Hogyan tudnátok felrázni egy döglődő kapcsolatot? (beszélgetés)
Ha van ami és aki feltölt a "harchoz" az jó dolog!
Csak arra vigyázz ne merülj ki teljesen.
Volt olyan barátom akit teljesen kiszipolyozott egy ilyen kapcsolat.
Szóval vigyázz magadra és ügyesen terelgesd a párod!
És ha lépned kell még azelőtt lépj mielőtt teljesen lemerülnél!
Egyébként régen én is ilyen voltam!
Mindig azt mondtam, hogy ha nem adja meg a pasid azt amit kell neked akkor repüljön. Hogy jön ahhoz, hogy ne azt adja amit megszoktál? Mi lelte? Biztos új csaja van és azt szédíti!
Aztán rájöttem, hogy nem eszik ilyen forrón a kását! Főleg akkor amikor elkezdtem belegondolni mélyebben a történésekbe, illetve abba, hogy mi lehet a másik oldalon.
Teljesen akkor láttam meg ezen oldal hibáit amikor én is ebbe a cipőbe léptem bele de már nem mint barát hanem pasi. Hálistennek a Drágámmal az égegyadta világon meg lehet mindent beszélni és ha nem az elsőre akkor az ötvenkettedikre megoldást találunk, de addig nem hagyjuk magunkat és egymást amíg nincs valami olyan megoldás ami mindkettőnknek jó.
Én 4 hónapja kűzdök ezért a kapcsolatért, 4 hónapja én tartom életben. Már nagyon fáradt vagyok mert nagyon vágyom a szeretetre és a boldogságra. Nem értem ha valaki szeret miért nem érdekli mi van velem, hogy vagyok? Haza értem-e rendesen tőle stb. Kitartó vagyok mert 4 hónap hosszú idő más már rég feladta volna de én tényleg szeretem ezt a pasit! És küzdök amíg lehet! Sajnos a beszélgetés erről a témáról nehezen megy mert olyan kevés időt tudunk együtt tölteni, hogy azt nem akarom ilyesmire pazarolni és nem akarom, hogy mindig az legyen a téma, hogy nekem nem jó így ahogy van. Abba elöbb-utobb beleun és az lesz a vesztem. Viszont így meg csak szenvedek és nem is tudja.
Viszont most sokat segít amiket írtál!! Újra erőre kaptam!
Sajna ilyenek vagyunk.
Talán a Csernus vagy a John Gray meg tudja magyarázni az okot, de mondjuk éppen azt beszélgettük a Drágámmal, hogy mintha a pasik felé hajlanának mindketten.
Mélyebben belegondolva mindegyik azt írja, hogy a nő ezt meg azt csináljon ezen meg azon javítson.
Minden szerelmes nő ilyen.
Szerintem mi pasik rontjuk el, hogy az elején a megszerzéses időszakban teljesen mások vagyunk mint egyébként.
Ez olyan mint a vadászat! Beleadunk mindent aztán ha megvan a vad húzzuk magunk után és megnyúzzuk.
Sajnos ez a tipikus válasz!
A párod szerint neked meg kell elégedned azzal, hogy szeret.
Ha nem beszéltem volna annyit a barátaimmal akik ilyen helyzetben voltak akkor simán azt mondanám én is, hogy ennyi elég és elégnek kell lenni egy nőnek pedig nem.
Mivel nagyon elárasztják a fórumot a hagyd ott megjegyzések csak annyit tudok tanácsolni, hogy próbáljátok meg beleélni magatokat a másik helyzetébe.
ha a párodnak nem megy és szenvedsz mellette akkor tényleg el kell gondolkoznod a továbblépésen, de csak szigorúan akkor ha már úgy érzed mindent megtettél.
Huu én is éltem így!
Tudom milyen.
Az a baj, hogy nem tudom átadni, hogy mi forog a pasi féle fejemben.
Egyrészt meg tudom érteni a párod, hogy miért "hanyagol" másrészt meg téged is mert volt egy pár barátlányom akik hasonló cipőben jártak.
Nagyon sok kapcsolat ment tönkre a rózsaszin köd elmultával. Éppen nemrég mesélte egy ismerős lány, hogy az első (tapis) tali után a pasi megváltozott pont mint nálad.
Azt kellene valahogy a fejetekben tartani, hogy a pasik nem úgy működnek mint a nők. Ha már megszereztük a lányt átlépünk dolgokon. Ahogy az van, hogy felmerül annak a lehetősége, hogy már miénk a nő a megszelidítés helyett a megtartás szakaszába váltunk. Azt gondoljuk, hogy minek udvarolni? A lány úgyis tudja, hogy szeretjük és az övéi vagyunk minek páváskodjunk és minek adjuk ki magunkat.
Ha a kapcsolat olyan és nem erős, és pláne a lány hallgat a pályán kívüliekre akkor vége a játéknak.
Nem fényezni akarom magam, de nem egy barátlányom kapcsolatát mentettem meg ebben a stádiumban amikor valahogy át adtam neki, hogy nem a kapcsolat és nem a hapsi meg nem a szerelem hütődött ki hanem a pasi kattant át.
Nagyon nehéz dolog ez egyébként napokig hetekig tart amíg egy lány megérti mi lehet a párja fejében és egy kicsit átalakítja magát. sok munka de ha valóban szeretik egymást és nem csak egy szalmaláng a kapcsolat akkor újra lehet építkezni.
Tehát te döntöd el mennyit érdemes még belefektetni. Érdemes e megpróbálni elmondani neki, vagy nem inkább elmondani, hanem finoman nőci módjára rávezetni, hogy mi kell neked.
Egy dolog biztos, a távkapcsolat nagyon nehéz, de ha igazán szereted ne a mára gondolj hanem a jövőre. Ez adjon erőt és ne az sms!
Teljesen egyet értek veled! Nem megalkudni kell hanem csiszolódni!
Lányok! A párkapcsolat nem harc, és nem csata az ég áldjon meg benneteket! Meg kell tanulni kompromisszumot kötni.
.... mondjuk a románában erről egy szó sem esik!
Azért én egy esélyt még adnék neki!
Egyébként direkt vissza fogtam magam az este, és nem írtam be mint egyszer a másik fórumba, hogy mikor jönnek a hagyd ott hagyd ott hagyd ott "tanácsok" :-).
Fura, hogy vannak lányok akik szerint el lehet dobni egy kapcsolatot anélkül, hogy bármi javítási kísérlet lett volna. Ennyi egy kapcsolat? Nem megy úgy mint kellene és nincs első, második, lehetőség?
Vagy a pálya széléről könnyű kiabálni?
"Szerintem egy darabig érdemes küzdeni"
Több éves kapcsolatnál(ha mély szerelem volt) igen-de nem egy pár hónapos kapcsolatnál.
Miert lenne ez a kapcsolat felejtos??
Lehet,hogy csak suzy-nak kell helyretennie magaban a dolgokat,hogy mi hogyan mukodik.
Valoszinuleg a tobbi kapcsolataban is hasonlot fog erezni/gondolni, mert egyik pasi sem marad orokke szoke herceg,alomlovag...
suzy,az eddigi kapcsolataidban tobb kenyeztetest,odafigyelest kaptal? Ez egy viszonyitasi alap lehet, hiszen mi nem latunk bele a kapcsolatodba, es nem tudjuk mihez viszonyitani a nemtorodest.
Lehet,hogy csak te erzed ugy,hogy ez keves.
Nem mondom egy szoval sem,hogy legy megalkuvo, es fogadd el,ami neked nem jo,nem tetszik. csak gondold at,valoban a parodban van-e a hiba?!
Amelyik kapcsolat döglödik...érdemes felrázni??
Szerinted??
Tanulj meg türelmesnek lenni és elfogadni azt ami van!
A rózsaszin köd elmúltával amikor beköszöntenek a szürke hétköznapok sok kapcsolatnál eljön ez ami nálatok.
Ha neked e nem elég ... lelked rajta. A pasi nem biztos, hogy visszatér oda amilyen régen volt! Miért? Azért mert már máshogy bizonyítja azt, hogy szeret. azzal, hogy veled van, pl. reggelit csinál, kvt meg ilyesmi.
Egy párszor már leírtam de itt is leírom a Románán és a Júlián felnőtt lánynemzedék nem tudta megtanulni azt, hogy a neheze nem akkor jön amikor összejön az emberlánya valakivel és meg lesz hódítva hanem utána ... amikor együtt kell élni a szeretett lénnyel!
Ülj le vele beszéld meg neked mi kell és ő mit tud nyujtani! Az őszinteség sok mindenen átsegít!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet lezárni egy kapcsolatot/házasságot.....
- Hosszú, biztos kapcsolatból hogyan lépnél ki az új szerelmed miatt?
- Hogyan hozzam vissza a vágyat, a tüzet a kapcsolatunkba?
- Egy kihűlt kapcsolatnak hogyan lehet véget vetni?
- Egy ellaposodott kapcsolatot hogyan lehet felpezsdíteni?
- A legjobb kapcsolatban is meginoghat az ember. Ki hogyan oldja ezt meg?