Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Sziasztok! Próbáltam visszaolvasni!
Katának gratulálok! Ha így haladsz még az orvosival is megpróbálkozhatsz!:)
Edina, Siti a gyerőcöknek gyógyulást, meg Neked is Siti tesó!
Ági anyu, hát ilyen az élet!
Imo, Móni, örülök, hogy jól vagytok!
Ritus ne add fel a naplóírást!
Myrad! Sikeres ügyintézést!
Noéminek jó szabadnapozást!
Meg a többieknek is üdv!!!:)
Mennem kell,legyetek jók és vidámak!:-)))
Puszika Mindenkinek!:-)))
Sziasztok!
Mindenkitől elnézést kérek,hogy nem tudok viszont képeslapot küldeni,de ezek szerint ritka nagy béna vagyok.
Úgy látszik nem jól állnak a csillagjaim az égen,ez van,el kell fogadnom,de menni fog:-)))))))
További szép napot!
Én is megyek,mert én mögöttem meg a lányom sorakozik a gépért :))
Sziasztok!Jó délutánt!
Jobbulást a picikédnek!
Én egy kis sütit kérek Imola tintahalpörije után.Köszi!
Szia Ágianyus! Köszi!
Legalább nem unatkoztál ma sem! :)))
Azért ne öld meg :DD
Köszönöm már jól vagyunk Sárikánk felfázott és pisikor fájt neki,kapott gyógyszert és már egész jó!
Benedek éppen képről olvas nekem,Csabi fiam áll a hátam mögött kéri a gépet!:-))))
Fokhagymakrémleves-túróstészta,mákostészta,kelkáposztafőzelék,borsófőzelék virslivel és hatlapos süti a menü jelezze aki kér igaz már csak vacsorára ehetitek,de legalább azt sem kell főzni!:-))))
Szia Edina! :)
Rég találkoztunk... Mi jól vagyunk,nem voltunk mostanában betegek.Ti is jól vagytok?
Szia Edina!
Köszi jól vagyunk! Tanulgatok megint.
Ti, hogy vagytok?
Sziasztok Lányok!
Mindenki jól van?
Móni de rég beszéltünk!Gyerekek?
Katám tanulással,hogy állsz?Fiúk jól vannak?
Köszike!Én is így gondolom,soha nem kapom vissza ezeket az éveket,így ki is használom,hogy babázhatok :))
További jó munkát Neked!
Én mentem Lányok, rendezem a jogsim első felét, meg aztán be szeretnék menni szabad edzésre, mint mondtam, meg minden, szóval legyetek jók, holnap jövök =)
Puszi nektek!!!!!!! =))))))))
Szia caravell!
Sajnálom a sok munkád, de megértelek... nekem is lenne, csak annyira fáradt vagyok, hogy nem merek nekiállni, nehogy több kárt csináljak, mint hasznot (tapasztalat)
Sziasztok! Megint csak futólag, rettentő sok a munklám el vagyok keseredve: kapkodva nem lehet milliós felelősséggel dolgozni :(
Siti, örülök,h jobban vagy, Bencének is jobbulást! Az én fiam is elesett a múlt héten és még mindig fájlalja a térdét, már kezdek aggódni
:(
hpkat! Remélem a vizsgád jól sikerült, gondoltam Rád! :)
Moni3 ne aggódj, mindig van valahogy, a kicsidre koncentrálj, ezek visszahozhatatlan idők!
Mindenkinek pusziölelés, futok tovább!
Cara
Sziasztok mindenki, aki jött, amíg nem voltam itt...
Haza akarok menni... de ma elmegyek hamarabb, mert intéznem kell a jogsihoz a papírokat, meg be akarok menni szabad edzésre... nem tudom, a szülői gárda otthon mit fog hozzá szólni, de őszintén nem is nagyon érdekel most... remélem, azért nem lesz otthon ebből balhé... a szerda úgyis rövid nap...
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)