Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Idézetek, bölcsességek fórum

Idézetek, bölcsességek (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
tegnap 22:34

A legszebb dolog, amivel az ember rendelkezhet, az egy gyűlölettől mentes szív, egy hamisságtól mentes elme, és egy akarat, amely minden vihar ellenére is folytatja útját, mert a felhők után mindig van egy nap, amely felkel.

Messaoud Benmaatallah

4907. gabikka
tegnap 12:32

"Amikor reggel felébredek, elmosolyodom.

Mert élek, vagyok.

Már nem gondolok világmegváltásra, nem akarok embereket megítélni.

Tudom, hogy nem javíthatok más hibáin, hiszen az ő útjukat én nem járhatom végig. Elfelejtem, ki szép, ki csúnya, ki kövér, ki vézna, csak érezni akarom, hogy jó élni.

Már nincs szükségem állandó bizonygatásra, mert megtanultam, hogy felesleges. Élek, és a tükörből visszanéző arcot is lassan felismerem. Talán nem sima, nem feszes már, mégis én vagyok minden fintorban, szarkalábban, és le nem mosott szemfestékben. Ha szeretem, ha nem.

Élni akarok, és szeretni azt, akivé lettem az észrevétlenül múló évek folyamán."

4906. gabikka
tegnapelőtt 10:33

Amint az ember elkezd foglalkozni azzal, hogy mit gondolnak róla mások, azonnal elfelejt önmaga lenni.

/Meryl Streep/

szept. 13. 20:49

Sohasem tapasztalnánk meg a bátorságot és a türelmet, ha az élet csak örömökből állna.

Helen Keller

4904. gabikka
szept. 13. 19:39

"Ősz... az év utolsó, legszebb mosolya."

(William Cullen Bryant)

szept. 12. 21:22

Vannak olyan pillanatok az életben, hogy annyira nagyon hiányzik neked valaki, hogy szeretnéd kiszakítani az álmaidból a valóságba, hogy megölelhesd.

Paulo Coelho

4902. gabikka
szept. 12. 10:11

Az érzések... olyanok, mint a színek, nehéz őket elmagyarázni.

~ Francois Lelord

4901. gabikka
szept. 11. 13:24

„Az életre nincs recept.”

Mert az élet nem egy étel, amit pontos adagokból főzhetsz ki.

És nem is egy gép, amit beállítasz, hogy majd jól működjön.

Az élet: él. Lélegzik. Sír és nevet. Jön és megy.

Megölel. Aztán megsebez. És néha a legjobban akkor szeret, amikor úgy tűnik, elhagy.

Nincs szabálya. Nincs használati utasítása.

És nincs ember, aki azt mondhatná: „Én tudom, hogyan kell jól élni.”

Aki ezt mondja, az fél és kapaszkodik valamibe.

Talán egyetlen dolog van, amit megtanulhatunk:

nem irányítani – elfogadni.

A napot. Az esőt. A veszteséget. A győzelmet.

Azt, ha valaki elmegy. És azt, hogy valaki megérkezik.

Elfogadni… nem lemondás, hanem egy mély bizalom.

Abban, hogy minden okkal történik,

akkor is, ha most még nem értjük.

És, hogy amit az élet hoz –

az végül mindig valahova visz.

(Todorovits Rea)

szept. 11. 10:53

A TE OTTHONODBAN élő ÁLLAT egy KVANTUMŐR – Mihály Arkangyal!

Alapvető protokoll 2026-ra!!

Szeretett Lény, én vagyok Mihály Arkangyal az Asthar Parancsnokság mellett, és ma azt mondjuk neked, hogy az OTTHONODBAN vannak Horgonyok, amelyeket jelenleg AKTIVÁLNAK.

* Mielőtt egy energia belépne otthonod ajtaján, háziállatod már megérezte.

* Mielőtt egy vita kitörne a házban, a szemei már pontosan arra a helyre néztek, ahol a mező megkezdte a szétesést.

* Mielőtt te

megértenéd, miért nehezedik a mellkasodra, miért válik furcsává a levegő, miért hagy egy látogató láthatatlan nyomot; a háziállatod máris munkához látott.

EZ AZ A KINYILATKOZÁS, amelyet ma átadunk neked.

ÉN, Asthar, azt mondom neked, hogy a háziállatod nem csupán gyengédség, szokás, menedék, a barátod vagy a mindennapi öröm.

HANEM EGY ORGANIKUS KVANTUMHorgony.

És,

ÉN, Mihály Arkangyal 2026-ban kék ragyogással jelenek meg a házad körül.

Nézd meg az állatot, amely az ajtód mellett alszik,

- a macskát, amely egy üres sarkot figyel,

- a kutyát, amely a lábadhoz fekszik.

– Az állatra, amely pont akkor közeledik, amikor az AURÁD gyengülni kezd.

Én, Asthar, megmutatok (fotón) egy hálózatot a Földön található otthonokból; minden olyan ponton, ahol egy szeretett állat él, MEGJELENIK egy meleg szikra; mintha ezer csendes szív szúrná a fényt a bolygó talajába.

Szeretteim!

A bolygó frekvenciaváltása olyan gyorsan halad, hogy az embernek KÖZELI STABILIZÁTOROKRA van szüksége.

És sok közülük:

- melletted sétál,

- az ágyad, a nappalid közelében alszik,

- az ágyad közelében lélegzik,

- a tested mellé hajtja a testét, amikor a világ túl sűrűvé válik.

A háziállataid NEM a Felemelkedés nézői, hanem AKTÍV résztvevői.

* A fizikai állatok átalakítják a sűrű energiákat,

* kiszűrik a környezeti káoszt, és

* tiszta 5D-s harmonikus kódokat tartanak fenn az EMBERI TERÜLETEKEN belül.

De!

ŐK ezt nem magyarázzák el!

Nem hirdetik!

Nincs szükségük arra, hogy doktrínává tegyék.

Azt TESZIK,

• a testükkel, a tekintetükkel,

• a szaglásukkal, a bőrükkel és a szívükkel.

Érezted már VALAMIKOR, hogy a háziállatod megvéd téged valamitől, amit nem látsz?

* Sokszor, amikor a semmibe bámulnak, elmerülve. Éppen a mezőben bekövetkező változást érzékelik.

* Amikor hirtelen feláll, nem mindig fizikai zajra reagál.

LEHET, hogy egy finom zavart érzékel.

VAGY,

* Amikor közéd és egy másik személy közé áll; LEHET, hogy a saját bioenergetikai mezőjét használja, hogy tompítson egy olyan energiát, amelyet a te elméd még NEM azonosított.

Asthar így nevezi:

Védelmi testi intelligencia.

Mihály: Szeretet spirituális funkcióval.

* A jelenlegi energetikai változás túlélésének titka talán a lábad előtt fekszik,

- lélegzik, téged figyel,

- arra várva, hogy ne tekintsd többé az érzékenységét „véletlennek”

A MECHANIZMUS:

* Az otthonodban élő háziállatok ELSZÍVJÁK és SEMLEGESÍTIK a sűrű elektromágneses mezőket és a kaotikus környezeti energiákat oly módon, amelyet az emberi ELME még NEM ért teljesen.

* Testük természetes gyorsasággal reagál a környezetre, a levegőben lévő feszültségre,

- érzelmi zavarokra,

- a félelem és a felhalmozódott szomorúság rezgéseire,

- viták maradványaira, az emberekhez tapadó külső mezőkre, valamint

- a otthonban lebegő stresszhullámokra.

EGY MACSKA lefeküdhet egy feltöltött területre, hogy TÖMÖRÍTSE a sűrűséget, és semlegesítse azt.

És,

EGY KUTYA követhet téged a házban, amikor a meződ meggyengül. Ez VÉDELEM céljából történik.

* Egy kis állat mozdulatlanul maradhat egy ajtó, ablak vagy a lakásod sarkának közelében, MINTHA lezárná a bejáratot.

* Eközben;

MÁSOK mélyen alszanak intenzív látogatások után,

- elektromos viharok után,

- viták után vagy zajos napok után.

De!

Ez az alvás nem mindig egyszerű pihenés; néha az energiarendszer helyreállítása egy csendes alkímia után.

Mihály egy gyengéd PÁNCÉLLAL dolgozik velük.

- Nem avatkozik be a természetükbe, nem teszi őket eszközzé, TISZTELI ÁLLATI LELKÜKET és ERŐSÍTI a küldetésüket.

És,

- Amikor a lábadra fekszenek, ez az AURA TISZTÍTÁSÁNAK jele lehet.

Emellett a felesleges energiát a Föld felé vezetik le.

* Az ásítás felszabadítja a nyomást.

* A mély alvás feldolgozza a terheket,

* A kezed megnyalása helyreállíthatja az érzelmi áramlást.

Például:

* A szemedbe nézve felhívhatja a figyelmedet, amikor a lelked túl messzire távolodik a testedtől.

* FONTOS, HOGY FELELŐSSÉGTELJESEN GONDOSKODJ a háziállataid fizikai egészségéről.

- Figyelned kell a tartós változásokat, és úgy kell gondoskodnod róluk, ahogyan megérdemlik.

* Ezenkívül

meg kell tanulnod felismerni, amikor a kedvenced nagy szellemi erőfeszítést tesz az otthonért.

Ez a következőképpen nyilvánulhat meg:

1) Egy nehéz látogatás után megrázza magát, mintha valami láthatatlant akarna lerázni magáról.

2) Miután sírtál, közelebb alszik hozzád.

3) Vitatkozás előtt nyugtalan lesz, vagy ELHÚZÓDIK.

4) Ha egy szoba negatív energiával teli, ELKERÜLI a belépést, vagy a szoba közepére helyezkedik el.

5) Ha az energiád alacsony, KAPCSOLATOT KERES a lábaddal, a hasaddal vagy a szíveddel.

6) Amikor a mező MEGTISZTUL, felsóhajt, kinyújtózik, vagy nyugodtan helyet vált.

Továbbá,

7) Amikor a háziállatod megrázza magát közvetlenül azután, hogy valaki negatív energiájú személy elhagyja a házat, akkor kiűzi azt a terhelést, amelyet magára vett, hogy az ne tapadjon az aurádhoz.

TISZTELD EZT!

TISZTELD azt a lényt, akit otthon tartasz.

* Ne hagyd figyelmen kívül!

* Ne idealizáld anélkül, hogy gondoskodnál róla,

* Mindig tartsd tisztán a helyét, gondoskodj friss vízről, egészséges és friss ételről.

LEGYÉL HÁLÁS és TISZTÍTSD MEG.

ÖTÖDIK DIMENZIÓS HARMONIKUS KÓDOK BEVEZETÉSE:

- Az állatok szívközpontja olyan frekvenciát sugároz, amelyet az ember általában hosszú meditációk során keres:

- Jelenlét, Hűség. Ártatlanság.

- Feltételek nélküli szeretet,

- Azonnali figyelem, közvetlen érzékelés és

- Kapcsolat a Földdel.

EZ a frekvencia egy kvantumrezonancia-hálózatot hoz létre az otthonon BELÜL.

A köteléktől függ.

• Amikor SZERETED a kedvencedet vagy a spirituális „kis testvéredet”, és ő BÍZIK BENNED, akkor kialakul egy ÁRAMKÖR.

A TE szíved sugároz – AZ Ő szíve válaszol.

A TE meződ megnyugszik – AZ Ő teste lehorgonyoz,

És,

a tér lakhatóbbá válik az ÚJ FÖLD számára.

Ezért: Egy olyan otthon, ahol az állatot SZERETIK, más rezgést tud fenntartani.

Például:

A házad nappalija tele van tárgyakkal; de jelenléttől üres LEHET.

A feltétel nélküli szeretet NEM GYENGESÉG. Hanem élő technológia.

AZ;

Egy MEGTÖRHEETLEN HÁLÓZAT, ha TUDATOSAN gondozzák.

MINDEN otthonnak meg kell EMELNIE AZ ALAPFREKVENCIÁJÁT. Nem félelemmel, nem megszállottsággal; hanem EGYSZERŰ cselekedetekkel.

Te:

* Tisztelettel beszélhetsz a kedvencedhez.

Hangosan köszönd meg neki.

* Gyengéden fésüld meg, elképzelve, hogy minden mozdulattal eltávolítod a sűrű szennyeződéseket a mezőjéből.

A következőket teheted:

* Helyezz friss vizet egy csendes áldással.

* Engedd meg neki a mély pihenést az intenzív napok után.

* KERÜLD a felesleges kiabálást az ő jelenlétében,

ne terheld a testét az összes szorongásoddal, anélkül, hogy nyugalmat, játékot, gondoskodást és teret is adnál neki.

Kinyithatod az ablakokat, amikor nehéznek érzed a légkört.

* Engedd be a természetes fényt az otthonodba.

* Takarítsd ki az ágyát,

* Rendezd el a pihenőhelyét,

* Nézz a szemébe anélkül, hogy bármit is követelnél tőle.

EZ egy ALAPVETŐ PROTOKOLL 2026-RA.

Én vagyok Mihály Arkangyal és az Asthar Parancsnokság.

Maria Lustig144

4899. gabikka
szept. 10. 08:52

"Nem az a lényeg, hogy milyen világban élsz,hanem hogy milyen világ él benned!"

(Popper Péter)

4898. gabikka
szept. 9. 15:20

„Életed útját magad választod, válassz hát úgy, ha egyszer elindulsz, nincs már visszaút.”

(Kodály Zoltán

szept. 8. 20:51

Sohasem leszel boldog, ha továbbra is azt keresed, miből áll a boldogság. Sohasem fogsz élni, ha az élet értelmét keresed.

Albert Camus

4896. gabikka
szept. 8. 08:06

"Sohasem tapasztalnánk meg a bátorságot és a türelmet, ha az élet csak örömökből állna."

(Helen Keller)

4895. gabikka
szept. 7. 09:15

„Már egy apró pozitív reggeli gondolat is képes megváltoztatni az egész napod.”

(Dalai Láma)

4894. ~ Luna ~
szept. 7. 08:28
Amikor nagyon, de nagyon ideges vagy, akkor tuti, hogy beakad a ruhád ujja a kilincsbe. Tudósok kimutatták.
4893. gabikka
szept. 6. 11:35

"Az életünknek nem kell tökéletesnek lennie, már az is elég, hogy csodálatos. Örüljünk minden pecnek és minden pillanatnak, ami békében és boldogságban tellik!"

( Szép idők)

szept. 5. 21:58

Nehéz terhet kaptunk, mert szívvel kell élnünk. Mennyi minden belefér abba az egyetlen pici szerkezetbe. Ő mondja meg nekünk, mikor kezded s mikor van vége. Ő diktálja az iramot, néha fáradtan lelassul, néha kitépnek belőle egy darabot, belefér a szeretet és a gyűlölet. Elviseli a legnagyobb fájdalmat s néha a felhők felé repít. Ő tudja mi az álmod s mire vágysz. Mindig harcol érted, ha félsz. S néha, nagyon ritkán megnyugodva dobog a mellkasodban, s tudatja, hogy élsz.

Lao-ce

4891. ~ Luna ~
szept. 5. 19:27

Mondd el a fáknak, ki bántott.

Nem pletykálnak.

Nem szakítanak félbe.

Csak tudják.

Aztán a szélnek suttogják, a gyökereik közé temetik, és a földre bízzák, mit kezdjen vele.

A régi varázslat még mindig működik.

4890. gabikka
szept. 5. 11:05

"Ahhoz, hogy a világ jól bánjon veled, magaddal is jól kell bánnod!"

(Andrew Matthews)

4889. gabikka
szept. 4. 11:32

Gyémántot nem lehet csiszolni súrlódás nélkül, az ember sem válik tökéletessé megpróbáltatások nélkül.

~ Kínai közmondás

szept. 3. 21:21

A szó varázsszer. Aki ír, szavakkal varázsol, világot teremt. Aki olvas, átéli ezt a varázslatot, és tovább teremti.

Nemes Krisztina

4887. gabikka
szept. 3. 08:07

"Aki elmulasztja a pillanatokat, végül elmulasztja egész életét. Az élet, akár egy pillanat: mulandó; s miért ne élnénk szépen a kicsit, ha abból áll össze az egész?"

(Seneca)

szept. 2. 20:43

Az ősz az az évszak, amikor a világ kicsit megnyugszik, és számba veszi, eleddig mit ért el. Változást hoz, de megnyugtatóan lassú átmenettel, nem kapkodó pánikban.

Sarah Ivens

4885. gabikka
szept. 2. 16:28

„Az élet szép, csak tudni kell élni vele. Minden pillanat egy ajándék, és a mi feladatunk, hogy meglássuk benne a jót.”

(Marcus Aurelius)

4884. gabikka
szept. 1. 10:40

Helló Szeptember

"Az ősz egy második tavasz, amikor minden levél virággá változik."

Albert Camus

4883. gabikka
aug. 31. 12:10

Az élet bizonytalan valami, de akad benne néhány pillanat, amit az ember sosem szeretne elfelejteni, amit szeretne belevésni az emlékezetébe, hogy aztán bármikor elővehesse, mint egy könyv lapjai közé préselt virágot.

(Cassandra Clare)

4882. gabikka
aug. 30. 13:05

"Az igazi erő a kedvességben rejlik. Akik kedvesek másokkal, mindig megtalálják a helyüket az életben."

(Murakami Rjú)

4881. gabikka
aug. 29. 16:34

„A pihenés éppen olyan fontos és komoly munka, mint az alkotás vagy a mindennapi kenyérkereset. Meg kell tanulni pihenni, mert a pihenés a lélek tisztasága.”

(Márai Sándor)

aug. 28. 22:23

Légy önmagad. Járd a saját utad, keresd a saját igazad. Mindenre benned van a válasz.

Bauer Barbara

4879. andilaci
aug. 28. 17:43
Nem az számít, hogy honnan indulsz, hanem az, hogy nem állsz meg.” –
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook