Hüvelygomba (beszélgetés)
Csajok!
A grapefruit kivonat, ami nem kesrű, nem ér semmit! !
Ugyanis éppen a kesrű kivonatban van a gombaölő szer!
Nem jut eszembe a neve, amarát talán, de nem biztos!
Úgyhogy nincs mese, a keserű KELL!
Inkább menjetek egy egy dokihoz és ő a fertőzésre nem feltétlen gombaölő krémet fog adni.
Gyógyulást!
Barátomnak a péniszén makk környékén bepirosodott, főleg akkor kezdett el amikor én szájon át akartam kielégíteni és sajnos a fogammal is kikezdtem és ha húzom lefele a bört fáj neki, és erre szeretnék neki egy kenőcsot csak nem tudom hogy milyet válasszak neki, néztem is pár kenőcsöt csak nem tudom mi lenne a jó pl: pimafucin, betadine, canesten, neorgonormon kenőcsök. De szükség esetén olyan is kell ami fertőzésre is kiváló.
Várom válaszotokat
Szia.Én erre csak azt tudom mondani,hogy orvoshoz menj,mert lehet gomba,lehet nem,azt ki kell deríteni.
Én is szűz voltam még,mikor muszáj volt dokihoz mennem.Ne félj,menj el.*
Próbáld 100%os narancslével!
Bár én vízzel szoktak egy hajtásra...
Szia! Leírva bonyolult a működése, én például sz@rakodtam vagy 5 percet míg összeállt a kép, de nem bánom mert végre valami működik. Leírom egy-két lépésben, hátha segít.
(Az irrigátor egy kis műanyag tartályból áll, ebbe kell tenni a tejsavas meg egyéb anyagokat tartalmazó kapszulát (amit majd a folyó víz kiold) és egy csőből amit rá kell tenni, ez kerül a hüvelybe.
- A zuhanyrózsát letekered a csőröl
- Rátekered a rózsa helyére az irrigátort
- Nagyon lassan megindítod a vizet amikor az irrigátor csövét a hüvelybe vezetted (ha nagy a nyomás akkor 1 sec alatt lezár a rendszer, ha kicsi akkor nem történik semmi, én ezért úgy szoktam csinálni, hogy kezdetben 15 sec-ig kis nyomással működtetem, utána meg adok neki még egy kis nyomást és akkor kioldódik a cucc)
- Az irrigátorba tett kis kapszulából kioldódik a gyógyító anyag és a rendszer lezár, tehát nem jön több víz
- Elzárod a csapot, irrigátor kihúz, zuhanyrózsa visszateker .... és kész.
(Én olyan lelkes vagyok, mert képzeld az utolsó 6 hónapban szinte minden nap használtam hüvelyflóra visszaállító probiotikus kúpot meg minden egyebet, és nem történt semmi, aztán pihentettem magamat, hátha csda történik, persze egész nap folytam meg sírtam, de nálam ezzel az első irrigálás után megszűnt a folyás, azóta csak a mens. után használom öblítésre)
sziasztok!!!!
a férfiaknak milyen tüneteik lehetnek???
Én a d.... m....-ben szoktam venni, kb 1500 ft.
Reggel-este 10 cseppet kell csepegtetni egy pohár folyadékba!
sziasztok!
A betadine hüvelykúp mennyire hatásos???
Szia!
Én 2 éve folyamatosan szenvedtem a nyavalyától(értsd minden nap volt folyásom, csak a mens. alatt nem érzékeltem, csak a viszkető érzést) Rendszeresen használtam a Colpo Cleaner-t, meg amit lehetett még kapni probiotikus, egyéb kúpokat MINDENT amit itt olvastam, vagy a neten láttam és semmi sem használt. Egyszer nem volt a DM-ben pezsgőtabletta és vettem helyette Aquatus-t. Azóta minden nap elmondok egy imát, mert NINCS TÖBB FOLYÁS, lekopogom. Most nagyon boldog és hálás vagyok 2 év folyamatos szenvedés után...
Ma vettem Colpo Cleaner irrigátort és jódos pezsgőtablettát hozzá + laktózost is, hogy ha kezeltem magam a jódossal utána visszatudjam telepíteni a jó bacikat is.
Írjon már kérem aki használta ezt az irrigálás fajtát és hogy használt e neki?! Előre is köszönöm.
Szia!
Ezerfele oka lehet....nekem is volt, tobb mint egy evig, es semmitol nem mult el. Egyedul az ezustkolloidos irrigalas segitett.
Erdekes, hogy amiota meggyogyultam, akarmikor elojon, mindig tudom, ugyis elmulik, es el is mulik. hihetetlen lelektanilag mekkora hatasa van, ha pozitivan allsz hozza! mostmar egy kis grapefruitmagcsepp is elmulasztja.
Nemreg jottek ra az okara, cukorbeteggyanus vagyok, mert mindket szuloi agon van sulyosan cukorbeteg csaladtagom. Tehat, semmi edesseg, es sok mozgas!!
Sportolj vmit, aerobicozz, tancolj, setalj! Igyal sok folyadekot, pisilj sokat hogy kimossa!
Probald ki a grapefruitmagcseppet, vag az ezuskolloidot, de figyelj oda hogy jo minosegut vegyel! Semmit sem veszitesz, es nem kerul olyan sokba.
A multkor nem birtam ellenallni, es ettem par muffint...masnap mar viszkettem!!! nem ordogi?
Szia!
Én is pont így voltam, mint Te, sok-sok nődokinál voltam(sztk-snál), mindegyik csak kúpokat adott, nem nagyon foglalkoztak velem.
Aztán rászántam magam, elmentem egy fizetőshöz, akit egy barátnőm ajánlott. 12 000 volt a vizsgálat, 9000 ft-ért felírt egy csodaszert, ami állítólag 10 nőből 9-nek segít...
Most a 2. kapszulánál tartok a 8ból, változást még nem érzek, nem tudom meggyógyulok-e valaha....:(((
Én sem tudok már kb 2 hónapja normálisan együtt lenni a párommal :(((
Sztem amúgy intim mosókat ne nagyon használj, mert csak kipucolja azokat a hüvelybaktériumokat, amiknek ott kellene lennie, hogy az egyensúly megmaradjon!