Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
Szia!
Ne haragudj hogy zavarlak ezzel de én a sajátomat megcsináltam az astro com oldalon és nagyon furcsa időpontok jöttek ki!
Ha esetleg van rá időd megtenéd hogy megcsinálod az enyémet is?
Előre is köszönöm :)
A Jónás naptárnak semmi köze a menstruációhoz!
Azt figyeli, hogy a Nap-Hold távolság és a felkelésük sorrendje ugyanolyan legyen, mint a születési horoszkópban.
Eszerint tehát elméletben a menstruáció alatt, előtt és pont utána is lehet olyan nap, amikor termékeny egy asszony. Szerintem sokan tudunk olyan esetről, amikor az Ogino-Knaus módszer (ez a hőmérőzős, ciklus közepén termékeny módszer) szerint biztonságosan lehetett összebújni, aztán valahogy mégiscsak besikeredett a gyerek. ;-)
Persze nem feltétlenül lesz terhes, mert akinek terhességet nagyon megnehezítő alapbetegsége van, az vagy nem lesz terhes, vagy utóbb elvetél, vagy nem lesz sima terhessége. Ez a módszer azoknak jó, akiknek kissé csökkent a termékenységük, vagy nem tudni, miért nem jön össze a gyerek, mert egyébként úgy tűnik minden OK.
A módszert egyébként egy szlovákiai magyar nőgyógyász találta ki, a Jónás Jenő doktor, aki asztrológiával is foglalkozott, tehát egyúttal le is tesztelte a pácienseken.
Sok sikert minden próbálkozónak!
Segítsééééééééég !!!
Valaki megtudná nekem csinálni a jónás naptáramat???
Priviben elküldeném az adataimat.
A függőleges piros a Jónás napot jelzi .
Az előtte levő 3 napon vagyis a vizszintes pirossal jelzett napokon kell összebújnotok.
A sárga pötty a PÉ -t jelzi és a fekete pedig a menszeszt....
Remélem tudtam segíteni :)
Sziasztok !
Új vagyok itt.
Nekem a Jónás naptár szerint nov. 3-án lenne a nemvárt menszesz, de már az októberi dátum sem stimmel...
A naptár szerint okt.5.én volt vérzés ami nem igaz. Nekem okt. 15-én jött meg és a ciklus.hu naptár azt mutatja ,hogy most nov. 16-án jönne meg ...
Na akkor most hogyis van ez ???
Járt már így valaki ?
Örülnék ha segítnétek , 8 éve várunk a babára és én is a fárjem is egészséges. Állítólag.... :)
Sziasztok!
Én is elöször írok ide,mi február-március óta próbálkozunk,sajnos a sokáig tartó fogamzásgátló szedését megsinlette a szervezetem,többszöri ciszta-gyulladás-elzáródási volt!
A kérdésem az lenne ha valakinek a Jónás naptár pl nemvárt elött 5-6 nappal írja a megfelelő időpontot akkor annak még megjöhet egyszer vagy már az sem?
köszönöm előre is :)
tehát tegyük fel, hogy a köv. dátum nekem október 3.
akkor legyünk együtt szept. 30., és okt. 1-2.?
nahát! nagyon köszi, most nézem.
jujj, de érdekes ez basszus!
hát esküszöm, hogy kipróbálom! :-)
ez egy egyszerűbben használható honlap:
ha magyarországon születtél ill tartózkods akkro a birth time zone és time zone -hoz az UTC+1 -et válaszd, azt amiben Budapest is szerepel!
megadja a Jónás napot ill nemet . előtte lévő 3 napban célszerű az együttlét mert Jónás a fogantatást jelzi szóval a spermáknak amik 2-3 napig is élnek oda kell érni időben a megfelelő helyre.
ha simán szerepel a nem girl/boy akkor valószínűsíthető a gyermek neme is ha kérdőjel van utána akkor bármi lehet!
Sok sikert nekem első Jónást néző hónapban ezzel sikerült:-D
és ez a honlap ugyanazt adja ki mint a sokkal bonyolultabb és regisztrációhoz kötött astro.com.
sziasztok!
segítene nekem valaki a kiszámításban? én nagyon hülye vagyok ehhez :(
a múltkor egy angol nyelvű honlapon nagy nehezen kijött egy kör, benne vonalak, de képtelen vagyok értelmezni
menj át erre a fórumra
Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
a 2014 és korábbi bejegyzéseket is írtam erről - nekünk bevállt 1 hónapban, még a bizarr időpontok ellenére is!
Nem, azt nem mondta, pontosabban nem emlékszem már rá. Mindenesetre az elgondolkodtató, hogy a Jónás módszernek 80-85%-os a hatékonysága, a nőknek pedig jó 65-70%-a legalább 28 napos ciklusos, tehát a többieknél nem is működhet a módszer...
Asztrológia szempontjából az is érdekelne, hogy aki császárral születik, vagy koraszülött, azoknál az életeseményekből szokták a "valós" asztrológiai születési időpontot kiszámolni. Namármost: a holdfázisnál mi lehet a helyzet?
Nézegettem én is azt az angol nyelvű oldalt, ahol lehet számolni, de sajna én nem boldogultam vele, nem beszélek angolul...
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?