Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hoxa Kávézó fórum

Hoxa Kávézó (beszélgetés)

2008. okt. 9. 11:33
Mindenki eltunt? vagy mindenki ebedelni ment?
20851. alfoldi.noemi (válaszként erre: 20849. - Myrad)
2008. okt. 9. 10:53
A multkoraban velem voltak szulok nelkul eloszor eletukben , de az csak masfel ora volt. Most meg valoszinu du 4-tol este 9-10-ig lesznek. Akkor is kb 10 percen keresztul irto nagy hiszti volt, aztan jatszottak velem, de kb 5 percenkent mentek az ablak fele, es hivtak a szuleiket. a masfel ora utolso 10 percet mar az udvaron a kapuban toltottuk, es ugy vartuk a szuloket... Szoval tudom, hogy nehez lesz. Mert meg tul kicsik ahoz, hogy megertsek, hogy miert is mennek el, es biztosan visszajonnek. Meg csak az elmenetelt fogjak fel... Az elonyom az az ovonokkel szemben, hogy otthoni kornyezetben leszunk, ahol egyebkent biztonsagban erzik magukat, es, hogy mar ismernek engem. de meg igy is felek, hogy nem fognak elaludni este, hanem csak sirnak majd vegig...
20850. alfoldi13
2008. okt. 9. 10:52
szerintem már ismernek és semmi gond se lesz remélem szeretnek és akor ez semmiség még ha közvetlen elalvás elött lesz is egy kis pityogás ...
20849. Myrad (válaszként erre: 20848. - Alfoldi.noemi)
2008. okt. 9. 10:38
Mert olyan ötletem támadt, hogy játszhatnátok, azzal jól le lehet őket kötni, valami kis dalos játékot, csak ha sírnak, akkor először el kell kezdeni énekelni... ha egyszer elhallgattak, utána nem lesz gond, a lényeg, hogy magadra vond a figyelmüket... vagy keress valami játékot, és kezdj el vele játszani, közben hívd őket, akkor is elcsendesednek, nekem ezek legalábbis mindig beváltak, pedig azok a csemeték sem voltak hangtompítósok =) aztán ha mást nem, üvöltenek tovább, aztán elfáradnak és nem kell őket altatni... =) de ha ölbe veszed őket, és úgy énekelsz nekik, attól is meg szoktak nyugodni... az óvónők szerintem annyi gyerek mellett nem tudnak elég figyelmet szentelni rájuk... szerintem... meg türelmük sincs hozzá elég... de ez csak az én véleményem...
20848. alfoldi.noemi (válaszként erre: 20847. - Myrad)
2008. okt. 9. 10:34

Ma 8-kor vegzek, 8.30-ra leszek ott, es akkor altatjuk oket egyutt... szoval ma csak reszt veszek benne...

De holnap mar 4-re megyek, akkor kelnek a delutani alvasbol elmeletileg, akkor a szulok elmennek (szerintem mar itt ki fog torni a siras).

A szulok kitalaltak, hogy minden penteken egy kicsit elmennenek, hogy egy kis ideig kettesben is lehessenek gyerekek nelkul. Vacsorazni, moziba.... lehet, hogy ez kesobb, ha mar hozzaszoknak a gyerekek, nem lesz gond, de most meg nagyon felek, igy elsore... mert nincsenek hozzaszokva, hogy szulok nelkul legyenek. bar par napja elkezdtek bolcsibe jarni delelottonkent, de meselte az anyuka, hogy az elso napokban ratelefonaltak, hogy vigye haza oket, mert annyira hisztiztek, hogy nem tudtak oket elcsendesiteni az ovonenik.... De szerintem meg kicsik is ehez...

20847. Myrad
2008. okt. 9. 10:22
Noémi, hányra mégy a kicsikhez, és mikor kell őket altatni?
20846. Myrad (válaszként erre: 20845. - Alfoldi.noemi)
2008. okt. 9. 10:18

Ment =)

Minden rendben? Megyek naplókat olvasni, majd jövök =) (csak vicc volt, cooliris-nek hála menet közben is leszek =) )

2008. okt. 9. 10:17

Sziasztok!

Egy kavera en is csatlakoznek.

20844. Myrad (válaszként erre: 20842. - Alfoldi13)
2008. okt. 9. 10:15
=) én bevásároltam a múltkor, lassan tényleg halakat kell festenem az ablakra, mert visít a pénztárcám =(
20843. Myrad (válaszként erre: 20841. - Ea9bff1b44)
2008. okt. 9. 10:15
Köszönöm =) de úgy vagyok vele, hogy ha nem arra megy a vizsgabiztos, hogy megbuktasson, nem lesz baj ;) én is gondolok majd rád, bár legalább talán jobb lesz, a kínzó fájdalom elmúlik majd... remélem...
20842. alfoldi13
2008. okt. 9. 10:13
épp az előbb irtam valahol hogy a hétvégén vásárolni megyünk bugyi melltartó stb csizma egy két gyerekkel egyszerre...az osanban kinéztük de a próbálás ilyen dolgoknál nem árt Adri mesét bámul a minimaxon nagy csendben...
20841. ea9bff1b44
2008. okt. 9. 10:00
Ricsi üzeni, az már nagyon jó, ha nem stresszelsz, és nem félsz vezetni. Mi bízunk benned, szorítunk holnap neked(legalábbis Ricsi biztosan egy kicsit, mert míg Te vezetgetsz, addíg én a kínzószékben ülök majd)
20840. Myrad (válaszként erre: 20839. - Ea9bff1b44)
2008. okt. 9. 09:58
Jaja, holnap én leszek az Ász =) a lakosság eddig is jól viselte a vezetésem, én vigyázok ám rájuk, de most kivételesen én is élveztem... nagyon élveztem =) apróbb hibáim voltak, meg tévedések, amikor Ági kérdezett, de semmi komolynak mondható, mint régen... ÉS 50-NEL MENTEM A FŐÚTON!!! nem 40-nel totyogtam, meg 35-tel, mint eddig =) olyan, mintha nem félnék vezetni... =)
20839. ea9bff1b44
2008. okt. 9. 09:51
Szia Myrad! Túlélte a város lakossága vezetésedet? Holnap vizsgázol?
20838. Myrad
2008. okt. 9. 09:31

Sziasztok, megjöttem =)

Edina, nagyon fogsz hiányozni =(

Kávét most teszek fel egyet, küldök belőle mindenkinek... reggeli csokik az ablakban, már ha tegnap a Milkát megfújták a terroristák =D

20837. 200a1d39d3 (válaszként erre: 20834. - F5302bda64)
2008. okt. 9. 08:42
Gondolunk rád!Ne csüggedj!Vigyázz magadra!
20836. ea9bff1b44
2008. okt. 9. 08:40
Hiányod pótolhatatlan lesz számunkra!
20835. 200a1d39d3 (válaszként erre: 20828. - Imolaviola)
2008. okt. 9. 08:40

Imola,ezen olyan jót nevettem:)))

Szép napot mindenkinek:)

20834. f5302bda64
2008. okt. 9. 08:32

Sziasztok Mindenki!

Most kaptam a szomorú e-mailt,hogy ma és holnap karbantartási munkák miatt nem lesz net-ünk,persze megvígasztaltak,hogy 2 napot nem fizetünk majd!:-((((Hurrrá:-(((Most örüljek???

Szombat-vasárnap meg megyünk az anyukámékhoz tehát azért nem leszek!:-(((

Tehát összefoglalva(9-kor kikapcsolnak!)csütörtök-péntek-szombat-vasárnap ennyit nem leszek!:-(((Fúúúúú,mikről maradok én le,és mennyit kell majd visszaolvasnom!:-(((

Sírok és elkeseredett vagyok de ez van!

Holnap megyek Győrbe és beugrok a barátnőmhöz,ott majd bekukkantok hozzátok,meg ha tudok írok pár sort addig is Mindenkinek szép,kellemes hétvégét és nagyon sajnálom a dolgot!:-(((

Imola elkel a hangulatjavító a kávéban!:-(((

Puszilok Mindenkit,sokat gondolok majd Rátok!:-(((

20833. e2add1f84e
2008. okt. 9. 07:20

Jókedvű reggelt és napot! Nekem már van, mert olvasgattam, a kémia és a nő...nagyon jó.

Beszélgessetek sokat, főzzetek finomakat, én megyek dolgozni.

2008. okt. 9. 07:10
Sziasztok napsugaras szép napot mindenkinek,csatlakozom a többiekhez,mert én is csak belestem,majd jövök.
20831. alfoldi13
2008. okt. 9. 07:00
ma kicsit könnyebben vagyok mert Kati csak 11 re megy és feldobja az ebédet... igyatok velem egy kávét az előttem szolónak pedig jó munkát...
20830. eb19d2815e
2008. okt. 9. 06:52
Sziasztok! Én is csak beköszönök most, megyek gyerekvigyázni, csak este jövök haza! Szép napot mindenkinek!:)
20829. Myrad
2008. okt. 9. 06:29

Sziasztok!

Csak bekukk, megyek vezetni =)

9 körül jövök =)

20828. imolaviola
2008. okt. 9. 04:10

A kémia és a nő

ELEM NEVE: Nő

VEGYJELE: Fm

FELTALÁLTA: Ádám

ATOMTÖMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-120 kg közt.

FELLELHETŐSÉG: Nagy mennyiségben található városi környezetben.

Fizikai tulajdonságai:

- Az elem ritkán fellelhető szűziesen tiszta állapotában.

- A felülete általában színes mázzal van bevonva.

- Erős hangokat hallat, ha a megfelelő helyre nyomást gyakorlunk.

- Azonnal forr és ok nélkül fagy.

- Megfelelő eljárás alkalmazásával olvad.

Vegyi tulajdonságai:

- Könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel.

- Nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni.

- Könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül.

- Vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával.

- Az ember által ismert leghatékonyabb anyag, ami a pénz mennyiségének csökkentésére szolgál.

Leggyakoribb felhasználásai:

- Leginkább mint díszitő elem, főként drága sportkocsikban.

- Kitűnően alkalmazható relaxációs célokra.

- Nagyon hatékony tisztitóeszköz.

Végzett kísérletek:

- Színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk.

- Szinét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül.

Veszélyek:

- Nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele.

- Illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket. Egyébként katasztrófális következményekkel kell számolnunk.

20827. imolaviola
2008. okt. 9. 04:07

Csinos, fiatal doktornőt kap a falu.

- Józsi bátyám, nem tetszenek a leletei. Mondja, mit szokott maga reggelizni?

- Rántottát nyolc tojásból, szalonnával.

- És mit szokott ebédelni?

- Csülkös bablevest.

- És vacsorára?

- Szalonnát meg kolbászt.

- Józsi bácsi. Hogy áll a koleszterinje?

- Mint a cövek doktornő, mint a cövek!

20826. imolaviola
2008. okt. 9. 04:06

Néhány nappal a Teremtés után az Úr magához hívta Ádámot és ezt mondta neki:

- Ádám, itt az ideje, hogy hozzáfogjatok a Föld benépesítéséhez. Először is, csókold meg Évát.

- Nem tudom, mi a csók. - feleli Ádám. Az Úr röviden elmagyarázza, mit kell tennie. Ádám megfogja Éva kezét, elvezeti egy bokor mögé, kis idő múlva boldogan jön elő:

- Ez jólesett. Köszönöm Uram!

- Mindjárt gondoltam. Most pedig, simogasd Évát!

- Nem tudom, mi a simogatás.

Az Úr elmagyarázza, Ádám és Éva visszavonulnak a bokorba. Kis idő múlva Ádám kidugja a fejét:

- Köszönöm, Uram, ez még jobb volt.

- Most akkor itt az ideje, hogy gyermeket nemzzetek!

- Nem tudom, hogyan kell, Uram.

Az Úr ezt is elmagyarázza Ádámnak. Ádám eltűnik a bokor mögött, de hamarosan újra megjelenik:

- Mi az a fejfájás, Uram?

20825. imolaviola
2008. okt. 9. 04:05

Szóval a hétvégén bütyköltük faterom számítógépét. Telepíti rá az öregem a win98-at, majd egyszercsak így szól:

- Na mindjárt azt mondja a vindóz, hogy új, ismeretlen hardvert talált.

- Merthogy?

- Bennehagytam a csavarhúzót hogy a fene enné meg!

20824. imolaviola
2008. okt. 9. 04:04

A tanárnő kérdezi a diákokat

- Csabi. Te mért szereted Szandit?

- Mert olyan szép!

- Pistike. Te mért szereted Szandit?

- Mert annyira jól énekel!

- És te Móricka miért szereted Szandit?

- Mert nyáron nem izzad benne a lábam!

20823. imolaviola
2008. okt. 9. 04:04

Szép jó reggelt kivánok mindenkinek, és csodás őszi napot!

Bögrepülők kikészitve, benne a finom ébresztő kávé. Csempésztem bele egy kis hangulatjavitót, remélem hatni fog. Nagy ölelés megy mindenkinek, és a baráti puszi. Legyen szép napunk.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook