Honlap működésével kapcsolatos információk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Honlap működésével kapcsolatos információk
Hisz azelőtt is volt Myvip, Iwiw, chat.hu, stb...
Az a baj, hogy érezni, hogy nem előnyére változott az oldal változásai. Nekem már az új felületet is nehéz volt megszoknom (pl mai napig jobb oldalon keresem a tudásbázist), nincsenek már jó témák. Ha lenne is, egyből mindenki törölve lesz. Ez az oldal már csak a jóról szólhat?
Semmi szórakozás? Ugye te is érzed, hogy ez az oldal már rég nem az, ami 5 éve volt.
Nem volt csere. Annyi változott, hogy mivel bevezetésre került a csak a fórumokról való letiltás, azt is használjuk már. Általában olyanoknál, akik kaptak korábban figyelmeztetést, de nem vették figyelembe.
A látogatottság érdekes mód nem csökkent, az aktivitás nyilván igen, itt a facebook, insta, stb. Már teljesen másképp élik az emberek az online életet, mint régen.
Köszönöm a választ!
Amúgy mostanaban ( az elmúlt kb 6 hónapban ) volt moderátor csere? Kicsit túl van tolva az ítélethozatal. Legalábbis én így látom. Ezt más is érzékeli, látható jelei vannak a portál népszerűség csökkenésének. Lásd szavazások száma, fórumok pörgése. Vagy én látom rosszul?
Szia!
Én is, modik is.
Történés, előélet, korábbi figyelmeztetések, korábbi problémák, stb.
Nincs publikus számláló.
Azt szeretném kerdezni, hogy a büntiket, korlátozasokat ki szabhatja ki? Csak Hoxa, vagy a modik is? Mi alapján hoznak döntést a szankció súlyosságától? Van valami törvénykönyv erre? A büntiben lévők regje mellett van valami számláló, ami jelzi, hogy lejárt?
Köszönöm a válaszokat!
"igaz h ezt majdnem 1 hónapja írtad"
Hat igen, meg a tetova teve is tovatevegel...
... Te Dodi !!! igaz h ezt majdnem 1 hónapja írtad , de ma odafagyna a fenekünk a talajhoz :)
... mikor kicsik voltak a gyerekeink akkor még az alattunk lévő árokpartra simán kilehetett hátul jutni :) a gyerekek sokat voltak ott játszani , de akkor éppen szalonnát sütöttek , adott valaki a lányomnak is 1 db szalonnát + 1 szelet kenyeret , vágott neki valaki 1 nyársnak valót :)))))))))) aztán kikiabáltam neki h : Hugiiiii ! ha már jóllaktál gyere haza !!!
Köszönöm a visszajelzést.
Ezek szerint nem csak nálam volt "gebac".
Kedves Hoxa!
Kedves látogatók!
Esetleg más is észlelte a problémát, de a mai nap délután folyamán többször fordult már elő, hogy perceken át elérhetetlen volt a www.hoxa.hu oldal.
Kérem, aki hasonlókat tapasztalt, jelezze itt.
Lehet, hogy a szerver rendetlenkedik, de az is lehet, hogy ez egy hosszabb hiba (szolgáltatás kiesés) előjele.
Más oldalak elérhetőségénél nem jelentkezett a probléma.
Köszönöm a segítséget!
Azon kezdtem el gondolkodni, hogyan is tudnék itt a másodikon ilyen vacsit összehozni, tábortűzzel, csöpögő szalonnával, egyebekkel????
Amikor még a városunk szélén voltak a 70-es évek elején lakótelepek tartósbarnáknak, és hogy a városból kivezető útról ne lehessen látni, hát palánkot rakott a város elébe... Később, 2 szobás, parkettás tipusházakat épített a város, és 1000 Ft-ért vásárolhatta meg közülük az, akinek volt rendes munkahelye... egy év múlva egyikben sem volt meg a parketta, abból raktak a szoba közepén szalonnasütő tüzet.
A meszelt arcúak ugyanolyan házat 280-300 ezerért vehettek több évtizedes törlesztésre.
Ők megoldották a szalonnasütést. :))
...meg húszévesek lennénk hozzá.
Manapság, ha a földre ülök, nehezebb feltápászkodni.
Majd ha elerunk arra a pontra, amikor azt erezzuk, hogy velemenyeink kulonbozok, es nem kell minden vitaban gyoznunk, mert ha nem, akkor szobeli keseket rantunk, hanem, elismerjuk azt, hogy nem ertunk egyet valamilyen temakban.
Es azzal el van intezve.
Akkor lehet velemenyt cserelni vagy nyilvanitanunk, ha hajtepazasok elmaradnak, meg ha szobeliekben is.
Szerintem itt nem a szólás szabadságról van szó, hanem mert vannak témák, amelyek nagyon megosztják az emberek egy-egy rétegét, csoportját, és igen-igen komoly cirkuszok, viták, veszekedések támadnának az egyet nem értés miatt.
És elkerülendő, hogy a hoxa ilyen fajta csataterek színhelye legyen, hát azokat a témákat inkább kerüljük el.
Attól függetlenül, hogy sokan vannak (vagyunk) akik képesek normális hangnemben megbeszélni dolgokat, míg mások esetleg akár a személyes sértések, és durva jelzők, stb. szintjéig is képesek lesüllyedni. Az pedig a hoxa színvonalának a süllyedéséhez is vezetne.
Így legjobb téma a főzés és az időjárás, tv-műsorok és hasonlók. :))
Mar attol tartottam, hogy az en markomat talaltak benne a sutemenyes dobozban!!!
Manapsag mar minden elofordulhat, ha nemszabad megirnunk, valami temarol a salyat
"velemenyunket...korlátozva vagyunk"
Miert mondjuk azt?
Van erre pelda?
Szolas szabadsag van!
Igaz, de azert a szabadsag attol is fugg, mit mondunk?
Szeretnem megkerdezni, hogy en kotettem e el valami hibat, nem helyes hozzaszolast, hogy ezt az uzenetet kaptam a rendszertol, talan engem tiltott ki a hasznalo?
Ezt a hasznalo kerte?
"Ez egy korlátozott felhasználó, így nem tudsz neki jelet küldeni!"
További ajánlott fórumok:
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Használják a netet a szülők információért a gyerkőc tanulási problémáival kapcsolatban?
- Tudja valaki hogy ha rendőr szeretnék lenni mik a feltételek, mennyi a díjja és minden információ érdekel ezzel kapcsolatban
- Vese operációval, vese kivételével kapcsolatban tudna valaki információt?
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?