Hordozható infraszauna (beszélgetés)
A távirányítóját egyik számsor 1-6-ig megy. Ott a hatost állítom be. a másik számsor 0-40-ig, ott a 40-et.
persze, ha Neked is pont olyan van, mint nekem.
Én 40 percre ülök be. 60 fokra állítom.
A 20 perc tájékán kezdek izzadni. A 30-35 perc már körül szakad rólam a víz. Attól függ, hogy hogyan érzem magam, néha még 3-5 percet ráhúzok.
Szia mindenkinek!
ujvagyok itt köztetek,én is vettem tavaly infraszaunát,beleültem de nem izzattam ugy mint ahogy gondoltam,igaz én hirdetés utján vásároltam használtan,müködni müködik,de nemlehet hogy gyenge? igaz a wattot nemnéztem meg.
szép napot mindenkinek!
Pintyo 577
Szia én szeretném elkérni a gyártó elérhetőségét, ha lehetséges.
Köszi előre is
Sziasztok!
Vettem egy DDIS-07-et, de bekapcsolás után ERR-t ír ki a kijelzője. Találkozott valaki ilyennel? Garanciális, de az érvényesítése kicsit nehézkes lenne... Bocs, ha volt már, kezdem is visszaolvasni a fórumot.
Szerintem félreértetted. Azt kérdezte, hogy: "a készülék megvásárlását az egészségpénztárak támogatják-e?"
A válaszodat nem tudta értelmezni, hogy mire mondtad, hogy sajnos nem. Arra, hogy nem tudod a választ vagy arra mondtál nemet, hogy nem támogatják.
Köszi!
Közben én is megvettem.
"Nem tudja valaki véletlenül, hogy a készülék megvásárlását az egészségpénztárak támogatják-e?
"
Hát ez a sajnos nem!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az infraszauna? Mik a tapasztalatok?
- Az infraszauna van-e olyan hatásos, mint a hagyományos?
- Ülő infraszaunája van-e valakinek otthon, és mik a tapasztalatok?
- Akinek van tapasztalata az infraszaunával az kérem segítsen!
- Tudtok olyan egyszerűen használható, hordozható kulcstartóról, vagy bármiről, ami gyógyszer bevételére emlékeztet, előre beállított időben?
- Otthoni kémiai hámlasztás után mennyi idővel lehet infraszaunázni?