Így dominózom! (beszélgetés)
Néha süt,néha borul,de az idő nagyon jó. Én a masnisnál jobban szeretem a fehéret.
Szép napot évikém!
Pontszámod: 182. Ezzel 1529. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 199. legjobb eredmény a tied.
Hej hó, hej hó az élet csuda jó! Süt a napocska, remélem máshol is.
Kívánok sok jó szines és masnis dominókat mindenkinek.
Mivel 09,01 percig használhatom a vásárlási kedvezményt, ezért most újra vettem 1 db dominót az 1 pontosak közül.
7,37 órakor 52 pontom volt 254l helyezés, kattintottam az 1 pontosoknál a 3/3-as dominó alatt a "megvesz" szövegre, s mit ad az ég - vagy a szerencsém? - a pontszám és a helyezés változatlan maradt, de a 3/3-as dominó a saját dominóim közé került. Nost ez így nagyon rendben van, "0" pontér kaptam meg az 1 pontos dominót .
Éjfél körül is erre számítottam, de sajna akkor nem így történt..
Szervusz Ildikó !
Azt nem néztem meg, hogy mit írt ki, de azt felirtam, hogy mennyi pontom volt, és mennyi lett azután hogy vásároltam.
Éjfél után 2-3 percel vettem egy 3/3-as dominót az 1 pontosoknál, igaz nem is volt több, de azért vettem mert kiváncsi voltam, hogy kell-e érte pontot adnom, hiszen ha az l pontosból vásárolok akkor ugy tartottam logikusnak, hogy nem kell.
Azóta vettem 2 pontosat, s 1 pontot vont le a rendszer..Igy rendben is van, csak az 1 pontosnál nem az állt fenn amit az ajándékcsomagban igértek.
Szép jó reggelt kívánok a fórumtársaknak.
DominÓra nélküli éjszaka! No mik vannak!
Pontszámod: 31. Ezzel 2881. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 1089. legjobb eredmény a tied.
Hát, még én itt tartok, szép napot! :)
De jó,nem maradtam le semmiről! Végre egy teljes domiónap!
Mindenkinek csodálatos szép napot!
Most egy picit fenn vagyok,és én még ilyet sem tapasztaltam. Amikor irok,nincs 5 pontos!
No persze óra sem volt. Vettem egy egy pontost, egy 4-1 et és leraktam az egyetlen dominót,egy 4-3 as fehéret. Már nyertem 3 pontot!
Vettem az 1 pontosoknál 1 db dominót 3/3-asat, mivel más nem is volt, hát a rendszer levont 1 pontot. Ez nem igazság, fizetnem kellett érte..
Hogy 2 óránként fölkeljek??hát nem hiszem, de ha hajnalban fölébredek, akkor megpróbálok venni.
Nem tudom miért fizettetett velem és nem azt írta ki, hogy "0" pontba került.
DominÓra: 7,
Igen, ez lesz az első máma!
Természetesen az 1 pontos dominó vásárlásodnál, most azt írja ki a gép, hogy "0" pontodba került.
2 óránként ébresztő!.
A sorvégem: 0; az asztalom üres.
Megvárom az éjfélt, de tovább nem bírok föntlenni.
Kiváncsi lennék: ha 1 pontér vásárolnék akkor nem kellene érte pontot adnom? ingyen lenne? hiszen 1 ponttal olcsóbban kapnám...
Jó éjszakát kívánok a fórumtársaimnak!
Holnap találkozunk :-)
Az éjszakai dominósoknak éberséget kívánok és kitartást :-)