Hoxa Kávézó (beszélgetés)
=( jó... pedig én még mindig szívesen...
De akkor szia, és napsütéses szép napot kívánok neked! =)
Elköszönök, mert mindenkinek meg van a maga baja,és nem szeretném,ha itt az én síránkozásomat kellene hallgatni.
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszika
Shejj, az de jó lenne, mert párom szerint van érzékem hozzá, de 6évet behozni, nem egyszerű... és azt bele sem számítottam, amíg nem tanultam... nem nehéz, jobban mondva, értem én, csak nehezen jegyzem meg, hogy melyik mi... =(
Köszönöm az ebédet! =* (nagy puszi érte, de csak óvatosan, mert sitinek ugye fáj a foga... helye...)
Szia Mami!
Persze,hogy elviszlek Téged is:-)))))))
Köszi!
Muszáj kitartanom,csak nehéz,de menni fog......
Szia!
Köszönöm a biztatást,tudom,hogy rendbe jövök csak idő kérdése.
Puszid és az ölelésed jól esett:-))))
Nah, én eltolom a kerékpárt tanulni, mert a fizika könyvem már sivalkodik... és sajnos az anyag nem mászik magától a fejembe, az érettségimet pedig sajna nekem kell megírnom... =)
Majd még benézek délután! =)
Nincs mit, azt hiszem, mélységesen átérzem, amit érzel... ilyenkor nem segít, ha az ember kimondja a gondokat... én is így éreztem hetekig... sajnos tudom, milyen rossz ez =(
De gondolj arra, hogy a Nap süt, csak a felhőktől nehéz látni... viszont egyszer elmennek azok a felhők, még akkor is, ha úgy tűnik, sosem lesz az az egyszer...
Kitartás!
Odalöktem egy kis paprikás krumplit, most jólesne egy tea: Ricsi megjött a fogtömésről, sikeresen túlélte. Azt mondta a dokim, hogy engem meg azért nem fogadtak hétfőn a szájsebészeten, mert minden napra meg van határozva, hogy anyagiakban meddíg mehetnek el, s hogy egy betegre mennyi időt kell számítani. Rám már nem jutott se idő, se pénzkeret. Jó mi?De azért zsebből fizethetem magam után jövedelmem nem lévén a eü. biztosítást!
Kicsit felháborító!Nem?
Sziasztok!
Valahányszor elkezdek visszaolvasni, mindig kizökkentenek, telefon fax minden... szóval reménytelen... remélem senkit nem hagyok válasz nélkül!
Ritus, ne légy negatív! neked külön puszinagyölelés!
Cara
Szia! Nagyon kedves vagy,tudod most elmennék egy lakatlan szigetre,ahová természetesen csak a párom vinném el magammal.
Mivel ilyen negatív vagyok,inkább ma kevesebbet jelentkezem,mert nem szeretném,ha ez bárkinek is rosszul jönne le.
Vigyázz magadra,egy aranyos leányzó vagy,tele érzésekkel stb..........,ezt a kis idézetet most Neked küldöm:
"A lélek varázslatos gyógyítója a SZÉP SZÓ"
Te mindig mindenkihez tudsz így szólni.Köszönöm Neked!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Ma olyan vagyok, mint egy mosott sz.....,tehát szerintem rám sajna nem lehet számítani:-((((((((
Elegem van mindenből,csak a GOND,GOND,GOND,GOND!!
Nem is fárasztok senkit,vigyázzatok magatokra és egymásra!
Úgy érzem magam, mint akinek cseppfolyósodott az agya...
Erről mindig a Mártix című filmből jut eszembe egy részlet:
"A tudatlanság áldott állapot" =D
Anyu, neked is szép napot =)
Szia Noémi!
Olvastam a naplód, hát sűrű lesz a napopd... azért kitartás, és ha bunkóskodik a kollegina, csak szólj, szájontenyerelem szívesen =)
Szia Kata, szia Noémi!
Kata gratulálok, nagyon ügyi vagy, és kitartás novemberig. Végig szorítunk. Puszi. Szép napot neked.
Csak bekoszonok. Mindenkinek szep napot kivanok!
Most kezdem a futkoraszos napomat ;-)
Sziasztok!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)