Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Ma 8-kor vegzek, 8.30-ra leszek ott, es akkor altatjuk oket egyutt... szoval ma csak reszt veszek benne...
De holnap mar 4-re megyek, akkor kelnek a delutani alvasbol elmeletileg, akkor a szulok elmennek (szerintem mar itt ki fog torni a siras).
A szulok kitalaltak, hogy minden penteken egy kicsit elmennenek, hogy egy kis ideig kettesben is lehessenek gyerekek nelkul. Vacsorazni, moziba.... lehet, hogy ez kesobb, ha mar hozzaszoknak a gyerekek, nem lesz gond, de most meg nagyon felek, igy elsore... mert nincsenek hozzaszokva, hogy szulok nelkul legyenek. bar par napja elkezdtek bolcsibe jarni delelottonkent, de meselte az anyuka, hogy az elso napokban ratelefonaltak, hogy vigye haza oket, mert annyira hisztiztek, hogy nem tudtak oket elcsendesiteni az ovonenik.... De szerintem meg kicsik is ehez...
Ment =)
Minden rendben? Megyek naplókat olvasni, majd jövök =) (csak vicc volt, cooliris-nek hála menet közben is leszek =) )
Sziasztok!
Egy kavera en is csatlakoznek.
Sziasztok, megjöttem =)
Edina, nagyon fogsz hiányozni =(
Kávét most teszek fel egyet, küldök belőle mindenkinek... reggeli csokik az ablakban, már ha tegnap a Milkát megfújták a terroristák =D
Imola,ezen olyan jót nevettem:)))
Szép napot mindenkinek:)
Sziasztok Mindenki!
Most kaptam a szomorú e-mailt,hogy ma és holnap karbantartási munkák miatt nem lesz net-ünk,persze megvígasztaltak,hogy 2 napot nem fizetünk majd!:-((((Hurrrá:-(((Most örüljek???
Szombat-vasárnap meg megyünk az anyukámékhoz tehát azért nem leszek!:-(((
Tehát összefoglalva(9-kor kikapcsolnak!)csütörtök-péntek-szombat-vasárnap ennyit nem leszek!:-(((Fúúúúú,mikről maradok én le,és mennyit kell majd visszaolvasnom!:-(((
Sírok és elkeseredett vagyok de ez van!
Holnap megyek Győrbe és beugrok a barátnőmhöz,ott majd bekukkantok hozzátok,meg ha tudok írok pár sort addig is Mindenkinek szép,kellemes hétvégét és nagyon sajnálom a dolgot!:-(((
Imola elkel a hangulatjavító a kávéban!:-(((
Puszilok Mindenkit,sokat gondolok majd Rátok!:-(((
Jókedvű reggelt és napot! Nekem már van, mert olvasgattam, a kémia és a nő...nagyon jó.
Beszélgessetek sokat, főzzetek finomakat, én megyek dolgozni.
Sziasztok!
Csak bekukk, megyek vezetni =)
9 körül jövök =)
A kémia és a nő
ELEM NEVE: Nő
VEGYJELE: Fm
FELTALÁLTA: Ádám
ATOMTÖMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-120 kg közt.
FELLELHETŐSÉG: Nagy mennyiségben található városi környezetben.
Fizikai tulajdonságai:
- Az elem ritkán fellelhető szűziesen tiszta állapotában.
- A felülete általában színes mázzal van bevonva.
- Erős hangokat hallat, ha a megfelelő helyre nyomást gyakorlunk.
- Azonnal forr és ok nélkül fagy.
- Megfelelő eljárás alkalmazásával olvad.
Vegyi tulajdonságai:
- Könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel.
- Nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni.
- Könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül.
- Vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával.
- Az ember által ismert leghatékonyabb anyag, ami a pénz mennyiségének csökkentésére szolgál.
Leggyakoribb felhasználásai:
- Leginkább mint díszitő elem, főként drága sportkocsikban.
- Kitűnően alkalmazható relaxációs célokra.
- Nagyon hatékony tisztitóeszköz.
Végzett kísérletek:
- Színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk.
- Szinét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül.
Veszélyek:
- Nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele.
- Illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket. Egyébként katasztrófális következményekkel kell számolnunk.
Csinos, fiatal doktornőt kap a falu.
- Józsi bátyám, nem tetszenek a leletei. Mondja, mit szokott maga reggelizni?
- Rántottát nyolc tojásból, szalonnával.
- És mit szokott ebédelni?
- Csülkös bablevest.
- És vacsorára?
- Szalonnát meg kolbászt.
- Józsi bácsi. Hogy áll a koleszterinje?
- Mint a cövek doktornő, mint a cövek!
Néhány nappal a Teremtés után az Úr magához hívta Ádámot és ezt mondta neki:
- Ádám, itt az ideje, hogy hozzáfogjatok a Föld benépesítéséhez. Először is, csókold meg Évát.
- Nem tudom, mi a csók. - feleli Ádám. Az Úr röviden elmagyarázza, mit kell tennie. Ádám megfogja Éva kezét, elvezeti egy bokor mögé, kis idő múlva boldogan jön elő:
- Ez jólesett. Köszönöm Uram!
- Mindjárt gondoltam. Most pedig, simogasd Évát!
- Nem tudom, mi a simogatás.
Az Úr elmagyarázza, Ádám és Éva visszavonulnak a bokorba. Kis idő múlva Ádám kidugja a fejét:
- Köszönöm, Uram, ez még jobb volt.
- Most akkor itt az ideje, hogy gyermeket nemzzetek!
- Nem tudom, hogyan kell, Uram.
Az Úr ezt is elmagyarázza Ádámnak. Ádám eltűnik a bokor mögött, de hamarosan újra megjelenik:
- Mi az a fejfájás, Uram?
Szóval a hétvégén bütyköltük faterom számítógépét. Telepíti rá az öregem a win98-at, majd egyszercsak így szól:
- Na mindjárt azt mondja a vindóz, hogy új, ismeretlen hardvert talált.
- Merthogy?
- Bennehagytam a csavarhúzót hogy a fene enné meg!
A tanárnő kérdezi a diákokat
- Csabi. Te mért szereted Szandit?
- Mert olyan szép!
- Pistike. Te mért szereted Szandit?
- Mert annyira jól énekel!
- És te Móricka miért szereted Szandit?
- Mert nyáron nem izzad benne a lábam!
Szép jó reggelt kivánok mindenkinek, és csodás őszi napot!
Bögrepülők kikészitve, benne a finom ébresztő kávé. Csempésztem bele egy kis hangulatjavitót, remélem hatni fog. Nagy ölelés megy mindenkinek, és a baráti puszi. Legyen szép napunk.
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)