Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Ne vágjatok fel,(:-)) nálunk Nyíragyházán is Waldorf iskola-óvoda, jártam náluk többször riporton.
Ennek örülök, mert elég vegyes a Waldorf fogadtatása!!!:))) Ez Gyöngyos volt!
Waldorf??? *újjong* melyik Waldorfban? a váciban, a fótiban, vagy melyikben?
Hát most gyerekekre vigyázok két és fél napig egy héten...Legjobb lenne valami kreatív tevékenység, ha nem az, valami olyan, amit meg is fizetnek. Mielőtt kijöttem ide egy Waldorf iskolában taínítottam otthon, nagyon szerettem! Visszasírom azokat a napokat, pedig az sem volt könnyű!:( Jöttem a párom után! Próbálom megemészteni...
Beszéljünk másról... lécci lécci... a fogsztoriktól viszket a hátam...
Tényleg geva, neked mi a normális munka?
Siti, megmondod, hány höritek lett?
Caravell: együttérzek veled =)
Lányok, zenét leszedtétek?
Ajjajj... a rémtörténetek... nekem is voltak kalandjaim, azóta borsódzik a hátam a fogdokiknak még az említésétől is!
Mit értessz normális munka alatt?
Nekem is volt érdekes bölcsességfogam!Horgasan hátrahajolt...
Szia! Akkor kiegészítjük egymást, mert én meg amiatt sajnálom magam, hogy nincs normális munkám!:)
Nekem tavaly februárban az egyik bölcsességfogamból tört le egy darab. Kiderült, azt nem tömik, csak húzzák. Csak pechemre elég zárt ívű a fogsorom,(tehát nem látszik ki negyven fogam ha vigyorgok, csak amolyan Mona Lizás mosolyt engedek el kedvesen:-))ezért nem fért rendesen hozzá a doki. Gyerekfogó kellett, ahogy megszorította, szétroppant a fogam, végül hat darabban, valami papagájfogóval és kalapáccsal verte ki szó szerint. Én meg végignéztem a doki szemüvegében a műveletet. Néha ha láttam, hogy sok a fogtörmelék a nyelvemen, odanyúltam és leszedtem:-)
Na akkor persze nem vigyorogtam így, főleg, hogy megzúzódott az álkapcsom, és hetekig fájt, napokig gyógyszert szedtem rá.
Sziasztok, akivel nem találkoztam! Pizza csoki, minden jöhet, irtóra sajnálom magam a sok munka miatt
szegény =( nekem egyszer exemnek az első fogát kellett felfúrni... a doki túlszaladt és az orrüregében kötött ki.. amikor kijött a rendelőből, csupa vér volt mindene, és az orrból még akkor is dőlt... nagy volt a szája, mert akkor még hatott az érzéstelenítő... aztán amikor az kiment... hajajj...
Maga a műtét nem fájt, mert érzéstelenítették, de utána kellemetlen volt, hogy nagyon bedagadt az arcom, meg kék-zöld-lila színben pompázott egy hétig!
jajj, au... az biztosan nagyon fájt =(
Ja! Ez így alakult! Nem véletlenül írtam, hogy mentsd, ami menthető!!!
Azt gondoltam, legalább az elsők jók, de nyáron egyet abból meg kellett műteni(gyökércsonkolás)!:(
Kész vagy teljesen =D Én még hiszek a mű-anyagban, egyébként nemsoká úgyis megyek dokihoz, fogszabályzót akarok, csak időpont kellene, ahhoz szabi, szóval majd jövőre... =)
Kár!!!!!!Nehogy úgy járj, mint én! Lassan több fülem lesz, mint fogam!:)))))))))Hátulról, már egy oldal kivételével, mind hiányzik!:(((((
3x tömték be, mégis törik =( ki kell húzatni... mese nincs...
Pizzát én is kérek =D abból töménytelen mennyiséget meg tudok enni =D
Legalább több csoki marad Myradnak! Pizza jöhet, bár azt szeretnék sütni vacsira is. Én is magamnak csinálom a tésztáját(na meg a rávalókat is:))
Köszi! Valahogy leszoktam a csokiról, pedig igencsak szerettem!!! A snickers nagyon édes! Bocs Myrad!
Pizzát vettem (egyébként magam csinálom) nagyon jó áron. Azt majszolom! Sajtos stangli helyett küldhetek!!! Megy, aki kér!
Csináltasd meg, míg lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elrakom Bencének, mert tudod, én nem nagyon vagyok csokis! De egy kis sajtos stanglit elrágcsálnék a tea mellé:-)
Nekem is van egy törött örlőfogam, most belement a csoki,és nagyon fáj =( bár ez szerencsére még magától elmúlik =)
Jut eszembe, csoki ment mindenkinek! (Snickers)
További ajánlott fórumok: