Így dominózom! (beszélgetés)
Hasonló szép és jó reggelt. Eddig minden dominót fölvettem. De ez kitünik abból is,hogy éjjel ma egy legény volt a vidéken,és körülöttem semmi más,csak a keltetőgép meg a végtelen dominómezők ameddig a szem csak ellátott.
Még Lacit is elvarázsolta az álommanó....
Szép napot!
Jó reggelt mindenkinek !
Este 11 órakor megjött a várva várt masnis csomag. Mivel rég nem kaptam ilyet, nagyon megörültem, azonnal kibontottam. Hát nem túl szívderítő volt az ajándék, mivel ez volt olvasható: "Egy dominót lecserélhetsz másik dominóra". Lecseréltem. A kapott dominót azonnal aukcióra raktam, mert arra aztán egyáltalán nem volt szükségem. Hát ennyit a várva várt ajándékcsomagról.
Kellemesebb és hasznosabb ajándékot kívánok dominózó társaimnak.
órák
1. 2. 6.
ÓRÁK
.1. .2.
Óra
1.
Van egy 5letem:
Az aukcióra minden órában a gép /elindít/ feltesz 10 db véletlenszerű dominót plusszba, az órán bellül elszórtan. Ez napi 240 plussz dominószerzési lehetőség, csak ezt vásárlással lehet megszerezni, nem DominÓrán kapjuk. Minden órában jönnénk a portálra, hogy "hátha".
Természetesen részemről elfogadva, ha eleve 1 pontosként rakja fel, valamikor a nap folyamán.
Érdekel a téma Speedz? Ez lenne az igazi Karácsonyi ajándék felénk.
Jó vagy Laci! Pár év múlva úgy gondoltad, hahaha!
Én csak így tudok nevetni. Tudom Nálad megvannak a jelek, de hadd ne nézzem már meg!
Karácsonyra eléred, az biztos a 2000.dik pontodat.
Nem mondtam, hogy melyik év Karácsonyáról beszélek.:-DDDDDD
Hát az valóban nagyon szép eredmény. Én a 2000.-et várom már, de még bőven kell hozzá gyűjteni. Biztos átmegyek vele a jövő évre.
Ha bár ki tudja, lehet hogy karácsonyra kapunk valami plusz dominóórát, vagy olyan ajándékot, ami mondjuk 50 pontot ér. Hű, szép lenne!
Kata191-nek, a 3900. pontjához gratulálok.
Ez szép. (P)
Nem próbálom ki, mert akkor nagyon megelőznének, így is állandóan kerülgetjük egymást egy páran. De most nagyon lehagytak, be kellene hoznom őket. Olyan jó lenne egy fehér 3 pontos 23 órakor! Nem hallgat meg engem ez a keltetőgép?
Szépen kérem, hogy kapjak egy fehéret!!!
Azért mert én nem szoktam fehéret kapni, azért olyan pipa vagyok, amikor fehér dominót dobnak aukcióra! Ha én állnék úgy, hogy egyszer egy fehéret eldobhatnék!
Hát a gyerekek biztos örülnének neki.
Én már nem vihetném az én keresztlányomat, mert az már más utakon jár, jó ha az anyja látja otthon néha!
De jó lenne egy kis hóóóóó :-)
Úgy örülnék neki, vinném a kis keresztlányomat szánkózni.
Amúgy ez tényleg hihetetlen, hogy nem kaptál fehéret. Miért csinálja veled ezt a program! :-(
Lehet, hogy azért, mert minden dominót felveszel.
Úgy van vele a program, van neked elég dominód, osztsd be azt :-O
Látod fehér dominó azóta sem jött nekem. Sárga már volt, de az sem mostanában.
Én nem vagyok jó a keltetőgépnél - sajnos!