Inszemináció indul!!! (beszélgetés)
A sexet nem mondta, de majd megkérem, hogy kényeztessen :)
Köszönöm az imát :)
Megjöttünk :)
Nagyon flottul ment minden. Leadtuk a "kiskatonákat" és egy óra múlva visszamentünk. Az asszisztensnő ezzel fogadta a férjem: "magának tényleg tele lehet a töke a katonasággal...ilyen jó eredményt látni...az egész városnak elég lenne" :D 150 millió/ml!!!!!!! Ez nem semmi!!!!
Jött a doki, felhelyezte őket, ééés negyed órát hagytak ott benn feküdni, hihetetlen de igaz. Mióta megépítették ezt az új központot azóta mindenre van idő, senki nem kapkod. Egyszerűen szuper!
Még 3/4ed órát kint is sziesztáztunk e kényelmes kanapékon. Bár a furcsaság az volt, hogy már csak 1x végzik a beavatkozást, tehát holnap nem kell visszamennünk :)
Este kezdem az Utrót.
joreggelt :))
Az orvos javaslatara mit?az otthoni akciot???azt nem!!!Azt itteni hoxa tagok javasoltak,meg mar hallottam rola...:)
A tesztecskem ma is pozitiv:))))
igen igen nekem volt már így.nyugi elmúlik.
de amúgy én is tiszta ideg voltam hogy se baba csak a hormonok jól bekavarnak.és az egyik inszemet meg úgy csinálta a doki hogy véreztem.jó nem.
ugyhogy én is ki voltam hogy köztes vérzésem van.meg mensi előtt barnázás.ugyhogy alig van pár nap tisztaságib... nélkül.tiszta gáz.de most már nem volt köztes vérzésem.
Nem tudom mi van velem. Valaki járt már így?:
A 2. inszem sem sikerült. Május 13-án megjött. 5 napig tartott. A 6. naptól nagyon fáj a mellem, azóta is egyfolytában. Aztán ma a 22. napomon újra megjött. Nem értem miért. Soha nem volt még ilyen. Most valami nem jó? Nektek hogy volt inszem utáni pihenős hónapokban? Már el vagyok keseredve.
Drotyka akkor kezdem!!!
1- Gyogyszertar vekony inyekcios fecskendo tu nelkul 2mm kb de 1 is jo mert az hosszabb
2- ha erzed a peteerest akkor akcio...
A menete:Felszivod a spermacskat,lefekszel az agyikora vagy a foldre en foldre fekudtem,majd szepen felnyomod oket...:) aztan bevonod urad es parancsolod.... szepen gyertyaallasba allsz ugy hogy o fogja a labad kb 10 perc majd parnacskat teszel a popod ala es csak fekszel nehogy kijojjon a spermacska az az reggelig fel sem kellsz...hihihihi es maris kesz a hazilag csinalt inszem....:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Akik most szeptemberben készülnek az első inszeminációra...
- Ha férfi és a nő is teljesen egészséges, hormon, inzulin, sperma rendben, miért nem sikerül teherbe esni spontán és inszemináció útján sem?
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!