Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Húsos malackák recept

Húsos malackák recept

A Húsos malackák hozzávalói:
6-8 szép nagy szelet sovány comb vagy karaj
30 dkg darált hús

bors
majoránna
zsír
pirospaprika
fokhagyma
kevés víz


A Húsos malackák elkészítési módja:
Klopfoljuk ki a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk. Egy tálba keverjük össze a darált húst és a fűszereket. Ezt töltsük a húsba, és csavarjuk fel, tűzzük össze, hogy a töltelék ne folyjon ki. Egy nagy teflonserpenyőbe tegyünk kevés zsiradékot, és forrósítsuk fel. Helyezzük bele a húsokat, minden oldalát süssük pirosra (3-3 perc). Majd öntsünk alá úgy 1 dl vizet, és lassú tűzön pároljuk puhára. Burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A húsos malackák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook