Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Kedves Merci1005!
Szívből gratulálok neked is! Jó olvasni, hogy korombelieknél is sikerülhet! Erőt ad a kitartáshoz!
Én az első babámra várok.
Kedves Provence13!
Én is az amerikai Pharmekal myo-inositolját ittam két hónapig...ez és ezek társait "gagyiztamm" le, mert mindenki alternatívaként fogyasztja a drága inofolic helyett, mert ugyanazt tartalmazza.
Abban igazad van, hogy amiben hiszünk akár csodákra is képes, ez bizonyított...DE...egyetlen egy olyan bejegyzés sincs, ahol azt olvasnánk, hogy valakinél az olcsóbb verzió hozta meg a várva várt csodát. Ezen a fórumon is aki terhes lett mindenki az INOFOLICOT itta. Természetesen tiszteletben tartom a választásod, de nekem sokat számít, hogy a fórumozó társaim /hús vér emberek/ nyilatkoznak a csodáról./az orvosok véleménye másodlagos számomra, de egy neves orvos is ezt írta:Az interneten árult termékek hatásosságáról csak azokat lehet kérdőre vonni akik árulják. Az Inofolic mögött számos tanulmány van, ezért megbízható. A többi mögött nincs tanulmány./
Ezek után már nincs máshoz bizalmam csak az Inofolichoz! Rajtam már csak a csoda segíthet, hisz tökéletes hormonértékekkel, átjárható petevezetékkel nem esek teherbe...igaz most találtak egy enyhe IR-t...de egyébként az orvos is csóválja a fejét, hogy nem érti mi van. Szívből kívánok neked is mielőbbi sok sikert! :)
Hűűűű, akkor mi sorstársak vagyunk, férjemnek 1 hete volt a műtétje. Remélem, hamarosan együtt nem görcsölünk!:-)
Én iszom kitatóan az inofolicot és mellette E és D vitamint szedek a Synergytech-es cseppes formában. A D vitaminom sokat javult.
Hűha, csak úgy potyognak a gyerekek! :-) Gratulálok mindenkinek, és kitartást kívánok azoknak, akiknek nem!
Merci, progeszteront nem akarsz nézetni, vagy biztos, ami biztos kérni egy kis pótlást?
Sziasztok. Olyan nagy örömmel olvaslak benneteket minden nap!! Egy hónapja tudok az inofolicról,akkor találtam rátok. Doki javasolta,csak annyira drágállottam,hogy mondom előbb utána nézek.... Akkor találtam erre a "kis családra". Azóta megrendeltem,iszom a napi egy adagomat,és reménykedem,hátha meghozza a kellően várt eredményt!! Igaz mi még nagyon az elején járunk,nálam a nőgyógyi szerint minden rendben,minden ott van ahol kell lennie. :)
A férjemnek voltak gondjai,hereviszértágulat... Megműtötték,előtte a spermaszáma egyenlő volt a nullával... műtét után,6 hónappal kelett menni ujabb sperma vizsgálatra,és ott már 80%-os volt az eredménye. Ekkor megint vissza a nőgyógyihoz,akkor ajánlotta az Inofolicot,meg persze a tanácsok,hogy mostmár ne görcsöljünk,és minden rendben lesz.
Nagyon remélem! Addig is olvasgatlak benneteket!
Látjátok lányok mondtam én, gratulálok a pozi tesztelőknek! :) ma vagyok 7+3 hetes jövő héten megyek megint uh-ra a doki utasítására, és szedek ultrot a biztonság kedvéért, továbbra is iszom az inofolicot, szedem az elevit plust, és magnerotot is eszek napi 1-et.
Puszi :)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?