Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Szárnyas szendvicskrém recept

Szárnyas szendvicskrém recept

A Szárnyas szendvicskrém hozzávalói:
Szárnyas hús(pulyka,csirke), hagyma, fokhagyma,olaj, pirospaprika, oregano, majoranna, bors, só, ételízesítő.


A Szárnyas szendvicskrém elkészítési módja:
A hagymát megpirítom az olajon,hozzáadom a pirospaprikát, és öntök rá egy pici vizet. addig főzöm,amíg a hagyma szét nem málik. Ha ez megvan,hozzáadom a húst,és megfűszerezem,majd mint a pörköltet, megfőzöm.
Ha a hús már puha,és még nem csontoztuk ki,leszűrjük róla a levet, és a kicsontozott húst ledaráljuk.
A maradék levet a már ledarált masszához adjuk,de csak mindenki az ízlése szerint adagolja,attól függően mennyire szereti sűrűn a krémet!
Ehetjük frissen,és lefagyasztva is!!!


Minél több oreganot teszünk bele,annál pikánsabb lesz az íze. De vigyázzunk, mert a nagyon túlzásba vitt oreganonak kellemetlen íze lehet!

Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , 2006. szept. 14. 16:31

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook