Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Majd kutakodom valamerre.
Ebben most biztos tudna Csenge segíteni,de sajna teljesen eltűnt:-((((((((((
Lányok,segítsetek nekem!
A konyhámat,ebédlőmet,nappalimat a 18-19-ik századi bútorok szerint akarom berendezni,de nem találok ötleteket,képeseket pedig az asztalosnak kellene!
Gogle-ban kerestem de nem lelem!:-)))
:-))))))
Ez jó!:-))))
Köszönöm a piacos dolgokat,holnap én is megyek hozzak 20.000-rest????
Miért lenne baj?
"Nincs szebb tartalma életünknek,mint megszépíteni azok életét,akiket szeretünk"
"A szeretetnek nincs kezdete, így vége sem lehet.
A szeretet ÖRÖK!"
Szintén keresztlányom:orvoshoz vitte az anyja,mert allergiás,asztmás vérvételre mentek.
Sajnos nem került be elsőnek,már türelmetlen,éhes és fáradt volt.
Kinyitotta az asszisztens az ajtót a következő beteget hívta erre az én imádott Napsugaram(ez a neve)ha nem engem hívsz be akkor legalább adjatok egy kis szalonnát,kenyeret meg egy asztalt,mert már éhen halok!
Persze be is hívták azonnal!:-)))
Tilli ezt Neked küldöm sok-sok szeretettel!
"Az élet villámaival olyan légy,mint a madár,mely ha
fát kivágják alóla,nem a mélybe zuhan,hanem a
magasba száll!"
Elnézzük Neked és egyetértek a hozzászólásoddal!
Tilli Veled vagyunk és segítünk ha gond van a kedveddel!:-)))
Keresztlányom egy örök csörfi csaj,mennek az anyjával a boltba(előző nap vett a húgom egy heti női újságot amiben valami bizsu volt az ajándék)beszélget a két eladónő,hogy milyen szemét emberek vannak mert kilopták a magazinból az ajándék bizsut!Erre a keresztlányom:Ó azt nekeressétek anyukám lopta el,otthon van majd megmutatom ha holnap is jövök!
Szegény húgom égett mint a rongy és próbált magyarázkodni,hogy tegnap vette az újságot abban volt,persze emlékeztek is rá,de mégis kellemetlen egy ilyen szitu!:-(((
Lányok , köszönöm a kedves szavakat!
Megpróbálok erősnek látszani.
Tesó!
Tudom,hogy nem könnyű most Nektek,de legalább Te légy erős, hogy a párod azt lássa, hogy Te bízol jóban, ne pedig azt, hogy magad alatt vagy.
Tudom könnyű ezt mondani, de van az ember életében olyan,amikor a másik vágyik a támaszra,illetve szüksége van Rá.
MOst a férjednek bátorításra van szüksége,és ne haragudj,hogy így belemertem szólni:-((((
Bocsika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)