Idősek otthona (beszélgetés)
Amikor még társasházban laktunk, mit nem adtam volna, ha kertes házban kellene kivinni a kukát!
Lelkesedésem azóta sem lohadt, 3 éve éppen.
Mint egy gyerek, úgy várom a csütörtököt! D
Két ötlet a probléma megoldására:
- a kukaürítést megelőző napon fél méterrel odébb húzom a kukát, így a hazaérkező fiam útjába esik; szó nélkül kihúzza az utcára
- ha mindketten otthon vagyunk egész nap, akkor a fürdőszobatükörre rakok celluxszal egy „KUKA?” feliratú (többször használható :D) cetlit. Hál’ Istennek fogmosás nélkül nem megy aludni, így kénytelen kicaplatni, nem mondhatja, hogy elfelejtette. :)
Te szegény kis árva picike, hát pont újét napján kellett belemerülnöd a kukába... :-)
Szerintem olyankor kukázni szerencse. Megetted a lencsét, kiszedted a kukából a gyógyszert. Rendben van.
"Nekem, az idős, árva pici asszonykának kell hajnalban kukázni. :-)"
Hehe, én idén újév hajnalán kukáztam :-))) Jó, csak kapun belül, de akkor is :-)))
Előző este (szilveszter, év utolsó napja ugyebár) eszembe jutott, hogy ki kell dobnom még éjfél előtt a kiürült gyógyszeres dobozt (újév napján semmit sem szabad kidobni :-))) - nem akartam villanyt felkapcsolni, csak gyorsan felkaptam a üres dobozt és kidobtam. Reggel vettem észre, hogy nem az üres, hanem az új, teli dobozt hajítottam ki. Így alakult, hogy újév hajnalán kukáztam :-))) Mi vár rám ebben az évben?!
Az a pocakos, bikanyakú? Vagy az ifjabbik, magas fickóra gondolsz?
Egyik se jön be.
De valami jópofa fekete, az már megfelelne. :-)
Mármint hogy kukában guberálni? Szép eset lenne, ezzel a tisztes nyögdíjammal...
Az azt jelentené, hogy nagyhirtelen összeomlott a nyugdíj rendszer. Ettől valamikor féltem is, meg hogy ezt-azt megvonnak, lecsökkentik. stb.
Részben be is jött. 2012-ben vonni kezdték tőlem az szja-t, mert onnantól kezdve én csak járadékos vagyok. És van még jó hat évem, amíg vonják, - na azután leszek majd valójában kőgazdag. :-)
Nem hiszem, hogy kukázni fogok. Még a sajátomat is inassal vitetem ki.
Na, már a házam is idősek otthona lett. Csak én vagyok itthon talán, hogy mindig nekem kell kivinni a kukát?
Az előbb hallottam, hogy valami családtagom hazaérkezett, ők olyan összevissza műszakokban dolgoznak. Bejött, kuka bennmaradt.
Nekem, az idős, árva pici asszonykának kell hajnalban kukázni. :-)
Én általában bejelentkezem, ha nem felejtem el, és ha nincsenek épp szabadságon, akkor működik is.
Akkor már csak azért akarnak megverni, mert mindenki előtt beszólítanak.
További ajánlott fórumok:
- Idősek otthonában élők és hozzátartozóik segítsetek
- Idősek otthona vagy házi ápolás?
- Ha megöregszel beköltöznél egy idősek otthonába? Milyen tapasztalataid vannak némelyik otthonról?
- Beszélgetés az idősek otthonában idősekkel
- Vélemények: Idősek otthona Budapesten, Pest megyében
- Szeretnék dolgozni idősek otthonában, kell hozzá valamilyen szakképzettség? Úgy tudom, hogy nem...de azért itt is megkérdezem.