Inszemináció indul!!! (beszélgetés)
hát azt nem tudom hogy a closty az annak számít e.na de ha az orvos mondta akkor tuti nincs hatással a tesztre.
én a szurikra gondoltam.az tuti befolyásolja.de a closty nem tudom.
Ó csajok köszi, most megnyugodtam egy kissé! a legnagyob 14 mm-es volt ebből volt 4 a többi mind olyan 10 körüli volt.
Holnap megyek uh-ra reméelm lesz egy-két vezéregyéniség, majd megírom, hogy milyen sikerrel járok!
16 petesejt? És mekkorák? Mert ha picik akkor 8-9mm akkor az még semmit sem jelent. Függ attól is hogy milyen hosszúak a ciklusaid. Nálam is volt olyan hogy rengeteg kisméretű volt és csak a 18. napra érett be 1db 16mm.Ne keseredj el egyenlőre!
Mi nem a Kaáliba járunk, mert szinte minden vizsgálatért Kaposvárra kellene járnunk + mikor mi elkezdtük, ott még mindenért fizetni kellett. 1óra megbeszélés 13ezer... kinek van erre ennyi pénze?
Mire az ember eljut az inszemináláshoz, addigra szerintem nem is egyszer nézik meg a vérünket. Nálam azóta nézik negyedévente mióta babát szeretnék.
Dubadri Te tényleg nagyon szerencsésnek mondhatod magad! :)
Cipike, Viragom!
Nálatok miért kell az inszem?
igen szerintem szuper, mert neked szerencséd volt. én az átlagszámot írtam, amit a doki mondott, gondolom ez az össz sikerességi mutató, a lombika 43% esélyt mondott.
ugyanakkor a spontán teherbe esés valószínűsége egy hónapban 25%. sajna nem vagyok matematikus, nem tudom, hogy hogyan generálják ezeket a számokat!
Nem tudni.... Nekem már 2 sem sikerült, annó meg az első sikeres volt.....
A nagy átlag sajnos nem azt mutatja, hogy nagy százalékban lennének sikeresek az inszemek.Jórészt a 3.-ak szoktak sikeresebbek lenni, de az elsők ritkák. Annál a lombiknak is nagyobb esélye van....és még az sincs 50 %...sajna...
igen sajnos tudom. Én is ismerek olyat,akinek 6 sem hozott sikert!
De ott már nem biztos,hogy az inszemekkel van gond! Sztem!
ezt megcáfolnám!
Nekem 3 inszemem volt,abból 2 sikeres! :)
Köszi az infót!
Holnap megyek újra, aztán eldöntjük, hogy leállunk-e.
Lelkileg már felkészültem a sztornóra, hülyeségbe nem fogok belemenni, csak azért, hogy mindenáron kétcsíkos legyen a teszt :-)
Erna!
Sajnos a sikerességi mutató az inszemnél 19%, tehát nagyjából minden 6. sikerül csak. Az okát ne kérdezd, nem tudom.
Azért nagyon szorítok, hogy a legközelebb összejöjjön!!!
Sziasztok Lányok!
Eddig háttér olvasó voltam, mert élessé csak ebben a ciklusban fordult a dolog.
1. inszemre készülünk és a stimulációt elkezdve az első Uh-on (9. napon tegnap reggel) 16 db petesejt van játékban...
Holnap reggel megyek újra Uh-ra és akkor eldönti a doki, hogy leállunk, vagy pénteken megcsinálja az inszemet.
Én is abban reménykedem, hogy a mennyiség és a minőség is sokkal jobb lesz és még rá is tudunk segíteni :)
Pécsre járunk, most már a csodaszép új meddőségi központba! Vége a 1,5 perces ultrahangoknak, meg az órák hosszat várásnak. Végre minden a helyére került és van idő a páciensekre :)
Drotyka!
A friss spermák sokkal fürgébbek! Ne aggódj, most biztosan összejön a baba! Hova jártok?
a 3. hormonos de összesen 4 volt. Mondjuk az első három fagyasztott spermából, most azért reménykedem , mert itthon van az uram.
Nálunk nincs semmi baj, egyszerűen csak nem akaródzik jönni ez a kölök :) Minden eredményünk a legnagyobb rendben.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Akik most szeptemberben készülnek az első inszeminációra...
- Ha férfi és a nő is teljesen egészséges, hormon, inzulin, sperma rendben, miért nem sikerül teherbe esni spontán és inszemináció útján sem?
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!