Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Honlap működésével kapcsolatos információk fórum

Honlap működésével kapcsolatos információk (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Honlap működésével kapcsolatos információk

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
3751. Hoxa
2018. jún. 6. 20:02

Megnéztem a Firefoxot és a Kiemelések szekcióban hoz nálam olyan oldalakat, amiket látogattam. A szekció jobb felső sarkába állva az egérrel megjelenik három pötty, arra kattintva lehet a elérni a Szakasz kezelése menüpontot.

Itt a Kiemelések mellől érdemes kivenni a pipát, ha más is használja a gépet. Ezek szerint a Firefox ide csak úgy kirak bármit, amit megnéztél. Elég durva ez szerintem.

3750. Hoxa (válaszként erre: 3749. - Csgybzs)
2018. jún. 6. 19:58
Ez a Firefoxnál a kezdőoldal?
3749. csgybzs (válaszként erre: 3740. - Loch ness)
2018. jún. 6. 19:09
Ezt én is észrevettem. Ráadásul mindegyik amit kirak nekem, titkos napló, és egy bejegyzésbe feltöltött kép a kép, és valóban olvasható az első pár sor. Ez elég durva szerintem.
3748. Hoxa (válaszként erre: 3747. - Syria)
2018. jún. 6. 18:38

Tudom, hogy direkt jól esik neked a napi panasz, de ennél szerintem többre is képes vagy, használd a fejed!

Adok pár tippet, magad uram, ha szolgád nincsen jeligére. :D

A képeslapoknál -általában- a címzettet nem érdekli, ki töltötte fel a képet, nézegesd a kategóriákat, hátha megtetszik valami és azt küldd el azt, amit kis időráfordítással találsz! Ha mégis a sajátjaid között akarsz mindenáron keresgélni, 54 oldal nem a világ vége, át lehet lapozni hamar.

A recepteknél keress rá arra, amit főzni szeretnél (az összes receptben). A címekből biztos beugrik, melyik a tiéd. Vagy nézegesd az összes receptek kategóriánként, hátha beugrik, mit is szeretnél elkészíteni.

A problémát egyébként MAJD meg fogjuk oldani, de nem a fontosak között szerepel, kevés embert érint, főleg olyanokat, akik a törzspontok miatt szinte válogatás nélkül töltik fel a dolgokat. Szerencsére már törölni és újra feltölteni ugyanazt csak a törzspont megszerzéséért nem lehet, ugyebár.

3747. syria (válaszként erre: 3729. - Hoxa)
2018. jún. 6. 17:48

Pihenjünk bele, hogy amint az általunk beküldött képeslapokra, úgy az általunk beküldött receptekre se lehet kategóriára szűrni? :(

Honnan tudjam ma, hogy pl. fél év múlva mi lesz a kedvencem? Vagy éppen adódik egy apropó akár képeslapra, akár receptre?

3746. virgilius (válaszként erre: 3743. - L.luiselotte)
2018. jún. 4. 14:54
OK. De akkor ez a kérdés nem a honlap működésével kapcsolatos, hanem a böngészőével.
3745. syria (válaszként erre: 3743. - L.luiselotte)
2018. jún. 4. 14:51
Még mindig tud a honlap egy-egy bejegyzést kétszer rögzíteni, kétszer rögzíteni. :)
3743. l.luiselotte (válaszként erre: 3742. - Virgilius)
2018. jún. 3. 18:32

A honlap megújulásának ehhez semmi köze. Az utoljára olva-sott oldalakból azóta van idézet, amióta az op. rendszert lecserélték.

Otthoni gépeinken más op.renszert használunk, azokon is van hasonló már legalább 5-6 éve, de nem ennyire " kitárulkozó", lényegesen diszkrétebb- az utoljára nézett 12 oldalt mutatja, de nem idéz cikket.

3743. l.luiselotte (válaszként erre: 3742. - Virgilius)
2018. jún. 3. 18:32

A honlap megújulásának ehhez semmi köze. Az utoljára olva-sott oldalakból azóta van idézet, amióta az op. rendszert lecserélték.

Otthoni gépeinken más op.renszert használunk, azokon is van hasonló már legalább 5-6 éve, de nem ennyire " kitárulkozó", lényegesen diszkrétebb- az utoljára nézett 12 oldalt mutatja, de nem idéz cikket.

3742. virgilius (válaszként erre: 3740. - Loch ness)
2018. jún. 3. 17:41
És ez csak azóta van, mióta megújult a honlap?
3741. globus
2018. jún. 3. 13:51
Fogalmam sincs, hogy miről beszéltek, nálam semmi ilyesmi nincs :)
3740. loch ness (válaszként erre: 3737. - Andi6020)
2018. jún. 3. 13:46
Nem is erről van szó, mert az ember vigyáz, és kilép, ha mások is megláthatják. De a kezdőlap bélyegképei között ott van a legutóbb megnyitott napló utolsó képe, plusz az első pár sor az utolsó bejegyzésből, szerintem úgy is, ha nem vagyok belépve. És ez már gond.
3739. syria (válaszként erre: 3729. - Hoxa)
2018. jún. 3. 10:41

Ezt most nagyon nem értem. A régebbi verzióban tudtatok szűrt listát tovább szűrni, simán lehetett a saját képeslapokat is kategóriákra bontani s úgy keresni bennük. (Nyilván az ilyesmihez nagy tárolókapacitás kell, de úgy tudom azt is megléptétek.)

Eddig 2245 képeslapot töltötten fel. Tuti, hogy van köztük legalább 300 kedvencem. Ha ezeket kibányászom, akkor se lesz egyszerű kategóriák híján keresni köztük.

Léccilécci: tegyetek valami csodát! :)

3738. l.luiselotte (válaszként erre: 3737. - Andi6020)
2018. jún. 3. 10:39
én amikor a 3718 hsz-t irtam, a sajátomba simán be tudtam lépni. Unomnak válaszolva nem x-elem ki, mert elég lassu a mhelyi gépem, és óriási segitség ha a takarnet és a mepar egy kattintásra megnyilik,na és persze a hoxa is.Csak az a gáz, hogy szinte mindenki használja mindenki gépét _4-n vagyunk ).
3737. andi6020 (válaszként erre: 3732. - Loch ness)
2018. jún. 3. 10:35
Nekem is kiadott pont így egy titkos naplót, de mivel nem voltam belépve, nem lehetett megnyitni.
3736. syria (válaszként erre: 3729. - Hoxa)
2018. jún. 3. 10:31

Ezt most nagyon nem értem. :( A régebbi verzióban tudtatok szűrt listát tovább szűrni, simán lehetett a saját képeslapokat kategóriákra bontani s úgy keresni bennük. Nyilván az ilyesmihez nagy tárolókapacitás kell, de úgy tudom azt is megléptétek.

Eddig 2245 képeslapot töltötten fel. Tuti, hogy van köztük legalább 300 kedvencem. Ha ezeket kibányászom, akkor se lesz egyszerű kategóriák híján keresni köztük.

Léccilécci: tegyetek valami csodát! :)

3735. loch ness (válaszként erre: 3734. - Unom)
2018. jún. 3. 07:10
Nem, de eddig nem is találtam, hol kell. Most rákerestem és megtaláltam. Köszi az ötletet!
3734. unom (válaszként erre: 3733. - Loch ness)
2018. jún. 2. 23:08
Próbáltad kiikszelni?
3733. loch ness
2018. jún. 2. 22:54
Na, fogalmazás jeles :( De a lényeg szerintem érthető.
3732. loch ness (válaszként erre: 3718. - L.luiselotte)
2018. jún. 2. 22:53
Ezen én is gondolkodtam, mert amikor megnyitok valamit, a Mozilla szintén kitesz egy jó nagy ikont a legutóbb olvasott dolgaimról, és van, hogy ez egy hoxás titkos napló utolsó képe, valamennyi szöveggel... Mondjuk én egyedül használom a gépemet, de előfordulhatna, hogy nem, és más titkos naplóját elvből nem mutogatnám másnak. Ha jól értem, ez ugyanaz, amit te is felvetettél. Viszont nem tudom, mit lehet ezzel csinálni, ez a Mozilla automatikus szolgáltatása, amivel nem tudok mit csinálni. Minden "új fül" megnyitásakor megjelennek ezek a kiemelések. Vajon ezzel lehet valamit csinálni? (Ezt persze nem tőled kérdezem, hanem Hoxától.)
3731. virgilius (válaszként erre: 3730. - Hoxa)
2018. jún. 2. 21:07
Köszi szépen. :)
3730. Hoxa (válaszként erre: 3725. - Virgilius)
2018. jún. 2. 17:51

Sajnos ennyire rövid szövegre nem lehet keresni.

A W nevű felhasználót itt találod: [link]

3729. Hoxa (válaszként erre: 3726. - Syria)
2018. jún. 2. 17:49

Szia!

Szűrt listát nem tudunk tovább szűrni. Azokat, amiket később szeretnél elküldeni, tedd a kedvenc listádra.

3728. Százas Evelin (válaszként erre: 3721. - Hoxa)
2018. jún. 2. 12:12
Na látod, az az applikáció hibája volt. Egyébként tényleg elég kellemetlen. Erre én nem is gondoltam volna. Bár nekem aztán mindegy, nem használok semmilyen applikációt. Nem értek ahhoz.
3727. cicaaa65 (válaszként erre: 3718. - L.luiselotte)
2018. jún. 2. 10:03
Mi van??
3726. syria
2018. jún. 2. 09:59

Kedves Hoxa!

Mikorra várható a saját képeslapokra is lehetséges szűrés ahogy régen volt, s ahogy most is működik az összesre?

Az imént 20 percembe telt, míg végigpörgettem több tucat oldalt, mire megtaláltam az elküldeni áhított képeslapomat.

:(

3725. virgilius
2018. jún. 1. 13:29
Hoxa, azt szeretném kérdezni, hogy 3 betűnél rövidebb dolgokra hogyan lehet keresni. Pl van olyan felhasználó, akinek egy betű a neve (volt pl W, rá emlékszem). Létezik erre megoldás? Köszi!
3724. PöttyösPanka (válaszként erre: 3723. - Hoxa)
2018. máj. 29. 08:07
Nem is úgy gondoltam, hogy általatok kikerülhet. Csak arra, hogy pl. a Google úgyis tudja a jelszavamat, és még azt is, hogy igazából ki vagyok, hol lakom, hol dolgozom, pedig ugye itt csak egy fiktív néven szereplek. És ha a Google-t nem is érdeklem ennyire, aki hozzáfér a gépemhez, simán telepíthet egy klaviatúra figyelő szoftvert, vagy bármi mást. Sőt, szerintem a rendszergazda is látja, mit csinálok, mert mindig jön, ha valaki túl sokat Facebookozik munkaidőben. Kihangsúlyoznám, hogy nem a Hoxa védettségét vonom kétségbe, hanem úgy általában az internet biztonságát, mert néha nem árt felhívni a figyelmet a körültekintő nethasználatra.
3723. Hoxa (válaszként erre: 3722. - PöttyösPanka)
2018. máj. 29. 07:58
Nézd, a mi oldalunkról a tartalom védett. Többszörösen. Ha ide ír valamit titkos naplóba, akkor az nem kerül ki általunk a nyilvános internetre. Hogy a böngésző vagy más alkalmazások mit csinálnak, az annak a felelőssége, aki azt az alkalmazást megalkotta és aki azt feltelepíti és használja. Ezért nagyon érdemes meggondolni, hogy mit használ az ember már manapság. Mobilon pl. teljesen alap funkciójú alkalmazások kérik a hozzájárulást a képeidhez, telefonszámaidhoz, üzeneteidhez, stb. Megáll az ész, tényleg.
Az pedig, hogy más emberek mit csinálnak, akik pl. olvasói egy naplónak... nos az megint mások felelőssége (gerince, becsülete).
3722. PöttyösPanka (válaszként erre: 3718. - L.luiselotte)
2018. máj. 29. 07:33
Megértem a problémádat, és igazad van, hogy ami titkos, az legyen titkos. De azért sosem árt szem előtt tartani, hogy ami felkerül az internetre, az ott is marad, és bármikor kiderülhet, titkos napló ide vagy oda. Főleg, hogy ezek a dolgok csak az egyszeri felhasználó számára elérhetetlenek. Vegyél egy szép, papír alapú naplót is, és a legeslegtitkosabb gondolataidat oda írd :)
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook