Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Kiwiből minimum kettő kell, egy fiú meg egy kislány...
tudod, a párosodás elmélete...
azt hittem van itt valakinek erről ismerete...
... igaz !!! szerintem mindenfelé esik , ha rosszul is esik :)
... most kezd nyílni a Spírea :) el van csúszva kicsit az idő , éppen keresek valamit a képek között , jónéhány éve ilyenkor már 2 hete dugig volt virággal :) 1x valahol láttam 1 zuhatagot belőle , elvarázsolja az embert :)/ van Spíreád ?
Esőről: Ha belül hordozod a napot, nem számít, hogy kint esik. 😜
Hogy mondjak valami nagy-nagy bölcseletet is. 😆
Itt is 💩 idő van.
sziasztok, tegnap olvastam egy cikket, hogy a Kiwi istenien megterem itthon is...
van ezzel kapcsolatban valakinek tapasznyalata???
"jó kis tyúkcaros földet kapott :) kedvenc fűszerem :) a szárított zacskósra..'
Naná, hogy kicsit megindult az a mocskos fantáziám, kiköptem az éppen nyelni készülő teámat.
Gondoltam, a fene a gusztusodat!!! 🤣 :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
... má' megint esik :( :( nem lehet ? h előrejött ? a Medárd ?!!!! 1 db-ig nem hiányzik most az eső , tocsogunk a sárban :(
... tegnap ültettem a nagy hordóba 3 tő lestyánt , még a tavalyi , gyönyörűen hajt , remélem h ott még szebb lesz , jó kis tyúkcaros földet kapott :) kedvenc fűszerem :) a szárított zacskósra is sokat költöttem mióta a kertből kipusztult , nemhogy ültettem volna már előbb :)))))))) hamá' ennyire spórolok @@@@@@@
Minden kérdés jó ha kíváncsiak vagyunk valamire.
Érdekes a vallás. A feleségem pl. nagyon az volt. én pedig egyáltalán nem.
Minden orszagban masok a felfogasok, es a mukodesi szabalyai. Amint tapasztaljuk, sok vallas van. Persze amelyiknek tobb a hivoje, es masoknak meg kevesebb. Ha a hivok szamait figyelembe vesszuk a vallasok mas sorrendben sorakoznak, mint nevsor szerinti sorrendben, Igy a foldon az orszagokban levo vallasok, szamszerinti "fontossagi" sorai szerinti fontossagai mas teruleteken masok a dominansok. Errefele, az a torveny, hogy minden vallas adomentes!
Tehat ezt a kiskaput, sokan kihasznalhatjak, es alapitanak egy mondva csinalt vallast, mivel az "adomentes".
Termeszetesen, az ilyen torpe sarlatanok mellett, vannak amelyek a kovetoik szama felfejlodik, novekszik.
Sokan csalodottak a nagy szervezetekben, nem csak a vallasokban, hanem az orszagok vezetoiben, a mindenholi uralkodo osztaly intezkedeseiben, azokat a leg konnyebb egy uj "vallasba" becsalni, termeszetesen az osszes anyagiaikkal egyutt. Ezeket ugyan nem vallasnak, hanem egy kulon kategoriaba, a kaltoknak nevezzuk. Voltak akik lekoltoztek kozep amerikaba, kovetve a vezetoiket, de a vezetojuk rakban meghalt, es az meg azt kivanta, hogy a hivei igyanak ciant es kovessek a halalaban. A kovetoionszantukon kivul ciant ittak, es meghaltak. Persze mas uj hitek is felburjanzanak, akik hazainkhoz mennek es bekopogtatva Szeretnenek behoditani az adozoik soraiba.
Az en magan velemenyem, hogy mindegy, hogy egy ember miben, kiben hisz, csak masokkal szemben, tisztessegesen, becsuletesen viszonyuljon.
Sziasztok.
Pár napja olvasom az hétvégi ünnepet, de nem tudtam mi lehet az, tehát megkérdeztem a Google-barátom.
Kellemes Pünkösdöt kívánok.
Én is a vékonyabbat szeretem.
Vettem ma a LIDL.ben dinnyét. 350 Ft volt kilója. Belecsaptam a lecsóba 6 kg-os volt. A csarnokban marokkói gyönyörű dinnye volt, de hatalmasak, felvágva meg a vírus óta nem veszek semmit. Pedig nagyon guszta szeletek voltak. Szép volt a felhozatal mindenből.
Megkérdezem tőletek, hogy hagyományos petúnia magot tudna-e valaki küldeni, előre átutalom a pénzt. Azt aminek olyan semmicske kis színe van, de az illata isteni.
Piacon ma minden volt.
Olyan árúbőség,csak nézett az ember.
Én belecsaptam a közepébe,vettem 1/2 kiló zöldborsót.Ilyenkor szeretem levesnek.Volt új répa,zöldség ,zeller ,szóval holnap eleszem az eszem.Ennek a borsónak ára volt,kilója 1600-ft de ugytettem más elbagózza elissza az árát.Sok újhagyma,krumpli 300-400ft volt,a nagyobb drágább. Annyi ember,mint egy vásárban.Kenyér kifli 9-kor sehol.Nem is értem ,de nem is kell.😄Szamóca rengeteg,friss magyar finom édes,2000-az aprobb 1500-ft.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)