Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan tudnátok felrázni egy döglődő kapcsolatot? fórum

Hogyan tudnátok felrázni egy döglődő kapcsolatot? (beszélgetés)

1 2 3 4
31. 5e03fd4701 (válaszként erre: 29. - 9bbaa658f2)
2009. dec. 26. 09:13
Ez így jó! Ha azt érzed menned kell el is kell menni! Aztán a pasi meg el lesz a saját levében. DE szerintem te is sokat gondolkodtál a lépés előtt? Vagy nem jól gondolom?
2009. dec. 26. 09:13
Én nagyon sokmindent elfogadtam vele kapcsolatban. A munkaját ami hetekre külföldhöz köti, hogy nem keveset iszik, hogy ha rosszkedvű akkor nagyon elviselhetetlen. De ezt, hogy ennyire megváltozzon és ne törődjön velem ezt nagyon nehezen tudnám elfogadni mert nem érzem, hofgy szeretne. És azelején olyan jól esett az aggodalma , hogy félt, hogy elveszít, vagy, hogy sietett haza, jött értem, hogy minnél elöbb tudjunk találkozni stb. Most meg 4 hét eltelt mióta nem találkoztunk és 4 hét alatt egyszer sem mondta, hogy hiányoznék neki. Az volt a válasz, hogy hiányzom neki és sokat gondol rám csak nem mondja. A telefonálásra is azt mondja, hogy nem történik semmi és a semmiről nem lehet beszélgetni: Na és régen lehetett????
29. 9bbaa658f2 (válaszként erre: 25. - 5e03fd4701)
2009. dec. 26. 09:11
Egészségetekre!Én inklább vagyok egyedül mint egy zsarnok döggel,aki elvárná őt szeressem és a gyerekeim menjenek a háztól.
28. 5e03fd4701 (válaszként erre: 26. - 4259977b5e)
2009. dec. 26. 09:08

Ha van ami és aki feltölt a "harchoz" az jó dolog!

Csak arra vigyázz ne merülj ki teljesen.

Volt olyan barátom akit teljesen kiszipolyozott egy ilyen kapcsolat.

Szóval vigyázz magadra és ügyesen terelgesd a párod!

És ha lépned kell még azelőtt lépj mielőtt teljesen lemerülnél!

2009. dec. 26. 09:06

Egyébként régen én is ilyen voltam!

Mindig azt mondtam, hogy ha nem adja meg a pasid azt amit kell neked akkor repüljön. Hogy jön ahhoz, hogy ne azt adja amit megszoktál? Mi lelte? Biztos új csaja van és azt szédíti!

Aztán rájöttem, hogy nem eszik ilyen forrón a kását! Főleg akkor amikor elkezdtem belegondolni mélyebben a történésekbe, illetve abba, hogy mi lehet a másik oldalon.

Teljesen akkor láttam meg ezen oldal hibáit amikor én is ebbe a cipőbe léptem bele de már nem mint barát hanem pasi. Hálistennek a Drágámmal az égegyadta világon meg lehet mindent beszélni és ha nem az elsőre akkor az ötvenkettedikre megoldást találunk, de addig nem hagyjuk magunkat és egymást amíg nincs valami olyan megoldás ami mindkettőnknek jó.

26. 4259977b5e (válaszként erre: 23. - 5e03fd4701)
2009. dec. 26. 09:04

Én 4 hónapja kűzdök ezért a kapcsolatért, 4 hónapja én tartom életben. Már nagyon fáradt vagyok mert nagyon vágyom a szeretetre és a boldogságra. Nem értem ha valaki szeret miért nem érdekli mi van velem, hogy vagyok? Haza értem-e rendesen tőle stb. Kitartó vagyok mert 4 hónap hosszú idő más már rég feladta volna de én tényleg szeretem ezt a pasit! És küzdök amíg lehet! Sajnos a beszélgetés erről a témáról nehezen megy mert olyan kevés időt tudunk együtt tölteni, hogy azt nem akarom ilyesmire pazarolni és nem akarom, hogy mindig az legyen a téma, hogy nekem nem jó így ahogy van. Abba elöbb-utobb beleun és az lesz a vesztem. Viszont így meg csak szenvedek és nem is tudja.

Viszont most sokat segít amiket írtál!! Újra erőre kaptam!

25. 5e03fd4701 (válaszként erre: 24. - 9bbaa658f2)
2009. dec. 26. 09:00

Sajna ilyenek vagyunk.

Talán a Csernus vagy a John Gray meg tudja magyarázni az okot, de mondjuk éppen azt beszélgettük a Drágámmal, hogy mintha a pasik felé hajlanának mindketten.

Mélyebben belegondolva mindegyik azt írja, hogy a nő ezt meg azt csináljon ezen meg azon javítson.

24. 9bbaa658f2 (válaszként erre: 23. - 5e03fd4701)
2009. dec. 26. 08:56
Én sokszor kérdeztem és mondtam a volt páromnak miért van ez?Amíg nem voltunk együtt elbűvölt ,kedves volt.Aztán mikor együtt voltunk szart rám,nem volt kedves ,mindenért morgott semmi nem volt jó neki.Ha a lelkem tettem tálcára nem tetszett a tálca színe,vagy a formája.Aztán csodálkozott,hogy három év után azt mondtam vége.Pedig rengeteg esélytkapott,nem egyet,tizet.Mikor meg betelt a pohár nálam akkor kiakadt,mi az,hogy?Most sír,zokog de késő.
23. 5e03fd4701 (válaszként erre: 20. - 4259977b5e)
2009. dec. 26. 08:50

Minden szerelmes nő ilyen.

Szerintem mi pasik rontjuk el, hogy az elején a megszerzéses időszakban teljesen mások vagyunk mint egyébként.

Ez olyan mint a vadászat! Beleadunk mindent aztán ha megvan a vad húzzuk magunk után és megnyúzzuk.

22. 5e03fd4701 (válaszként erre: 19. - 4259977b5e)
2009. dec. 26. 08:49

Sajnos ez a tipikus válasz!

A párod szerint neked meg kell elégedned azzal, hogy szeret.

Ha nem beszéltem volna annyit a barátaimmal akik ilyen helyzetben voltak akkor simán azt mondanám én is, hogy ennyi elég és elégnek kell lenni egy nőnek pedig nem.

Mivel nagyon elárasztják a fórumot a hagyd ott megjegyzések csak annyit tudok tanácsolni, hogy próbáljátok meg beleélni magatokat a másik helyzetébe.

ha a párodnak nem megy és szenvedsz mellette akkor tényleg el kell gondolkoznod a továbblépésen, de csak szigorúan akkor ha már úgy érzed mindent megtettél.

21. 5e03fd4701 (válaszként erre: 14. - 4259977b5e)
2009. dec. 26. 08:44

Huu én is éltem így!

Tudom milyen.

Az a baj, hogy nem tudom átadni, hogy mi forog a pasi féle fejemben.

Egyrészt meg tudom érteni a párod, hogy miért "hanyagol" másrészt meg téged is mert volt egy pár barátlányom akik hasonló cipőben jártak.

Nagyon sok kapcsolat ment tönkre a rózsaszin köd elmultával. Éppen nemrég mesélte egy ismerős lány, hogy az első (tapis) tali után a pasi megváltozott pont mint nálad.

Azt kellene valahogy a fejetekben tartani, hogy a pasik nem úgy működnek mint a nők. Ha már megszereztük a lányt átlépünk dolgokon. Ahogy az van, hogy felmerül annak a lehetősége, hogy már miénk a nő a megszelidítés helyett a megtartás szakaszába váltunk. Azt gondoljuk, hogy minek udvarolni? A lány úgyis tudja, hogy szeretjük és az övéi vagyunk minek páváskodjunk és minek adjuk ki magunkat.

Ha a kapcsolat olyan és nem erős, és pláne a lány hallgat a pályán kívüliekre akkor vége a játéknak.

Nem fényezni akarom magam, de nem egy barátlányom kapcsolatát mentettem meg ebben a stádiumban amikor valahogy át adtam neki, hogy nem a kapcsolat és nem a hapsi meg nem a szerelem hütődött ki hanem a pasi kattant át.

Nagyon nehéz dolog ez egyébként napokig hetekig tart amíg egy lány megérti mi lehet a párja fejében és egy kicsit átalakítja magát. sok munka de ha valóban szeretik egymást és nem csak egy szalmaláng a kapcsolat akkor újra lehet építkezni.

Tehát te döntöd el mennyit érdemes még belefektetni. Érdemes e megpróbálni elmondani neki, vagy nem inkább elmondani, hanem finoman nőci módjára rávezetni, hogy mi kell neked.

Egy dolog biztos, a távkapcsolat nagyon nehéz, de ha igazán szereted ne a mára gondolj hanem a jövőre. Ez adjon erőt és ne az sms!

20. 4259977b5e (válaszként erre: 16. - 5e03fd4701)
2009. dec. 26. 08:35
Egyébként nem olvasok Románát meg ilyesmit! Csak ilyen hülye lelkis vagyok!!
19. 4259977b5e (válaszként erre: 13. - 5e03fd4701)
2009. dec. 26. 08:34
Én már annyit próbáltam bezsélni vele de hiába, mindig az a válasz, hogy " téged szeretlek" És nem érti, hogy mi a bajom. Én nem akarom otthagyni kűzdök érte, ő életem szerelme! Csak ő kell!!
18. 4259977b5e (válaszként erre: 8. - Pandamama3)
2009. dec. 26. 08:32
Igen többet. De tőle 4 hónapig annyi törődést kaptam amennyit még soha senkitől. Aztán egyik pillanatról a másikra leállt. Gondolkoztam rajta, hogy bennem van-e a hiba és talán érzelmileg más vagyok mint mások, nekem fontos, hogy érezzem, hogy szeretnek ne csak tudjam.
17. 9bbaa658f2 (válaszként erre: 13. - 5e03fd4701)
2009. dec. 26. 08:31
Igazad van mindenkinek jár az esély,egy kettő...öt,de ott már tényleg be kell fejezni szerintem,ha valaki ennyivel sem él...kár az időt rápocsékolni tovább.
16. 5e03fd4701 (válaszként erre: 8. - Pandamama3)
2009. dec. 26. 08:30

Teljesen egyet értek veled! Nem megalkudni kell hanem csiszolódni!

Lányok! A párkapcsolat nem harc, és nem csata az ég áldjon meg benneteket! Meg kell tanulni kompromisszumot kötni.

.... mondjuk a románában erről egy szó sem esik!

15. 083c00e999 (válaszként erre: 13. - 5e03fd4701)
2009. dec. 26. 08:30
Senki nem kiabál a pálya széléről, de ha valakik pár hónap után már ilyen problémákkal kűzdenek, annak hosszabb távon nincs értelme..
14. 4259977b5e (válaszként erre: 2. - 5e03fd4701)
2009. dec. 26. 08:29
Köszönöm, hogy válaszoltál! És jó is, hogy egy pasi írta, sőt!! De mi nem élünk együtt 120 kilóméter választ el minket egymástól és nagyon ritkán tudunk találkozni. Van, hogy egy hónapig is külföldön van. Régen az sms-ei adtak erőt, hogy elviseljem az élet nehéz oldalát. A tervünk, hogy amnt lehet összeköltözünk de ez még nagyon messze van és ha most ennyire elhanyagol mi lesz ha majd együtt leszünk? Hiányzik a szeretete amit régen nyújtott, nem érzem már azt a ragaszkodást. És ez nagyon magányossá tesz ilyen távolságból. Tudom, hogy szeret de akkor miért nem mutatja már ki! Azt mondta ha egy nőt megszerez és biztonságban érzi magát már a kapcsolatban akkor ő leáll és nem hajt tovább. De egy kapcsolatot nem megszerezni nehéz hanem megtartani! Szerintem.
2009. dec. 26. 08:27

Azért én egy esélyt még adnék neki!

Egyébként direkt vissza fogtam magam az este, és nem írtam be mint egyszer a másik fórumba, hogy mikor jönnek a hagyd ott hagyd ott hagyd ott "tanácsok" :-).

Fura, hogy vannak lányok akik szerint el lehet dobni egy kapcsolatot anélkül, hogy bármi javítási kísérlet lett volna. Ennyi egy kapcsolat? Nem megy úgy mint kellene és nincs első, második, lehetőség?

Vagy a pálya széléről könnyű kiabálni?

12. 083c00e999 (válaszként erre: 11. - 9bbaa658f2)
2009. dec. 26. 08:27

"Szerintem egy darabig érdemes küzdeni"

Több éves kapcsolatnál(ha mély szerelem volt) igen-de nem egy pár hónapos kapcsolatnál.

11. 9bbaa658f2 (válaszként erre: 10. - 083c00e999)
2009. dec. 26. 08:25
Szerintem egy darabig érdemes küzdeni,de be kell látni mikor eljön az az idő amikor már be kell fejezni,nincs értelme tovább szenvedni.Mikor már bántást kapsz csak akkor már nincs értelme tovább.
2009. dec. 26. 08:20
Sehogy, mivel ha a 8 hónapból csak 4 volt jó.Ezt még rózsaszin ködnek sem lehet nevezni.
2009. dec. 26. 08:07
Ahhoz képest, hogy most kellene a legjobban lángolnotok.....
2009. dec. 26. 07:46

Miert lenne ez a kapcsolat felejtos??

Lehet,hogy csak suzy-nak kell helyretennie magaban a dolgokat,hogy mi hogyan mukodik.

Valoszinuleg a tobbi kapcsolataban is hasonlot fog erezni/gondolni, mert egyik pasi sem marad orokke szoke herceg,alomlovag...

suzy,az eddigi kapcsolataidban tobb kenyeztetest,odafigyelest kaptal? Ez egy viszonyitasi alap lehet, hiszen mi nem latunk bele a kapcsolatodba, es nem tudjuk mihez viszonyitani a nemtorodest.

Lehet,hogy csak te erzed ugy,hogy ez keves.

Nem mondom egy szoval sem,hogy legy megalkuvo, es fogadd el,ami neked nem jo,nem tetszik. csak gondold at,valoban a parodban van-e a hiba?!

2009. dec. 26. 07:31
Ami nerm megy nem kell erőltetni .Találsz másikat,aki szeret igazán és megbecsül.
2009. dec. 26. 07:21
ha már 8hónap után nincs rózsaszin köd,mi lesz 10év múlva.Szerintem igy felejtős a kapcsolat.
2009. dec. 26. 07:04
Még nekemsem sikerült,a sajátomat helyre hozni,nincs is igy ötletem.
4. syria (válaszként erre: 1. - 4259977b5e)
2009. dec. 26. 07:00
Sehogy. Ami volt, elmúlt.
2009. dec. 26. 05:11

Amelyik kapcsolat döglödik...érdemes felrázni??

Szerinted??

2009. dec. 26. 04:29

Tanulj meg türelmesnek lenni és elfogadni azt ami van!

A rózsaszin köd elmúltával amikor beköszöntenek a szürke hétköznapok sok kapcsolatnál eljön ez ami nálatok.

Ha neked e nem elég ... lelked rajta. A pasi nem biztos, hogy visszatér oda amilyen régen volt! Miért? Azért mert már máshogy bizonyítja azt, hogy szeret. azzal, hogy veled van, pl. reggelit csinál, kvt meg ilyesmi.

Egy párszor már leírtam de itt is leírom a Románán és a Júlián felnőtt lánynemzedék nem tudta megtanulni azt, hogy a neheze nem akkor jön amikor összejön az emberlánya valakivel és meg lesz hódítva hanem utána ... amikor együtt kell élni a szeretett lénnyel!

Ülj le vele beszéld meg neked mi kell és ő mit tud nyujtani! Az őszinteség sok mindenen átsegít!

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook