Hordozható infraszauna (beszélgetés)
HAli
Attól függ melyik típust veszed!
Vigyázz olyat ne vegyél, melyhez ventillátor tartozik, mert szerintem nem jó típus. Olvass vissza itt sok infót írtunk már
Én sajnos már csak a listára kerültem fel. így csak februárra tudja hozni a cég.
Nem túl sok a szervezetnek a napi és ráadásul 1 órás használat?
Vigyázz vele, mert felboríthatod a szervezeted "háztartását". Túl sok ásványi anyag távozhat, stb.
Általában 2 naponta 30-40 perc az ajánlott.
Nem akartalak kioktatni...
Amúgy én egy hétre kipróbáltam a napit és utána rosszul voltam tőle. NA a bőröm persze szupi lett...
szisztok!
Én is a SILYX KFT -től vettem az ülő infrát meg november vegen, 39 e Ft-ért, nagyon szuper és imádom, minden nap használjuk kb 1 órát, és tökéletesen működik, szerintem majdnem olyan hatásos mint a fekvő, ahova jártam.(1200ft/30perc...)
Én láttam hirdtést 39 éért egy styl, vgy milyen cégnél, de sajnos miond elfogyott neki és csak februárra ígéri a nagykere.
Ha nagyon húzódik, talán az omkerben még van...
Szia
Most melyik cégről is van szó? Hol van az a 39 e Ftos akció?
Felhívtam őket, de itt Pesten leltár van mindenhol.
Esetleg vki tudja az omkeres szauna típusszámát?
HAli
Megnéztem az omker akciós katalógusát és faszket mutat a kép
Most fogom felhívni őket, hogy mi a típusszáma
Ahogy igértem újra itt...
Nekem az ANP-329 típus van, ezt nem ajánlom, mert az enyémben a panelek nem fűtenek fel annyira, hogy izzadj. Attak hozzá egy kiegészítő ventillátort, de az meg annnyira megnyomja a meleget, hogy a szívem majd ki ugrik, a hőfokszabályzója meg nem ér semmit, csak a ventillátor időbeli ki-be kapcsolását szabályozza, nem annak melegét.
Amúgy a Wellmed Kft forgalmazza. Amúgy nagyon korrektek, mert a pííízt vissza adják.
Tláltam még egy DDIS-07 típusut. ű
Ezt aPLC.addel.hu -n,
vitalnet-en és a silyx kft forgalmazza.
(39-55 eFT)
Volt egy másik típus is forgalomban a JYS-B5, de ez most sehol sincs, az előző átvette a helyét.
Iagából az összes forgalmazó azt mondja, hogy kifogytak, és majd csak februárra ér ide a konténer Kínából :(
Ja és az Elta nagykert is hívtam, ők meg megszüntették a forgalmazást. Azt nem tudták megmondani, hogy modellváltás lesz, vagy végleges...
Ha esetleg tudsz vmit , akkor írj!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az infraszauna? Mik a tapasztalatok?
- Az infraszauna van-e olyan hatásos, mint a hagyományos?
- Ülő infraszaunája van-e valakinek otthon, és mik a tapasztalatok?
- Akinek van tapasztalata az infraszaunával az kérem segítsen!
- Tudtok olyan egyszerűen használható, hordozható kulcstartóról, vagy bármiről, ami gyógyszer bevételére emlékeztet, előre beállított időben?
- Otthoni kémiai hámlasztás után mennyi idővel lehet infraszaunázni?