Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Frankfúrti leveske recept

Frankfúrti leveske recept

Elkészítési idő 60 perc

A Frankfúrti leveske hozzávalói:
kelkáposzta
krumpli
virsli

őrölt kömény
őrölt bors
majoranna
olaj + liszt
vöröshagyma (lehet krém is)
fokhagyma (lehet krém is)
pirospaprika


A Frankfúrti leveske elkészítési módja:
A feldarabolt kelkáposztát, és a kockára vágott krumplit egyszerre teszem fel főni annyi vízbe, amennyi levest szeretnék főzni. Amikor felfőtt, belerakom a virslit, majd befűszerezem (só, kömény, bors és majoranna, ízlés szerint). Amikor megfőtt a káposzta és a krumpli, rántást teszek rá (olaj + liszt + fokhagyma + vöröshagyma + pirospaprika), főzöm 5 percig, majd beleteszek egy pohár tejfölt. Ha felfőtt, kész is van.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A frankfúrti leveske elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook