Honlap működésével kapcsolatos információk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Honlap működésével kapcsolatos információk
Kedves Hoxa!
Maradunk „nem”telenek?
Miiért változtak a nick nevek mindenkinél nagybetűvel kezdődőre? Az ország neve angol helyesírás szerint Syria. A syria nevű felhasználónak semmilyen vonatkozásban nincs köze hozzá.
Egyenlőre csak a dominó sorod felett, vagy a Fórumban, beírásként található.
A továbbiakon még dolgoznak Hoxáék, a türelmünket kérve.:-)
De eddig az külön volt szepen keretbe es igy elkulonitheto volt most egybeolvad.
A mobilnezetet nem ugy ertettem hanem eddig a mobilon a teljes nezettre valtottam es rendesen lattam a hozzaszolasokat most viszont ha a mobilnezetben vagyok ha a teljes nezettben akkoris tologatni kell mert a mondat vege marnem latszik.
Iphone-safari
A mobilnézettel az a baj, hogy ahány mobil, ahány böngésző annyi félén tud kinézni sajnos. Milyen mobil, milyen böngésző és pontosan mit kell nagyítani?
Értem a második részt, ha a naplófejléc szöveges, akkor tényleg olyan, mintha az első bejegyzés lenne. De ezt máshová nagyon nem lehet tenni, mint a napló tetejére. Sok minden múlik a napló tulajdonosán, hogy mit rak bele, azt hogyan színezi például. Ez a napló tulajdonosára van bízva.
Oks.köszi.a mobilnézeten lehet változtatni?
Olyan legyen mint regin latni lehessen rendesen az oldalt ne kelljen nagyitgatni meg huzigalni.Illetve a naploknal is a naploleiras beleolvad a naplo bejegyzesek koze.A regin teljesen kulon lathato volt igy olyan mintha a naplo leiras lenne az utolso naplo bejegyzese.Sajnos jobban nemtudom leirni remelem ertheto valamennyire mit is akarok mondani ezzel.
Az Összes fórum listánál rákattintasz oda, hogy "Szűrés és keresés". Ekkor lenyílnak a lehetőségek és ott a Sorrendnél megadhatod, hogy a friss fórumokat hozza fel.
Ha a többi szemponton is változtatsz, akkor még szűrni is lehet pl. témakörre, vagy fórumtípusra.
Holl vannak az új fórumok?
Régi oldalon külön volt egy fül ahol a legfrissebb fórumok voltak.Itt hol talalhato?
Kedves Hoxa!
Egy észrevételt szeretnék tenni. Mivel naplómból sok kép eltűnt, ezek linkjeit is kitörölném és itt-ott javítani is kellene. Tegnap első oldalon elkezdtem a javítást és nagyon szépen működött a funkció. Ma a második oldalnál folytatni szerettem volna, de nem veszi a javítást (módosítást), hanem benne maradnak a hibák a naplóban, ahogy eredetileg volt.
Ha ennek esetleg utána tudnál nézni, nagyon megköszönném.
Adatlapra rámész, akinek küldeni akarod
aztán bal oldalon "jel küldése"
ekkor két sorban megjelennek a jelek
a felső sor halványabban, azok a kategóriák
ha pl rákattintasz a bicikliző leányzóra, akkor kiadja az alsó sorba a sportos jeleket
ha a meggyre, akkor a gyümölcsöket, és így tovább
Kedves Hoxa!
Tervezitek, hogy a saját receptek között is lehessen ételfajtára szűrni, mint korábban?
Ugyanez a kérdés felmerül a saját képeslapoknál.
Kedves Hoxa,
Nem tudom sikerult e beszerezned elore, egy jo par tucat feher botot, amiket ki lehetne osztani kozottunk...
Azt hiszem az elkovetkezo kozel jovoben, olyan elfoglalt fogsz lenni, mint egy felkaru tapetazo...
:-)
A címzett adatlapjára kell felmenni, ahogy eddig, de most rá kell kattintani a kis profilkép alatti Jel küldése menüpontra.
Mivel azt szerettük volna, ha sok jel közül választhattok, nagyon sok új jelet raktunk be, emiatt témakörönként csoportosítottuk őket. A témakör kiválasztása után a jelre kattintva lehet elküldeni.
További ajánlott fórumok:
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Használják a netet a szülők információért a gyerkőc tanulási problémáival kapcsolatban?
- Tudja valaki hogy ha rendőr szeretnék lenni mik a feltételek, mennyi a díjja és minden információ érdekel ezzel kapcsolatban
- Vese operációval, vese kivételével kapcsolatban tudna valaki információt?
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?