Honlap működésével kapcsolatos információk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Honlap működésével kapcsolatos információk
Kedves Hoxa!
A mai napon több alkalommal, vagy huzamosabb ideig nem lehetett belépni a Hoxa.hu oldalra.
Mi történhetett?
Első alkalommal 6 óra körül jelezték a játékostársak a Dominó fórumban.
Most 7 óra körül újra megismétlődött a probléma, 5 percen keresztül nem lehetett belépni.
Ennyit próbálkoztam, mire beengedett.
Tudom ez nem nagy idő, de azt nem tudom, hogy a probléma mikor kezdődött, mert csak 6:58 után próbáltam elérni a Hoxa.hu oldalt.
Ha kiderült, hogy mi okozta a problémát, kérünk egy rövid tájékoztatást róla.
Reméljük, hogy ez a hiba a mai napon már nem fog újra jelentkezni.
Köszönöm a segítséget.
szerintem is, Azt hiszem mára én is ugrottam 5-t a domilistán,pedig voltak márjobb eredményeim is, akkor meg maradtam.
na jó, dicsekszem egy picit , éjfélkor értem el a 10.000 pontot !
Köszönöm az információt!
Ha jól értem, aki nem kéri törlését, de már nem játszik, továbbra is a listában marad.
Ha valaki a törlését kéri, akkor minden eredménye törölve lesz.
Így lehet az, hogy hirtelen előreléphetünk a listában, úgy, hogy nem előztünk be senkit sem. :-)
Elnézést, pontosítanom kell, mert így kevés lesz.
A dominó játék teljes toplistájáról van szó.
Kedves Hoxa!
Lenne pár kérdésem, mert nem értem mi történt.
Tegnap történt valami, ami miatt az összesített listában mindenki legalább 1 helyet javított a 2-es lap 101 helyétől hátra.
Mostanában nem néztem az első lapot, de úgy érzem, hogy egy játékos eltűnt a listából.
Hogyan lehetséges az, hogy valaki eltűnik a listából?
Milyen gyakran szokták az összesített listát úgy frissíteni, hogy onnan játékosokat törölnek?
Előre is köszönöm a segítséget!
Nem tudom miért, de a mai napon olyan nehézkesen töltődik be a hoxa.hu oldal.
Esetleg másnak is vannak hasonló gondjai?
Másik gondolatom, hogy az Internetszolgáltatómnál van valami probléma.
Kedves Hoxa!
Boldog új évet kívánok nektek,és minden Hoxa tagnak! :)
Köszönjük hogy van Hoxa,további sikeres munkát,és jó egészséget kívánok mindenkinek! <3
Kedves Hoxa!
Túl nagy kérés lenne, hogy a cikkek végén látszódjon a hozzászólások számán kívül az is (ahogy az 2018.05.17. előtt működött), hogy kié volt az utolsó?
Az egyhetes teljesítménytesztben az számít, hogy a kezdete óta hány teljesítménypontot szereztél. Amikor a teszt elindul, ez természetesen 0, de amint szerzel pontokat célok teljesítésével, nő ez a szám.
Ha eléred az alatta lévő szinteket, pl. a +100 teljesítménypontot, akkor beválthatod +1 akciópontra (zöldre vált a doboz, átveheted a jutalmad), és így tovább a következő szinteken az ott meghatározott kritériumok szerint. 900 teljesítménypontnál már 25 akciópontot kaphatsz, efölött ebben a tesztben már nem szerezhetsz újabb akciópontokat.
Ha azt írja neked, hogy a teljesítményteszt 6 nap 13 óra múlva véget ér, akkor jár le, már nem növelheted ebben a tesztben tovább a pontjaidat és a bennmaradt jutalmakat sem szerezheted meg. Viszont amikor újra megnyitod a Bakancslista játék oldalát, új teszt indul 0-ról.
A teljesítményteszt nem egyszerre jár le az összes játékosnak, teljesen egyéni a dolog, attól függően, ki mikor érte el a 100. célt, illetve a lejárta után mikor nyitja meg újra a Bakancslista játék oldalát.
Kedves Hoxa!
Bakancslista játékban kérnék segítséget.
Folyamatosan fejlődik a játék, új dolgok jelennek meg,amelyek még nem olvashatók a szabályzatban.
A mai napon megjelent egy új információ, sajnos nem tudom mit jelent, és hogyan számolják.
Az egyhetes teljesítményteszt kezdete óta szerzett teljesítménypontjaid száma: 86.
Úgy néz ki, a legtöbb esetben ez 0. Miért?
Mire lesz jó ez a szám?
A teljesítményteszt 6 nap 13 óra múlva véget ér (majd új teszt indul).
Egy hétig tart, mikor van fordulópontja? Éjfélkor?
Sajnos a szabályzatban nem találtam a kérdésekre a válaszokat.
Előre is köszönöm a várt új információkat.
Ha a kettő többnek számít, akkor kipróbáltam: van itt valaki, akinek besegítek a dominózásban, utoljára tegnap valamikor tettem.
Ma reggel 8-kor beírtam, hogy 10-kor lesz a következő DominÓra. Beléptem a játékostársunk nevével, felvettem a domit, kiléptem, visszaléptem a saját nevemmel és tudtam volna a domis fórumra írni.
Úgy tűnik, a jelenség véletlenszerűen fordul elő, vagy van egyéb oka is. (Chrome-ot használok.)
További ajánlott fórumok:
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Használják a netet a szülők információért a gyerkőc tanulási problémáival kapcsolatban?
- Tudja valaki hogy ha rendőr szeretnék lenni mik a feltételek, mennyi a díjja és minden információ érdekel ezzel kapcsolatban
- Vese operációval, vese kivételével kapcsolatban tudna valaki információt?
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?