Internátus c. sorozatról minden (beszélgetés)
:D Ügyesek a "Mi" fordítóink :D
Lucia is fertőzött. Én úgy értelmeztem annó, mikor ez a rész volt, hogy Ő is úgy van, mint Ivánék, mert Ők is más törzzsel vannak fertőzve, mint az elkülönítőben tartozkodók voltak. Tehát, ebben az esetben, kéne szednie Neki is gyógyszert...Vagy ennyi fajtája van ennek a vírusnak?!
Sziasztok, légyi valaki küldjön egy megás linket.
Köszönöm !!!
Nagyon izgi rész volt, végre kicsit felpörögtek a dolgok, végre felfedte magát Garrido is, mondjuk csodálkoztam rajta hogy Hugo nem ismerte, azt hittem ő annyira bennfentes, hogy ismeri az össze Ottoxos embert.
Eszembe is jutott viszont vmi: ha Lucia is épp ugyanazt a vírust kapta meg mint Marcosék, akkor ő is szedi minden nap a gyógyszert? Mert én még sosem láttam és most hogy nincs több gyógyszer az ő élete is veszélyben van nem igaz?
köszönjük:)
azt nem értem azért, hogy ki teszi fel megára? mert a rendes helyen csak az uj darabos varriáció van.... na de nem baj....
még egyszer köszi:)))
Sziasztok!
Mindenkinek happy nyuszit! :P
Megás linket a facebookról vettem, páratoknak elküldtem priviben, de nem nagyon engedi, hogy mindenkinek küldjem mert azt mondja ennyire sűrűn nem küldhetek privát üzenetet.
Szóval terjesszétek :)
Kelleme húsvéti ünnepeket kívánok
minden kedves Fórumozónak.
Sziasztok,legyetek szívesek nekem is egy linket küldeni a 8.-részről.
Előre is köszönöm !
Én is igényelném a 8-as részt! És nekem a youtube-os megoldás sokkal jobban tetszett! Nincs annyi tökölés a letöltéssel!
Előre is köszönöm a linket!!!! :)
Remek húsvéti ajcsi :)
Megás linket nekem is vki légysza!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- A Fringe - Rejtély című sorozatról
- Mi a véleményetek A gonosz álarca (Santa Diabla) c. sorozatról?
- Mellékhatás című sorozatról mi a véleményetek?