Honlap működésével kapcsolatos információk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Honlap működésével kapcsolatos információk
Megnéztem a Firefoxot és a Kiemelések szekcióban hoz nálam olyan oldalakat, amiket látogattam. A szekció jobb felső sarkába állva az egérrel megjelenik három pötty, arra kattintva lehet a elérni a Szakasz kezelése menüpontot.
Itt a Kiemelések mellől érdemes kivenni a pipát, ha más is használja a gépet. Ezek szerint a Firefox ide csak úgy kirak bármit, amit megnéztél. Elég durva ez szerintem.
Tudom, hogy direkt jól esik neked a napi panasz, de ennél szerintem többre is képes vagy, használd a fejed!
Adok pár tippet, magad uram, ha szolgád nincsen jeligére. :D
A képeslapoknál -általában- a címzettet nem érdekli, ki töltötte fel a képet, nézegesd a kategóriákat, hátha megtetszik valami és azt küldd el azt, amit kis időráfordítással találsz! Ha mégis a sajátjaid között akarsz mindenáron keresgélni, 54 oldal nem a világ vége, át lehet lapozni hamar.
A recepteknél keress rá arra, amit főzni szeretnél (az összes receptben). A címekből biztos beugrik, melyik a tiéd. Vagy nézegesd az összes receptek kategóriánként, hátha beugrik, mit is szeretnél elkészíteni.
A problémát egyébként MAJD meg fogjuk oldani, de nem a fontosak között szerepel, kevés embert érint, főleg olyanokat, akik a törzspontok miatt szinte válogatás nélkül töltik fel a dolgokat. Szerencsére már törölni és újra feltölteni ugyanazt csak a törzspont megszerzéséért nem lehet, ugyebár.
Pihenjünk bele, hogy amint az általunk beküldött képeslapokra, úgy az általunk beküldött receptekre se lehet kategóriára szűrni? :(
Honnan tudjam ma, hogy pl. fél év múlva mi lesz a kedvencem? Vagy éppen adódik egy apropó akár képeslapra, akár receptre?
A honlap megújulásának ehhez semmi köze. Az utoljára olva-sott oldalakból azóta van idézet, amióta az op. rendszert lecserélték.
Otthoni gépeinken más op.renszert használunk, azokon is van hasonló már legalább 5-6 éve, de nem ennyire " kitárulkozó", lényegesen diszkrétebb- az utoljára nézett 12 oldalt mutatja, de nem idéz cikket.
A honlap megújulásának ehhez semmi köze. Az utoljára olva-sott oldalakból azóta van idézet, amióta az op. rendszert lecserélték.
Otthoni gépeinken más op.renszert használunk, azokon is van hasonló már legalább 5-6 éve, de nem ennyire " kitárulkozó", lényegesen diszkrétebb- az utoljára nézett 12 oldalt mutatja, de nem idéz cikket.
Ezt most nagyon nem értem. A régebbi verzióban tudtatok szűrt listát tovább szűrni, simán lehetett a saját képeslapokat is kategóriákra bontani s úgy keresni bennük. (Nyilván az ilyesmihez nagy tárolókapacitás kell, de úgy tudom azt is megléptétek.)
Eddig 2245 képeslapot töltötten fel. Tuti, hogy van köztük legalább 300 kedvencem. Ha ezeket kibányászom, akkor se lesz egyszerű kategóriák híján keresni köztük.
Léccilécci: tegyetek valami csodát! :)
Ezt most nagyon nem értem. :( A régebbi verzióban tudtatok szűrt listát tovább szűrni, simán lehetett a saját képeslapokat kategóriákra bontani s úgy keresni bennük. Nyilván az ilyesmihez nagy tárolókapacitás kell, de úgy tudom azt is megléptétek.
Eddig 2245 képeslapot töltötten fel. Tuti, hogy van köztük legalább 300 kedvencem. Ha ezeket kibányászom, akkor se lesz egyszerű kategóriák híján keresni köztük.
Léccilécci: tegyetek valami csodát! :)
Sajnos ennyire rövid szövegre nem lehet keresni.
A W nevű felhasználót itt találod: [link]
Szia!
Szűrt listát nem tudunk tovább szűrni. Azokat, amiket később szeretnél elküldeni, tedd a kedvenc listádra.
Kedves Hoxa!
Mikorra várható a saját képeslapokra is lehetséges szűrés ahogy régen volt, s ahogy most is működik az összesre?
Az imént 20 percembe telt, míg végigpörgettem több tucat oldalt, mire megtaláltam az elküldeni áhított képeslapomat.
:(
Az pedig, hogy más emberek mit csinálnak, akik pl. olvasói egy naplónak... nos az megint mások felelőssége (gerince, becsülete).
További ajánlott fórumok:
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Használják a netet a szülők információért a gyerkőc tanulási problémáival kapcsolatban?
- Tudja valaki hogy ha rendőr szeretnék lenni mik a feltételek, mennyi a díjja és minden információ érdekel ezzel kapcsolatban
- Vese operációval, vese kivételével kapcsolatban tudna valaki információt?
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?