Ikrek után új baba (beszélgetés)
Náunk az ikrek születésénél nem volt gond, mert nagy volt már a fiunk. de szerintem egy kétéves már sok mindent megért, én ilyen korkülönbségre gondoltam.
Az ikrek milyen neműek lesznek?
Lehet hülyekérdés volt:-) de tényleg ezt olvastam valahol, bár én sem tartom reálisnak.
Ha van benne valami, akkor viszont ha már három azonos nemű.. de mindegy is, az első kérdés a fontos
Szerintetek ikrek után mi az ideális korkülönbség a kistesó születéséig.
Az ikreink 1 évesek, ha most teherbeesnék kicsi lenne a korkül. akkor jobban "befogadnák"?
Másik kérdés: Három fiam van (van egy 8éves az ikreken kívül, még egyszer nem szeretnénk ilyen nagy külöbséget) nagyobb az esély így egy következő fiúra, - Jó, tudom hogy elméletileg 50-50% de valahol azt olvastam, hogy ugyanazon szülőpárnak azonos nemű gyerekek nemzésére nagyobb az esélye, nálunk eddig bejtt, és most is kisfiút szeretnék.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- PCOS-Petefészek ciszta műtét után sikerül a baba?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Ikergyes ellátás mellett kell tb-t fizetnem az ikrek 3 éves kora után?