Így dominózom! (beszélgetés)
Nekem most van egy fehér dominóm :-)
Ne használd fel ma az ajándékot. Rá ér az holnap is.
Na meg most kitudja mit kapsz. Lehet hogy fehér domit? Jaj de jó lenne :-)
Természetesen színben követi az alapot, csak a pettyek száma térhet el.
Ez eddig nem így volt, csak ha ajándék dominót dupláztál, akkor nem garantálta, hogy úgyan azon ajándék lesz, mert az ajándék beváltásakor véletéenszerüen kapsz "hatást" hozzá. Maga a dominó olyan, csak a hatása más.
Olvassd el mégegyszer, hogy mit ír pontosan.
5 pontért fehéret venni, hát nálam erősen kérdőjeles, de ha duplázod, a fehér szín biztos.
Vagy is nem csinálsz 1 pont pluszt, mert mikor felvetted az ajándékod akkor az az 1 pont odaszámít. Tehát olyan mintha semmit nem csináltál volna pontilag.
Szerintem 5 pontért venni fehér dominót pazarlás.
Itt vagyok Marcsikám!
Ha 5 pontért veszel egy fehér dominót és megduplázod biztos hogy ugyan azt kapod.
Akkor 6 pontod lesz. Egy pont pluszt csinálsz.
Ha neked így jó.
Én megvárnám hogy fehér dominót kapjak és azt dupláznám.
Pontszámod: 180. Ezzel 1537. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 199. legjobb eredmény a tied.
Sziasztok!
Segítsetek nekem abban, hogy kaptam egy olyan ajándékot, hogy megduplázhatok egy dominómat.
Nos én szeretnék sárgát, de leginkább fehéret duplázni, persze ilyenek nincsenek az asztalomon. Az a kérdésem, ha vásárolok egy fehér dominót akár 5 pontért is, ha azt szeretném megduplázni akkor szintén fehéret kapok? Mert azt írja, hogy nem biztos, hogy az értéke ugyanannyi lesz.
Köszönöm:)))
Most már nagyon kiváncsi vagyok:))
Mi van az asztalodon, mi a sorvéged és 2 óránként az éjszaka 5-5 percre képes vagy -e felkelni?
A többi már gyerekjáték.
Ez jó ajándék :-)
Vegyed az 1 pontos dominókat 2 óránként és illesztsd be a sorodhoz. Jó éjszakázást kívánok :-D
Várd meg a 23 órási domit. Tele lesz az asztalod.
Az is jó ha beilleszted az A1-et. Legyen hely a holnapi első dominak amit felveszel. Azután az A3-at beillesztheted. Így még mindíg van lehetőséged aukciózni is.
Szép estét !
Ezt kaptam 2l,00 órakor:
""Az ajándék beváltásától kezve 12 órán át minden általad az aukcióról vásárolt dominóért eggyel kevesebb pontot kell fizetned.
A bónuszt 09:01 percig használhatod ki.""
Na most segíts, Ildikó!
A/4: 8/6 fehér
Várom a 23 órást? Akkor viszont full-house az asztalon és döntenem kell, hogy mi megy aukcióra.
A1= 2/3 fehér
A2= 2/2
A3= Joker/4
Joker-hoz illesztek
A jelenlegi állásom:
A1: 3/0
A2: 3/6
A3: 2/3 (fehér)
0-hoz illesztek, de még nem teszem le, megvárom a következő órát.:)))
Pont ezen igyekszek én is változtatni az utóbbi időben.
Csak még néha "hörcsögölök", hátha jön hozzá összekötő címszóval.
Viszont 3 pontnál drágább domit nem veszek. Még a 3 pontot is 2szer meggondolom.
Ahogy nézegettem ma is a 4 hetes listát, ahoz képest amennyien dominózunk, nagyon kevés dominó van az aukción. Többen vásárolnak mint aukcióznak. Ez azért van, mert a lerakottak számát tönbben gyűjtik. Sokan azért rakják a domit az aukcióra, hogy helyet csináljanak a következő dominónak, mert nem illet a sorukhoz és nem tudtak jó összekötő domit vásárolni.
Sokan inkább vesznek drágán dominót az aukcióról hogy lerakhassák a dominóiakat. Az aukció nem népszrű :-(
A lerakott domink számában a 4 hetes listán benne vagy a legjobb 100-ba :-)
Gratulálok!
A1= 2/3 fehér
A2= 2/2
Joker-hoz illesztek