Hólyaghurut, vesemedencegyulladás - vajon van természetes "gyógyszer"? (beszélgetés)
Egyszer volt - 40 fokos lázzal, eszméletlen állapotban vitt a mentő visítva a kórházba. 4 óránként antibiotikum és infúzió 5 napon át.
Majdnem belehaltam.
Csecsemőként voltam kórházban vesemedence gyulladással. Tizenéves koromban, körülbelül a menstruáció kezdete után jöttek először a hólyaghurutos tünetek. Néha előjöttek (évi 4-5 alkalom), volt, hoyg sokáig nem is jelentkeztek. Nőgyógyász, urulógos sokat nem segített, általában a durva kínokat fájdalomcsillapítóval és egy adag antibiotikummal vészeltem át.
De mivel nem szerettem volna rászokni és rezisztensé válni az antibióra/ellen, magamat kúrálom, kb sikerrel.
1. Fogámzásgátló gyengíti a védekező képességet, érdemes leállni vele
2. Együttlétnél vigyázni kell a higiéniára (kezek! tisztasága stb)
3. Ha előjönnek a tünetek, és van rá lehetőség, érdemes nem rögtön antibiot szedni, hanem állandóan vizet inni, liter számra (éjjel például, ha rád jön vagy ha otthon vagy és tudsz a mosdóban dekkolni órákat), az kimos és enyhíti a tüneteket annyira, hogy a saját szervezeted legyőzi és elmúlik magától.Fájdalomcsillapítóval érdemes rásegíteni végszükség esetén.
4. Urogin kanalas kiegészítőként
Tudom, a dokik nincsenek a helyzet magaslatán :/
Nem tudom, nekem nem volt tükrözés, én csak olvastam, hogy ez is egy lehetőség.
Tükrözést nem csináltak még?
Állítólag vesekő is okozhatja, ha a húgycsőben van.
A hólyaghurut nem felfázás. Nem attól van, hogy kint van a derekad meg ilyenek.
Az e.coli a végbélből kerül a húgycső nyílásába, ezért kell elfelejteni a tangát, nagydolog után nedves wc papírral tisztálkodni (vagy mosakodni, csak az ugye nem mindig lehetséges), szex után pedig egyből pisilni és mosakodni.
Én kúraszerűen szedtem a tőzegáfonyát, ahogy írták, minimum 3 hónapig, mostmár csak néha-néha.
Erősítened kell az immunrendszered, szedj grapefriutmagolaj cseppeket és munltivitamint, meg napi minimum 2 liter víz (csakis víz!), hogy átmossa a húgycsöved és takarodjanak ki a bacik.
Nálam ezek segítettek, 10 évig szenvedtem tőle, most 2 éve semmi bajom.
2x vittem csak vizelet mintát- abbol az egyikben találtak, a másik az antibiotikum kura után volt ellenőrzésképpen és akkor nem volt már.
de mivel nem öltözöm ugy,h kint lenne a derekam és rossz időkbe mindig volt rajtam vastag zokni, másra nem tudom betenni. télen mindig ittek-hoztak kocsival. nem volt alkalom felfázni, nem ültem le soha szabadba. és az első felfázásom nyáron történt a kánikulába.
Megelőzésre valóban a fekete áfonya az egyik legjobb, mert meggátolja a bacik megtelepedését a húgyutak falain.
Mivel a Walurinal kapsz. és társai igen-igen drágák ezért ha vki magát az aszalt áfonyát veszi és fogyasztja napi rendszerességgel, akkor már elérheti uazt a hatást. Üdv.
Sziasztok!
Olvastam az eddig leírtakat és csak erősíteni szeretném a medveszőlőlevéllel kapcsolatos véleményeket! Az egyik legjobb természetes szer hólyaghurut esetén, viszont vigyázni is kell vele, mert 5 napnál tovább nem kellene fogyasztani, illetve egy évben 5-6 alkalomnál többször, mert egyes kutatások szerint látásromláshoz vezethet ellenkező esetben.
Igen, az anionos betétet is lehet használni erre a panaszra, de az ezüstkolloid feltétlen kellene mellé.
Nálunk az összes kapható.
Örülök neki! Azon nem lepődtem meg, hogy semmit sem találtak, mert nem nagyon szoktak.
Csináld kúra szerűen a teázást, és majd javulni fog, meglátod. Egyre kevesebbszer fog előjönni.
Persze teák lehetnek kiegészítők, de édes kevesek önmagukban ahhoz, hogy ne térjen vissza a baj. Nem győzöm hangsúlyozni h Lacto Lady-t próbáljátok ki vagy, amit más is említett a Bio Cran kapszulát. Ezek már segítettek embereken.
Nekem is kb 2szer tenyészették a pisit, aztán már nem érdekelte őket. Akárhogy is nézzük a dolgot az orvosok csak tovább rontják a helyzetünket. A rohadt antibiotikumoktól olyan masszív hüvelygombám volt, hogy az nem múlt el a nőgyógyász által felírt szerektől csak kemény fél éves diétától. Amiről egyébként azt állítják h semmi haszna. Persze. Az az érdekük h eladják a gyógyszereket nem az h meggyógyulj.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Alacsony vérnyomásra gyógyszer vagy természetes gyógymód?
- Napok óta evés után fáj a hasam és felpuffadok. Lehetne ez ellen tenni természetes módon, gyógyszerek nélkul?
- Van állítólag a bio boltokban egy 'nyugtató' tabletta, természetes alapanyagokkal, de mégsem gyógyszer. Nem tudja valaki a nevét? Köszi
- Az epeféregre milyen természetes gyógymód létezik, a gyógyszeres kezelésen kívül?
- Természetes gyógymódok, avagy gyógyuljunk természetesen, gyógyszerek nélkül