Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Hmmm,köszike finom azt szeretem én is(van diétásban is!):-))))
Jó,hogy itt vagy!
Sziasztok Tesók!
De jó,hogy sokan itt vagyunk:-))))
A párom mindenkit puszil,és azt üzeni,hogy köszöni,hogy tartjátok bennem a lelket:-)))))
Pedig nekem kellene bennem tartani,na ezt most nem nézi,hogy mit írok még:-)))))))
Na milyen szépen összejöttünk,pedig már éppen elköszönni akartam,mert egy ideig senki nem írt!
Tehát Mindenkinek nagy szelet kőrözöttes kenyér snidlinggel,padlizsánkrémes kence,tea,tejbedara és készen van a birsalmalekvárom!:-))))
=)
Jobban vagy már?
Igen, CD-t kell írnom,mert van egy rakat zeném, amikre gyakorlok, de a géphez nem férek oda...
Így kiírom őket... addig leszek =)
Sziasztok!
CD-t írok... beköszönök =)
Mamikám! Ismerem a székelykáposztát,a párom tud finomat készíteni:-)))))
Engem arra taníts meg,hogy magamnak küldjek levelet,mint ahogy azt írtad,hogy magadnak küldtél.
:-)))
Szia Anyuci :-)
Szia Mami! Holnap mi finomat főzöl?
Én készítek valami leveskét,rántott húsikát és hagymás tört krumplit.
Ti is :-)
Millió puszika :-)
Szia!
Össze-visszabóklásztam,festegettem is,az teljesen ki tud kapcsolni.:-))) Persze itthon is tevékenykedtem.
Irigyellek, hogy mentek, mi sajna nem tudjuk mikor, teljesen felborult a programunk:-(((((((
Lehet már csak a párom ugrik le téliesíteni,és egy-két munkát elvégezni. Majd meglátjuk, hogy én megyek-e. Jó pihenést,kikapcsolódást Nektek!
Puszika
Igen , tudom , és ezt nagyon köszönöm .
A párom nagyon nehezen viseli ...de én erősnek mutatom magam. (kivülről )
De reménykedünk , hogy hamar talál egy normális megbízható melóhelyet , amit a mai világban nagyon nehéz. :-(
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)