Hogyan szoktassam rá a cumizásra?! (beszélgetés)
Nem bántjuk... :-)Szerintem a baj az, hogy rosszul tette fel a kérdést. Ezt értettük félre sokan. De félreérthető is, nem?
Mennyivel jobban hangzott volna, ha pl. azt írja:
Mit tanácsoltok fogzás megkönnyítésére? :-)
Köszi szépen, aranyos vagy!! Nyugtatók a soraid!!!
Mint említettem én sem feltétlenül szeretném, ha rászokna, és valószínű, hogy talál majd magának más mojókázni valót!!!!Erőltetni meg végképp nem akarom, hetente azért 1x oda-oda adom neki, de nyafizik tőle!!!
Marad a rágóka!!!Köszike!!!!
Amúgy figyelj a jelzéseire, ha neki nem kell, akkor ne erőltesd, én azt javaslom. Vedd fel, ringasd, énekelj neki.
Nem válaszoltál: Szoptattad vagy szopik még?
Akkor ügyes vagy, ha az 1-2 hetes gyereket lefoglalod, s közben ott a másik kettő is! :))) Én bizony kényelmesebben oldottam meg, a néhány hetes gyereket nem akartam szórakoztatni soha, úgy éreztem, hogy épp elég szórakoztatás a szopizás, böfiztetés, pelenkázás és fürdetés :) Had aludjon az a gyerek nyugodtan és bizony jól jött mindegyiknek a cumi fogzásnál is!
Sok felnőtt cigarettázik és kávézik én azt mondom a cumi a legkevesebb és nálunk bizony bejött! :)
De kinek a papné, kinek a lánya!
Egyébként már vannak kimondottan fogzásra kenőcsök, sőt homeopátis szerek is. Én előbb azzal próbálkoznék.
És a cumi helyett is vannak olyan rágókák, amelyek fogzásra jók. Bár a legjobb az evőkanál nyelét lehűteni.:)
Köszi szépen a tippet!Van rágcsakendője is, de csak egy sima!!De megpróbálom a figurásat is!!!
Mi is megvettük az összes létező cumifajtát, de egyik sem jött be neki!!!!
Ne haragudj, de ekkora hülyeséget, el sem tudok képzelni... :-((
"Szóltatok" a gyerek fogainak is, hogy ne romoljanak, meg ne álljanak majd ferdén, mert ő csak este fogja cumival "rontani" őket???!!! Mi a bánatnak egy (egyébként kézzel lábbal tiltakozó) gyereket ráerőszakolni a cumira??? :-(( Ja, igen és ha nem akarnak majd leszokni róla, akkor meg újfent tanácsot kérsz?! Olyan klassz "rágnivaló" rágókák vannak már, hogy a bánatnak sem kellene az a francos cumi... Tudja a te kislányod! Figyelj inkább rá és a fiadat is szoktasd inkább le a cumiról!
Nem mert könnyebb, hanem mert nyugtató!!Nem tudom van-e gyereked, és mik a tapasztalataid!!!
Abban is igazad van, hogy azért vagyok itthon,hogy VELÜK legyek, de tudod két kicsi gyerekkel nem egyszerű!!De ítélkezz felelőtlenül!!!!!
igen egyetértek ez nálunk is így van, ill. éjszaka ha felébred sosem adok neki cumit, a rágóka a legjobb amit tehetsz vele, hidd el ha nem tudja mi az a cumival való nyugtatás akkor majd ő talál rá valami más céleszközt és hiába erőltetnéd akkor sem biztos, hogy elfogadja, de természetesen ezt neked kell eldönteni, de a fog miatt én inkább a rágókát javasolnám!
Sok sikert.
Ekkora baromságot én még nem hallottam.
Rászoktatni a cumira? Örülj, hogy nem akar cumizni.
Ja mert könnyebb??? Azért vagy vele otthon, hogy törődj vele.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szoktassam rá 8 hetes kiskutyámat, hogy ne bent végezze el a dolgát?
- Hogyan szoktassam majd le a babámat a ciciről?
- Hogyan szoktassam rá a fiam a bilire?
- Hogyan szoktassam vissza gyermekemet a saját ágyában való alvásra?
- Hogyan szoktassam le a kutyám, hogy ne tapossa szét a kertet?
- Hogyan szoktassam le 2 éves fiamat a szopizásról?