Ide jöjön aki most kezdett el Norbizni!!! (beszélgetés)
teljesen jó.
És neked nem unalmas? Tudom, hogy baromira hatásos a pilates és a callanetics is, de valahogy otthonra nekem nem jön be. jobban szeretem a norbi féle zenés tornát.
Ence!
melyik DVD-re pilatesezel?
Részt vettem tavasszal egy 3 hónapos életmódklubban, amit egy közeli város fittnes terme tartott. Nagyon jó volt, ott nem érezted azt, hogy a cicababák járnak, s téged lenéznek. Aki odament, az tényleg tornázott.
És volt egy olyan élményem, kb a 2. héten, hogy együtt nyomtam az elipszistrénert egy 50 kilós csajjal. Én lenyomtam 20 percet, 20 perc bicikli és futópad után, ő pedig 5 perc után lejött, rossszul volt, úgy kellett élesztgetni, mondta, hogy neki semmi állóképessége nincsen. utána sem láttuk a teremben..
áááááááááá van aki oda megy 150 kg-san is míóta én járok azóta mindig ott van az az emberke
nem mondom hogy nincsenek soványak de állítom hogy a kövérek többet bírnak mint a soványak Kondi én sem járok többek között azért sem mert oda ténleg a soványak járnak tapasztalataim szerint
ja, amit igazából akartam írni, az lemaradt:
ha töltögetni akartok, akkor nézzetek szét a www.mp3portal.hu-n, és a www.pirateclub.hu-n, igaz szerintem a barbara is erről szedte le őket, csak ezen az oldalon az eredeti feltöltővel is felveheted a kapcsolatot, s ha már elavult a link, akkor frissíti.
sziasztok!
két napja olvasgatlak benneteket, de csak most "szólalok" meg. Én is az örökké fogyókúrázók táborát erősítem, s a Norbi alapelveit támogatom, csak nem igazán sikerül betartanom.
Magdolna23! Gratulálok az eddigi eredményeidhez! Te vagy az első "ismerősöm",aki el tudott menni a Norbi óráira, s bevallom őszintén, ezért nagyon irigyellek, jó olvasni a lelkesedésed.Ki ne hagyd, ne törődj azzal, hogy nem megy veled senki sem, a lényeg az hogy Te ott jól érzed magad, s biztos hatalmas önbizalmat adhat, hogy érzed, hogy na ez megint jobban ment mint a múltkor.
kár, hogy a Norbiék nem tudnak osztódni, máshol is olyan jó lenne egy ilyen torna.
Ne hogy azt hidd hogy mindenki úgy tornázik mint a Réka meg a Norbi én is sokat bénázok de nem igazán hat meg ha a hátam mögött kibeszélnek senki nem úgy ment oda hogy tök izmos meg sovány
Aki oda megy azért megy oda hogy lefogyon legalább is én így gondolom