Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Ma már jobban vagyok, kopp- kopp. Elviselném ezt a hetet még itthon.
Jó lenne, ha az oltás után adnának egy nap fizetett napot. Tervezik, de szerintem nem lest abból semmi. Még elgondolkodom, akarom-e a másodikat ? Ahová én terveztem utazni, tökmindegy milyen oltást kapott vaki, kell a negatív teszt, nem kevés pénzért.
Ráadásul olyan carué van kiállítva az oltási, csak magyarul szerepel rajta minden. A határoknál fogalmuk sem lesz, mi a lócart lebegtetnék előtte.
Gondolom nem mindig volt ilyen, nem csak a szépségéért szerettél bele.
Nekem édesapám magasra tette a lécet, csak nekünk élt és sosem emelte fel a hangját, 42 évesen lett özvegy sose nősült meg, hogy a gyerekeinek ne legyen mostohája. Engem imádott. Nehezen überelheti bárki is.Hányan megkörnyékezték, jó kiállású pasi volt.
Na, meg volt a mai nosztalgia. :) Ma a galériákon teszek rendet, sok ruhát, táskát oda tettem, hogy majd jó lesz, de tobb zsákkal összegyült. Ma úgy döntöttem, ha idáig nem kerestem őket,akkor annak nincs már helye.
hát, az árakkal nem vagyok tisztában...
én felírom magamnak, hogy mit szeretnék, aztán a boltban vagy tetszik, vagy nem az adott termék, én úgy vásárolok.
nem lehet mindet magadnak termelni, mert rámegy az egész napod.
Tegnap sütöttem kenyeret, teljes kiőrlésű "Aldis" lisztből, mindig 2 db jön ki belőle.
Tegnap végre lemértem, kb 740 gramm egy kenyér és árban kb 220.-FT egy darab...
én tavaly márciustól sütöm magamnak.
a 2 kenyér kb egy hétig elég.
jó reggelt Forrest mami,
most voltam egy kört a kertben, nálam minden tocsogós. de a madárkák ezerrel énekelnek...
jót tett ez az eső, a gyom istenien nő...))
De már meg van a 2. oltásotok is, ha jól emlékszem.
Az oltás után többeknek elment a fizikai ereje a munkahelyen is. Az ember jobbat vár és....
... én is remélem h ilyen nem fog sűrűn előfordulni ! azt mondja , h rosszat álmodott és arra ébredt h kapkodja a levegőt :(
... tegnap le lettem bacva , mert a szomszédasszonnyal beszélgettem v 5 percig tegnapelőtt , szegény kicsit maga alatt volt , füvet nyírt egyik nap és utána belázasodott , ott egye + a füvet bármeddig is ér ! és erre a sok esőre lassan térdig ! nincsen még beoltva , de van ellenanyag a szervezetébe valamennyi , mérték nemrég , a lánya az eü-ben dolgozik , és mindenféle nyavalyával kínlódva , akármilyen oltást nem is kaphatna a szomszédasszony :( ... nem eccerű az élet ! Bundy + úgy van vele , ha eddig megúsztuk és a gyerekeink nem hozták haza a vírust ? akkor kerüljem nagy ívbe !
... 1x 1x nekünk is volt 2 szikű tojás , szerintem azért lehetett több , mert talán kiválogatták a nagyokat és úgy adták el együtt :)
... hajnalba arra ébredtem h Bundy üvölt és kapkodja a levegőt !!! azt mondta h nem kapott levegőt !!!
... remélem h olyanokat nagyon ritkán fogsz tapasztalni mint ez a rosszullét ! az embernek ilyenkor meglódul a fantáziája is nem éppen pozitív irányba !
Kivételesen nem ittam egy korty sört sem, és nem is igaz, hogy kekeckedek, csak rámfogod.
Nem várom tőled, hogy lemenj hídba, Te írtad:
"hansi lement hídba...)))" Hát, egy picikét kételkedtem benne.
Nekem talán 10 éves korom körül sikerült.
Én ajándékba kaptam (fa) eperdzsemet, valami isteni finom volt.
Most szaggattam ki grízgaluskát.
Most 2szikű tojásokat vettem, tudod, vagy valaki tudja, hogy ez, hogy lesz, azt tudom, hogy előfordul, de nagyobb mennyiségben, hogy? Remélem nem ganetikailag menipulált az ilyen is.
Én ma olyan carul voltam, amióta adták ezt a vacak oltást a szívem valami érte, erősen érzem, meg ritmuszavara is van. Az éjszaka is azt hittem feldobom a talpam, de most, hogy elállt az eső, elmúlt kop-kop-kop. Remélem csak jó lesz már!
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)