Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
mert állandóan csak a luxuson jár az eszed...-)
Enni és enni... hová vezet az?
Nem is etetnélek, inkább ruháználak.
Láttam Neked otthonkát 800.-Rúpiáért...-)
Azért van egy jó hírem is.....-)
nyugodt, szép álmom volt...
a bikinis dizőz ma éjjel nem kísértett...-)
Én most úgy röhögök,de nagyon.
"Bikinis cirokseprű"
Mire ültetted nénikédet?😂😂😂😂😂
Te meg szálltál le azonnal,bikinibe nem repkedünk,még légiveszély lesz.
Nálam olajos hal lesz a fő menü.
El is dorbézolok vagy 289.-Forintot.
Tja, így mulat egy magyar úr...-)
Tudod a harcsát,és a süllőt szeretem,de lekéstem a rendelésről.Nem is nagy baj,ég oda áldja meg😄
Konyhakészen árulja a halas,szóval a lényeg nem élő,nem kell fejen vágni.
csak ne kiabálj, bikinis cirokseprű...
hajnal van..-)
Jó is az az alkohol...
Oltári szerencsém van, hogy én sohha nem gerjedtem az italra...-)
A piacosok is elhuncutodnak.
Eladnák a hordót is,nem minden káposzta finom,némelyik keserű.
Most a vírus belepiszkált a mezőgazdaságba is,egyre drágább és minden eladó.A kapzsiság rámegy a minőségre.Siettetik a káposzta érését is,azért keserű,rossz ízű.Meg gondolom a palánta permetezve is van,ami nem múlik el nyomtalanul.
Lazacot vettünk,meg rákot.
Egyiket sem ehetném,csak tudnám mi ennék.
Régebben én is csináltam savanyú káposztát, amit nem kellet áztatni, 15-literes edényben, elmúlt az az idő is.
Most a vecsésit veszem konzervben, amit muszáj áztatni.
... mi már minden elkölthetőt elköltöttünk :)))))) sajnos már naponta 1 ilyen extra is alaposan a földbe döngöl minket , hullafáradt vagyok / Bundy szegény egész nap alszik éjjel + ül a gép előtt és morog h nem tud alaudni :(((((( az éjjel megcsináltam a fele marinált pontyot , csak néhány db-ot , de este folyt köv @@@@@@@@@@@@@
... vasárnap vettem a Li.ibe 2 cs savanyú káposztát és dinszteltem hozzá kicsi fejeskáposztát h oldja a savanyúságot , nagyon fincsi lett / nem mostam át a káposztát , csak így próbáltam enyhíteni rajta @@@ /
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)