Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Akkor tényleg ne foglalkozz vele. Ilyen, ha neki jó..., ne hagyd, hogy bántsa a lelked!!!
A baratom most hivott, hogy mar uton van hazafele, csak megallt a piacon gyumolcsot es zoldseget venni... :-)
Nem ciprusi, o is lengyel. Nem nagyon tudtam vele beszelni semmirol, mert bar fiatalabb nalam vagy 6-7 evvel, fennsobbseg rendu komplexusa van... nem beszelget velem, csak munkarol hajlando. Mar probalkoztam tobbszor is, de nem sikerult... Pedig amugy egesz jol beszel angolul. Jobban, mint a masik lany, megis a masikkal jovok ki jobban....
Amúgy az a lány ciprusi? Beszélgettetek már, munkán kívüli dolgokról is?
Vannak ilyen emberek sajnos, szerintem ne is törődj Vele!!! Tudom, könnyű ezt mondani! A párod mikor megy haza?
Hat a kolleganom hozta a szokasos formajat... Komolyan, ha legkozelebb is dobja az ajto kulcsot messzirol, ugy hogy vegigcsuszik a kulcs a padlon mikozben hozzamvagja angolul, hogy zard be, nem tul kedvesen... legkozelebb tuti megmondom neki, hogy csinalja o, es velem igy ne beszeljen. Egyebkent egesz nap fenn volt az irodaban, amit nem bantam tulsagosan, de elotte persze lehozott nekem annyi munkat, hogy nem is tudtam befejezni. Mar az elso percben lattam, hogy egyedul ez megvalosithatatlan, ugyhogy elkezdtem szep nyugodtan csinalni, majd holnap folytatom.... a szabadidomben, pedig, gondoltam csatlakozom itt hozzatok egy kicsit. :-)
De aranyos vagy! Én is izgulok, mert olyan légitársasággal is kell utazni, ahol már több baleset is volt...
Igen, hétfőn jöhet a következő adag izgalom, akkor jönnek vissza.
Majd ha mi megyünk akkor nem félek, sőt imádok repülni, csak őt féltem, a drágámat. :)
Tesó ez csak természetes, hát végülis ilyenek a tesók nem?
Köszi az idézeteket, és akkor felhasználnám, mert minden nap keresgélek a neten, mert szerintem úgy szebb egy képeslap idézettel.
Nem akarok viccelődni a fogfájással (magam is sajnos sokszor vagyok részese), de ...
- Jean, miért vitte át az ebédemet az út túloldalára?
- Mert azt mondta a fogorvos, hogy csak a másik oldalon ehet, uram.
Szia Myrad, szép napot és ne csüggedj, majd holnapra megjön!
Siti köszi a sütit, nagyon finom.:)
Myrad, további szép napot, reggel várunk. Puszika.
Szia Myrad! További szép napot!
Megértem! De mostmár nyugodt lehetsz! Aztán majd izgulhatunk megint, ha visszafelé jönnek, az enyém vasárnap.
Köszönöm, kérek. Úgyis éhes vagyok, komoly diétába kezdtem...
Szia Imola!
Természetesen felhasználhatód,és szívesen írok még sok-sok idézetet,ha érdekel:-)))))))
Köszönöm a biztató szavakat Neked is!
Puszika
Jajj jó bizony, így is csak a megbeszélt időben nem tudott hívni, csak 2 óra késéssel, és már nagyon kivoltam készülve mikor megcsörrent a telefon. DE jó hogy minden rendben.
Hát, mivel ígértem a közvetítést többeknek, sajnos mégsem jött meg =(
Viszont nekem mennem kell, ne haragudjatok, már így is eltelt az idő...
Sziasztok, puszi mindenkinek, holnap jövök...
De aranyos vagy! A gyerkőcök is biztos nagyon fogják értékelni!
Szia Noémi! Milyen volt végül a kedvenc "kolléganőd"? Mit csinálsz a nyakadba szakadt szabadidővel?:)
Küldöm, fini! óvatosan elszottyogtattam egyet én is. Mire megtanulok enni, mehetek vissza a dokihoz:-)
Ez egy próbasütés, mert Bence megy pénteken kirándulni, és szerintem holnap egy másik fél adagot csinálunk a csapatnak:-)Akkor szórok majd bele egy kis szezámmagot is, most csak sajt és őrölt kömény van benne: Teához, kávéhoz kitűnő!
Jó, hogy szerencsésen megérkezett! :)
Kedves Ritus azt szerettem volna kérdezni, hogy az idézeteket amiket ide írtál, felhasználhatom a képeim szerkesztéséhez? Nagyon szépek.
Sitikém, jöhet, ablakot már kinyitottam. :)
További ajánlott fórumok: