Hordozható infraszauna (beszélgetés)
Itt találtam egy linket ahol a Wolfnál árult, csak Pesten, és drágább pár ezerrel, viszont ez 750 W.
Most gondolkodom és is egy wellimpex megrendelésen. Milyen a tapasztalatod a céggel? A termékkel kapcsolatban?
Élőre is köszi a válaszod.
Hát,ilyen az én szerencsém...1 nap késéssel megérkezett a szaunám,mire megjött több mint duplájába került a futár mint amit telefonon lebeszéltünk,ráadásul a csomagból hiányzott a tartórúd.
A párom házi barkácsolással rögtön meg is oldotta a dolgot,de hát ami jár az jár.Reklamálásomra még nem jött válasz,kíváncsi vagyok,mennyi időbe telik.
Ahogy megjött a szauna,persze rögtön ki is próbáltam,nem törődve a torokfájásommal.Szuper volt a szaunázás,viszont másnaptól úgy fájt a torkom,hogy alig bírtam nyelni.Nem tudom a szaunázás miatt-e,mindenesetre felfüggesztettem a használatát.De már naggggyon hiányzik!
Úgy döntöttem,hogy inkább új szaunába fektetek be. A Wellimpextől rendeltem,most akciós és így tényleg nem sokat kell rápótolni.
Sőt,már holnap reggelre itt is lesz,és este már birtokba is vehetem.
Szerintetek fokozatosan kell szoktatnom magam hozzá vagy rögtön mehet a 40 perc? Nem sok,ha már az elején naponta használom?
Bevallom, én semmiképpen sem vennék használtat.
Egy dolog miatt. Én ha izzadság lefolyik az aljára. Az izzadt testeddel hozzáérsz az oldalához, mert elég szűk ez a kabin, a válladdal a tetejéhez, a nyaknál törölközővel beburkolózom, hogy az arcomról ne a szaunára folyjon az izzadság. A higiénia miatt nem.
Persze, lehet, hogy más jobban tudja kezelni, illetve jobban elfér benne.
Sziasztok!A fórumot olvasgatva megszilárdult bennem az elhatározás,hogy én is beszerzek magamnak egy infraszaunát.
Tudnátok segíteni?
Találtam egy használtat 19.900-ért,780 wattos,de nincs rá garancia.Érdemes belevágni vagy később előfordulhat vmi meghibásodás?
Előre is köszi a segítséget!
Nem is panaszkodok.!!!!!!!!!
Én fontosabbnak tartom az egészséget, mindt a szépségápolást.
Azért csinálok mindent, hogy egészségesen élhessek és a férjemet is rátudtam szedni erre az életformára.
Mostanában gyakrabban használom, ha van időm minden nap, mert szerintem segít elkerülni a náthát, meg az ilyesmi betegségeket.Egyébként pedig hetente 2-3x mert jót tesz a testemnek, lelkemnek.
A szaunát azért is vettem meg, hogy kihasználjam az immunerősítő hatását. Miután elolvastam a hősokk terápiáról szóló dolgokat és úgy éreztem, hogy nagyon igaz lehet.
November óta már behozta az árát és gyógyszerre sem volt szükségem.
Megvizsgáltam magam, nekem megvannak a barna foltok.
Lehet, hogy az én szaunám az eltüntetésére nem alkalmas???:)))
Sziasztok!
Segítenétek,hogy milyen hordozható szaunát vegyek?Melyik a jó,és hol lehetne meg is nézni?
Köszi a segítséget!
Szerintem nem is igazán a fogyókúra miatt jó!
Nekem a bőröm szemmel láthatóan normálisabban néz ki.
Pl. a könyököm, ami sokszor ki volt repedve, nagyon szép lett. Biztos ismeritek az öregségi barna foltokat. Ezek is eltűntek.
De egy alapos testradírozás előtt is érdemes használni. Szauna, tusolás, egy sós-mentás bőrradírozás,...
Nekem az ödémámat eltüntette. Kezdetben én is minden nap használtam. Mostanában hetente 2-3 alkalommal.
Jó reggelt!
A szauna már nem hat rám az újdonság erejével.Először alig vártam, hogy beleüljek...Láttam, hogy nem fogyok tőle egy dekát sem, így elment a kedvem. De azért hetente egyszer használom.
Megvagyunk, minden nap felnézek, de semmi új nem történt.
Szaunázok, amennyit csak lehet, most ebben a beteges időben. És hogy lekopogjam, eddig minden komoly baj elkerült.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az infraszauna? Mik a tapasztalatok?
- Az infraszauna van-e olyan hatásos, mint a hagyományos?
- Ülő infraszaunája van-e valakinek otthon, és mik a tapasztalatok?
- Akinek van tapasztalata az infraszaunával az kérem segítsen!
- Tudtok olyan egyszerűen használható, hordozható kulcstartóról, vagy bármiről, ami gyógyszer bevételére emlékeztet, előre beállított időben?
- Otthoni kémiai hámlasztás után mennyi idővel lehet infraszaunázni?