Inszemináció indul!!! (beszélgetés)
Szedtem Clostit napi kettőt. Pécsen csinálják a klinikán és a...hát a 4. de az első éles :) Ez azt jelenti, hogy most van itthon először a párom és friss anyagból készülünk az inszemre+ rá tudunk segíteni :)
Már fel is írtam ezeket a bogyókat és holnap megveszem a patikába + Cv-itamint is fogok szedni :)köszi a tippet!
Sziasztok! Ejha, eddig ki volt halva a fórum, most meg alig tudom visszaolvasni. :-)
Akkor neki is állok az olvasásnak, hogy le ne maradjak valamiről. :-D
GRATULÁLOK :))
Mi ma voltunk UH-n van mindkét oldalon 1-1 16mm petesejt, meg 10mm méhnyálkahártyám. Hétfőn inszem :)
hu ha az tényleg nem semmi.
A normál spermaszám ma min. 20 millió/ml. Ez néhány éve még 60 millió/ml volt.
Az elmúlt 50 évben az egészséges populáció átlagos spermaszáma (és térfogata) 50%-kal csökkent!!!
Mennyi jó hír! :) Gratulálok lányok!!!
Az én szerim meg nem tudott ma hazajönni, mert technikai okok miatt törölték a járatát :( Holnap egyedül megyek UH-ra :(
Sziasztok lányok!
Na tegnapi jóhírt, csak ma van időm megosztani: a lényeg, hogy a 16-ból 2 lett olyan szép, hatalmas nagy, hogy holnap reggel dokibácsi megcsinálja az első inszemünket!
Nagyon, de nagyon reménykedek és remélem minden okés lesz odabent!
175 millió???????????Atyaég, ez egy supermen :)
Mindenkinek hajrá csajok!
Én úgy izgulok most :)
Semmmit nem kapok.... a donorunknak pedig 1mm ben 175 millio spermium van....:))))))
De tegnap estetol nagyon olyan erzesem van hogy megfog jonni:(((( gorcsolok:(((
szorítok mindenkinek,akinek mostanság lesz/volt inszeminációja!
Remélem Ti is hamarosan ott fogtok tartani,ahol én most,holnap töltöm a 36.hetet. :)
Tartozzatok most már ti is a szerencsés inszemesek közé! :)
Tüszőrepesztőt sem kaptál? Ezek HCG tartalmúak, így mind az ovu teszt, mind a terhességi teszt eredményét befolyásolják.
Ha donortól van, akkor biztosan sikerülni fog, azok nagyon jó minőségűek. Nem tudod, hogy milyen minőségű volt a sperma?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Akik most szeptemberben készülnek az első inszeminációra...
- Ha férfi és a nő is teljesen egészséges, hormon, inzulin, sperma rendben, miért nem sikerül teherbe esni spontán és inszemináció útján sem?
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!