Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Hawaii teljesen más világ...
Örülnél neki ha a szellő oda repítene....
Leülnél a fövenyen és ott nyaldosna....
az óceán hűs vize...-))
borogass pájinkával, és bújj ágyba mint egy nagybeteg...-)D
jó esetben Havajban.ott aztán havajozhatnánk egy kis koktéllal,fekete fiúkkal,lányokkal.
dehogynem.he sétálnál fölkapna a szél-ki tudja,hova tenne le.
Jó neked
Én meg takarítok,ugy fejen vágtam magam a porszívó csővel,hogy megvilágosodtam.Nem az ANTSZ-t várjuk,hanem a karácsonyt,igy be is fejeztem a suvickot.😄😄😄😄
Nálam ragyog a napsütés reggel óta, én meg itt hoxázok...
nem vagyok én normális...
még jó,hogy már nem fúj el a szél
ki milyen virágot szakít....-)
... nem ismered ! :( :( se húzni ! se tolni ! nem lehet !
Bundy ízlés terén is egy haladó alkat...
Te meg csak visszahúzod őt...-)
Kinek a pap, kinek a papné....
de viccnek nagyon is jóóó..-)
10en éve csak telefonon lottózok ! de mire ma elküldtem a variációt ? / v 5x kezdtem újra ! rozsdásodok ?!!!!!! / de mindig csak 1 számsorral játszom :) a variációt + néhányszor elrontottam :((((((((((( de azért drukkolok magamnak :)))))))))
... még viccnek is rossz !!! ... bár az az igazság h Bundynak roppantul tetszett a hajdani szomszéd felfogása ! h odavitte a 2. asszonyt , megkérdezte ő is h : mit szólnék ? mondtam neki h ne akard megtudni !!! nem biztos h túlélnéd !!! mert ha car az egész ? akkor fel is út , le is út mindkettőnknek !!!
Majd megmondom miután megnyerted a főnyereményt.
Cekc.....kellett hozzá 30 perc mire a szó értelmét megfejtettem...
először keksznek értelmeztem..-)
se nincs igazad!
a CEKC hármasban is nagyon jó.-))
Mert ne halljunk már úgy meg, hogy kihagytunk valamit az életünkből...-))
ugyan,néztem a id-t egy pacáknak 20 viagrát,meg 20 altatót tettek a jégkrémbe.végigaludt egy hétvégét,legalább nem érezte,hogy fáj a cerka.
... várd ki a végét !!! mi is közeledünk hozzájuk/feléjük !
... nálatok is megmilliárdosodott ? a politikusok többsége ? v előbb legalább milliomos lett ? mielőtt megvilágosodott ? és elkezdett politizálni ?!!!! / még nem politizálok !!!!!! majd eztán ! ha megnyertem a főnyereményt !! /
Nahát hogy milyen szerencsések ezek hogy nem a pisilést tiltották meg.
... Hansi ! gondolj bele @@@@@@@@@@ ha ezután meglátsz 1 ilyen " tömör gyönyört " ?! lehet h mindig 1 hordó savanya káposzta fog eszedbe jutni @@@@@@@@@@@@@@@@@@ / a bikini klassz dolog , de azért nem mindenkivel kompatibilis @@@@@@@@@ /
csapás csapás után, szörnyű dolgok ezek...
de ez a hír meg tragikomikus.
[link]
Most már mondhatsz amit akarsz, szerintem ez Te vagy...-))
A bikini pedig nem ördögtől vett dolog.
A méhek nem olyan szorgalmasak mint a hirűk, csak nem tudnak lasssssssan zümmögni.
A mi államunkban is lecsapott a ménkű, pontosabban tornádó.
[link]
... régen , mikor még kicsik voltak a gyerekeink és nyáron nem volt becsukva a fürdőszoba ablaka , a fiam ahogy a feneke vizet ért , elkezdett a kádba énekelni @@@@@@@@ a szomszédasszony / a hálószobájuk 4 méterre volt a fürdőszoba ablakunktól @@@@ / 1x kérdezte h a fiam elköltözött ? h mostanába nem hallja danászni ? :)))
Hansi ! nem én vagyok a képen , sose volt bikinim :) de gondoltam @@@@@@@@@@@@@@ hamá' lúd ? legyen kövér :(((((
... régen is mindig volt többféle lehetőség amiből lehetett választani @ a lányom sokszor kezdte úgy h mondta : soroljam h mit lehet enni :))))))))) ?! Bundyt idegesíti ha nem 1 félét ajánlok neki :( aszongya : lökjek elé valamit és kész !!! annyira kicsi adagokat főzök mára h ne kelljen lehetőleg semmit kidobni és nekem se kelljen 1 hétig azt enni ! valami , mindig akad :) szeretek gondoskodni !
Csak magam szoktam csillapítani, úgy hogy nem figyelek oda. (figy-elek)
... na ugye h ugye ?!!!!!!!!!!!! @@@@@@@@@@@@@@@@@ " tuttam " én @@@@@@@@@@@@@@@@@@
... na szép !!! még válogathatsz is h milyen fájdalomcsillapítóval kezdd a napot !!! :((((((((((
... v begörcsöld valamid ?!!!! 1x azt hittem hanyattvágom magam ! / a cekc @@@@ arra a 2 emberre tartozik ! egy 3.-ra semmiképp !!! :( / egyik sógor felesége meghalt 93-ba , nagyon csúnya halála volt ! / és a sógor próbálkozott újra ! / de 1 alkoholista hol ? és milyet talál ? a kocsmába ! és olyat , mint ő ! ... teszett volna neki az utcánkban élő szép özvegyasszony ! mondta is Bundynak h mutassa be őt neki !!! dehát ez nem így működik ! ma se !!
További ajánlott fórumok: