Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Akkor ez a mai ilyen szép nap,legtöbbünknek!:-)))
Párod?
Majdcsak belejössz!
Nem ment az én anyukámnak sem könnyen és anyósom is azt mondta,hogy Ő biz' még nem szeretne nagyi lenni mikor az első fiam született pedig annak már 16éve!És azóta 3 van,meg a lánya is szült!
Anyukámnak meg 7!:-)))
Szia Gevám!
Szia Godóm!
Maradok még pár percet!
Milyen napotok volt ma?
Jó éjszakát,szép álmokat Nektek is, holnapra szép napot!
Puszika
Szia! Köszi a dícséretet,imádom a szép idézeteket,és gyűjtöm Őket.:-)))
Remélem jól vagy?
Megetettem a két kicsit,most megyek beültetem a kádba Őket és adok a nagyoknak is vacsorát,addig míg esznek ágyazok és elmosogatok mikor mindenki evett,aztán fürdök és éljen a pihike!:-))))
Szép,tartalmas és rendkívül jóhangulatú napom volt ma!:-)))
Ezt Nektek is köszönhetem tehát:KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK!:-DDD
Imola küldöm a reggeli teát,és valami finom puliszkás reggelit!Rolikámnak egy kis édességet mellé?Halvát!!:-)))
Jóéjszakát Mindenkinek!:-)))Álmodjatok szépeket.aludjatok jól,pihenjétek ki Magatokat!
Az finom,kapok én is?
Hogy telt a napotok?
Igen sokmindent és már nyomtattam is ki,hogy az asztalos tisztában legyen az elvárásaimmal!
Ráadásul azt mondja ezek sokkal olcsóbbak mint a modernek!
Etetem a családot azért vagyok lassú!
Köszi Mamikám!
Szia Katám!
Reméljük minden rendben van Nálatok!?:-))
Puszika a fiúknak!:-DDD
Látom Senki!
Pedig megfőtt a finom bableves-füstöltoldalassl és csipetkével,na jó akkor eszek egyedül!
Küldtem ugyan,de félve mert az ablakok már biztos zárva,vagy megette a szomszéd macskája vagy üvegest kell hívni vagy nyalhatjátok az ablakról!:-))))
Hááááááááát csajok, ennyit képtelen vagyok visszaolvasni! higgyétek el nem érdektelenségből, hanem időhiányból!
Tanárnéni, örülök, hogy végre benéztél! Hiányoztál!
Imola, remélem már a héten tudunk beszélni!
Siti, jobbulást. Próbálj meg azért enni, ha végképp nem megy, akkor táplálót igyál!
Tilli, neked meg kitartás, majd csak lesz valahogy (hogy a fene vigye el!!!)
Edina, Myrad, Anyukám és a többiek puszi mindenkinek, remélem hamarosan tudunk beszélni!
Ez nagyon tetszik! :))))
Csak én ilyet nem tudok csinálni... :)))
Sziasztok!
Tutu,valami frissítőt erre is küldhetnél,mert lefordulok a székről! Akkorát sétáltunk a picimmel délelőtt ebben a szép időben...ki is dőlt a drágám,én is mellédőlnék,de nem akarok,mert ilyenkor ha elalszom,nagyon nyomottan ébredek...
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)