Így dominózom! (beszélgetés)
Mivel Évike az alábbi kommentjével lebuktatott, így elmondom, valójában minek is köszönhető ez a "száguldásom":
A komment:
"Sziasztok, sikerült felébrednek, kutyát levinni, és átnézni a dominó állásomat.
Józsikám, Laci úgy elhúzott, még rajtam is keresztül rohangált!!!:D))))))))))))))
Titok hogyan csinálja, már gyanus, naggggggggyon gyanus! :D))))))))))))"
Szóval, a Játék Fórumán korábban már szó volt róla, hogy a belépéskor a kérdésekre adott válasz alapjá, kaptad a "besorolást", hogy milyen dominókat, milyen időközönként kapsz.
Mivel azóta újabb nicktársaink vannak, most viszon emlékeikbe kutatva, nem emlékeznek a kérdésekre, így megismétlem azok egy részét:
A teljesség igénye nélkül
1. Hány darab DominÓrát kérsz?
válasz lehetőség:
a) .... db-ot
b) Ha az elsőben nem írtál be számot, akkor 8 DominÓrát kapsz naponta.
2. Meg kívánod-e a DominÓrán adott dominó színét, összetételét határozni?
a) ...... Az "Igen" , szó beírásával a DominÓrára mikor kattintasz, a gép felteszi a választási lehetőséget. Jelenleg szín és féloldalanként pöttyszám választható, JÓKER felírat és Ajéndék dominó nem.
b) Ha az a) -ra nem válaszoltál, a gép véletlenszerű dominót állít össze számodra.
A kérdések száma , vagy 10-15 volt, aki válaszolt rá, az annak megfelelő besorolást kapott.
Egy kérdésre az adatsorodnál adtad meg a választ, ami így szólt: Nem:
Én itt becsaptam a gépet azt írtam Fiú, mert most kezdjem el bizonygatni, hogy FÉRFI vagyok, egy NŐI portálon, hát kinevetnek elsőre az biztos, ezt viszont nem szerettem volna.
Most sokan megint azt mondják, hogy ezeket a kérdéseket nem látták MINDET, csak azt, hogy elfogadja-e a Szabályzatot, miután azt elolvasta?
Itt a legtöbben csak gyorsan beixeltétek, mondván nem olyan érdekes a Szabályzat. Itt volt a tévedés, mert a Szabályzat végén jelentek meg ezek a kérdések a HOXA portálra való első belépéskor. Most már hiába jelentkezel be más nicnévvel, a gép már felismer és hiába olvasod el figyelmesen a Szabálytzatot, már a kérdéseket nem teszi fel. A Szabályzat elolvasásával viszont teljesíted, a gép által belépéskor feltett kérdésére adott válaszodat, valamint okossabb leszel.
A válaszom alátámasztására álljon itt egy
Magyar népi játékdal, különös tekintettel a második versszakára hívnám fel a figyelmét MINDENKINEK.
Megfogtam egy szúnyogot,
nagyobb volt egy lónál,
kisütöttem a zsírját,
több volt egy akónál.
Aki eztet elhiszi,
szamarabb a lónál,
aki eztet elhiszi,
szamarabb a lónál.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szia Marcsikám!
Én segítek neked, várok veled ha ez megnyugtat :-)
Nem vagy egyedül, a fórumtársaid már ugyan úgy várják a fehér dominódat, mint te.
Együtt szurkolunk neked :-)))
Pontszámod: 35. Ezzel 2854. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 961. legjobb eredmény a tied.
:)
Pontszámod: 200. Ezzel 1446. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 171. legjobb eredmény a tied
Kerek 200 pont!!!
Látom, hogy szépen haladtok, gyüjtögetitek a pontokat. Igyekszem én is elkapni a DÓ-kat, igaz nem mindig sikerűl. Kaptam már fehér és sárga dominókat is egyszer. A rendes dominók néha nagyon jól sorbarakhatók, vagy aukcióra tudom rakni, de van úgy is, hogy 4-ből egy sem illik a sorba.
A szerencse nagyon szükséges. Igyekszem mind több dominót sorbarakni, de ha nem illik oda, akkor aukcióra feltenni. Véletlenűl már dobtam is el,- mellényúltam - hát ez is előfordúl, főleg ha álmosan kattintgatok.
Köszi a bíztatást, ha időm engedi természetesen figyelem a DÓ-t és játszom is.
Sziasztok, sikerült felébrednek, kutyát levinni, és átnézni a dominó állásomat.
Józsikám, Laci úgy elhúzott, még rajtam is keresztül rohangált!!!:D))))))))))))))
Titok hogyan csinálja, már gyanus, naggggggggyon gyanus! :D))))))))))))
Nézd,kezdetnek egész jó. Főleg 12 nap után 80 pont. Én szeptember elején 50 pont körül jártam. Azután ,főleg a 4 hetes hatására kezdtem számolgatni. Elöször próbáltam 7 pont/ napot hozni. Persze volt olyan nap,hogy volt 3 pont,de volt 14 pont is. A két szélsőség. Ahogy laci mondta,a szerencsetényező is persze lényeges.
A 80 pontod,napi átlaga:6.67
Ez négy hétre úgy 186.
Ha már biztosan játszol és kialakul taktikád,szerintem próbáld meg a napi átlagot 7 re emelned.
Az közel 200 pont/4 hét.
Most én itt tartok 2 hó után.
Olvasgatok, s látom a nagy versenyszellem igazán hasznos, mert azokat is buzditja, akik még hátrébb vannak mit ti.
Okt.22.-től dominózom, ma 12. napja és az állásom:
""Pontszámod: 80. Ezzel 2264. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 405. legjobb eredmény a tied.
Eddig 65 dominót raktál le, 79 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 27 dominót raktál, 13 dominót vásároltál onnan, 4 dominódat dobtad el, és 5 ajándékot váltottál be.""
Szerintetek jól haladok? De őszintén !
Pontszámod: 199. Ezzel 1451. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 171. legjobb eredmény a tied.
Helyes,valóban van szerencsefaktor.
Én is úgy zárom,mert igy gondolom,valóban győzzön a "Jobbik".
Vigyázz, a négyhetes listán, naponta nagyon sokat ugorhatsz le, fel. Most fenn vagyok, de a 40. hely környéke az enyém. Kaptam 2 ajándékot, az egyiket jókor, jó időben, azt kihasználva ugortam előre. Ez a játék, a szerencsén is múlik, na nekem az nincs általában se, meg konkrétan se.
Vettem a felém dobott kesztyűt, hajrá, mindent bele, győzzön a "jobbik".
Szép napot mindenkinek!
Pontszámod: 196. Ezzel 1466. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 171. legjobb eredmény a tied.
A multkor te irtad,hogy amint haladsz ,kinézel magad előtt úgy 25- 50 hellyel valakit. No én ugyanúgy cselekszem.
Az egyik ismerős pont te voltál,de egy picit megint előre ugrottál,igy megint van egy cél.
Bár én ellent kell,hogy mondjak,mert azért egy egészséges versenyszellem,kell hogy legyen. Engem mint már sokat irtam,csak az összpont lista érdekel mindkét listán. Az egyéb nem igazábol. De látom,hogy dominórát te még többet megéltél a 4 heti átlagban is. Éjjel utóbbi időben egyet-egyet kihagyok.
De igazad van,játszani jó!
Hajrá Józsi, ne hozzám mérd magad, mert nem versenyzek, így hektikus lesz a mércéd alapja.
Csak dominózom, kedvtelésből.:-))))
Látod DominÓrákat "hagyok" ki, átalszom a telet, mint a medve, stb.:-DDDDD
Órák
.0. .4.
Jól lelépett mindenki a fórumról!
Felvették a dominót és viszon látásssss!
Néha egy kis lámpás nem ártana. Keresni kell már nagyon, hiszen nincs vagy alig éjjel óra.
Imátok, imám meghallgatásra talált.
Még egy kicsit itt vagyok, várom ismét a 0 órát, csak utána megyek ágyikóba. A kutyám pedig már elfoglalta a párnámat. :D))))))))))))