Így dominózom! (beszélgetés)
Igen, és muszály volt utána venni, de sikerült egy 3 pontost kevesebb pontért venni. Így meg tudtam tartani a pontomat.
Pedig nem szívesen dobtam el, mert mindig azt tanácsoljátok, de hát ez van.Most egy dominó van az asztalon, de azt is letudom rakni, csak várom a DÓ-t.
Oszlej hiányzik, biztos kikaptam volna tőle is, hogy eldobtam, de el kellett.
Pontszámod: 120. Ezzel 2021. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 237. legjobb eredmény a tied.
Pontszámod: 133. Ezzel 1925. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 177. legjobb eredmény a tied.
Pontszámod: 88. Ezzel 2300. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 392. legjobb eredmény a tied.
Pontszámod: 84. Ezzel 2338. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 457. legjobb eredmény a tied.
1. 3. 9. 10. 13. 16. 17.
Órák
Pontszámod: 81. Ezzel 2364. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 457. legjobb eredmény a tied.
Eddig 108 dominót raktál le, 115 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 23 dominót raktál, 20 dominót vásároltál onnan, 1 dominódat dobtad el, és 4 ajándékot váltottál be.
Pontszámod: 293. Ezzel 1164. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 167. legjobb eredmény a tied.
Eddig 625 dominót raktál le, 525 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 69 dominót raktál, 182 dominót vásároltál onnan, 4 dominódat dobtad el, és 28 ajándékot váltottál be.
Sziasztok!
Laci nincs? Hiányolom a fórumról.
Hát képzeljétek mgint hogy jártam. Volt olyan dominóm, hogy az egyik fele joker. Amikor beléptem a dominóhoz kiírta a gépem egy ilyen kis téglalapba: hogy gratulálok sikeresen beillesztetted a dominódat. És nem betette a jokeros felével a sorba! Már ez nem az első ilyen esetem. Akkor jeleztem is, de mondjuk nem tudtak rá semmit mondani, csak azt, hogy kétszer kattintok a dominózásra. Kétszer hát, mert ha egyszer, akkor nem jön be.
1. 3. 9. 10. 13. 16
Ezek az órák
Nem igazán, de haggyuk.Segítséget kérnék Tőled a lányomnak, nem tudom, hogy mit tegyek a dominójával.
3-as a lerakott,utólsó
Így vannak az asztalán:fehér7/7, 4/1, 5/7, 0/4, 9/4.
Szerinted ebből mit lehet csinálni, Te olyan profi vagy. A következőig van még idő.
Nem nevetlek ki,mert ha nem lenne telóm,én hasonlóképp cselekednék. De tudod,amiót májusban véletlenül ráakadtam az opera mini 4.1 telóra letölthető verzióra,azóta a zoomolás miatt kicsiben olyan mint a számitógép monitorja. Ja és a legjobb,mindent tud szinte.
A laptopom elég nagy,igy ritkán viszem,csak ha elutazom.
Azonban nézem a mini laptopokat. A napokban láttam az első un. 100 dollárost. Ára persze nem 100 dollárnak megfelelő ft,de elég baráti:53 ezer Ft.
Azoknak ajánlják,aki elsősorban internetre használják. Tehát nem annyira komoly.
Viszont napokban kipróbáltam egy IPhont.
Tényleg jó,csak hát ahhoz új előfizetés kell. Az meg nem megy. A mobilinternet egy kicsit drágább,de hasznos és nem helyhez kötött. Jók az új gépek,már sokat tudnak. De főzni,mosni,takaritani...?
Hát az még problémás.....
Szia Mária!
Ha találok ilyen telefont, kettőt veszek és elküldöm neked az egyiket :-DDD
Én meg dolgozok délig, csomagolom ki a nadrágokat. Van bőven.
Szép napot mindenkinek! Dominózás közben takarítok, főzök és egyebek.
Ildikó! Nekem is jó lenne egy csúcs telefon, főleg a házimunkákra! :)
Akkor melléd szegődött a szerencse! :-)
Csak létezik a dominósok védő szentje :-)
Ha kinevetsz, ha nem, én mindenhová laptopal megyek :-)
Bárhol kinyitom. Nem érdekel ki mit mond.
Szerintem ez a jövő. Az igaz, hogy egyre kisebb lesz a mérete. Mint neked a mobilod, ez fog elterjedni. Nekem is kellene venni egy csúcs szuper telefont, ami már mindent tud, még takarítani és főzni is! :-D
Ezt keresem, ha találsz ilyet szólj! :-DDD