Hogyan szoktassam rá a cumizásra?! (beszélgetés)
Én mindig visszanyomtam a szájukba, ha kiköpték...megnyugtatta őket és egy idő után benttartották...nem sokáig kellett visszanyomni :)
Csak figyelj, hogy fogszabályzós cumi legyen, az nagyon fontos és szerintem is jobb, mint az ujja....ha nincs cumi, azt találja meg és az rosszabb.
Én mindig visszanyomtam a szájukba, ha kiköpték...megnyugtatta őket és egy idő után benttartották...nem sokáig kellett visszanyomni :)
Csak figyelj, hogy fogszabályzós cumi legyen, az nagyon fontos és szerintem is jobb, mint az ujja....ha nincs cumi, azt találja meg és az rosszabb.
szia
ne aggódj, lehet észre sem veszitek hogy kibújt egy fogacska. Az én lányom cumizik, de csak akkor kapja meg ha aludni készül vagy este felé ha nagyon fáradt már. Mással is meg tudod nyugtatni, főleg ha nem is igényli a cumit.
A hűtőrágóka és a rágcsálás sokkal hatásosabb.
Igen, tudom, hogy bajos lesz majd a leszoktatás, de viszont valami kellene, hogy megnyugtassa!!Így is szinte egész nap az ölemben van, és még ha a fogacskája is fog jönni.......nem is merek belegondolni!!!!
A fiam 3 éves lesz, de elég szépen meg lehet vele beszélni, hogy nem szabad csak este cumizni!!!Abban bízok, hogy majd a lányommal is meg tudom dumcsizni....csak előtte neki rá kellene szoknia!!
nekem 2 fiam van.
mindig olyan edesek voltak azok a babak szamomra, akik cumiztak.
es en is nyomkodtam a szajukba, hatha elhalgatnak:))
de nem...olyan messzire lottek kia cumit, amennyire csak birtak:)
sose szokott ra egyik se,es igy is aranyosak voltak :))
ne eroltesd, nem jo az...
az ocsem cumizott,es emlekszem,ejjel is razia volt, mert elveszett a cumi, masik nem kellett neki, no,akkor ejjel volt am butor tologatas, hoyg hol lehet a cumi...
amikor anyu setalni vitte, kidobta a babakocsibol,ha nem vette eszre, ejjel nem volt alvas, mert masik nek kelltt neki, csak az,amik eldobot...de az nem volt sehol :))
napokig siratta a regi cumijat, mire nagy nehezen raszokott az uj cumira....
irhatnek meg sztorikat, de minek, orulj,ha nem akar cumizni...
mennyi bajtol kimeled meg ot is,es magadat is.
de a dontes a tied.
Szia! Szerintem nagy butaság lenne rászoktatni a cumira, pláne erőszakkal! Örülj neki, hogy nem cumizik!
Egyébként a szakemberek sem ajánlják a cumit!
Nekem csak a nagylányom cumizott, 4 éves korában a fogorvos tudta csak lebeszélni róla!!!
Van két fiam is, ők nem cumiztak, remekül megvoltak nélküle is a fogzás időszakában is! Ne aggódj, a gyerekek megtalálják az önnyugtatás módját!
Sziasztok!!!A kicsi lányom 5 hónapos!!!Gondolom nemsokára jön majd a fogacskája, de az Istenért sem akar cumizni!!!Szeretném, ha rákapna, hogy megnyugtassa majd abban a nehéz időszakban!!!A nagyfiamnál olyan jó volt, ha nyügi volt, volt mit a szájába nyomni!!!A kisasszony viszont nem hajlandó, még sír is tőle!!!Segítsetek!!Hogyan, mivel, milyen turfissággal tudnám rászoktatni?????
Előre is köszönök minden tanácsot, tapasztalatot, segítséget!!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szoktassam rá 8 hetes kiskutyámat, hogy ne bent végezze el a dolgát?
- Hogyan szoktassam majd le a babámat a ciciről?
- Hogyan szoktassam rá a fiam a bilire?
- Hogyan szoktassam vissza gyermekemet a saját ágyában való alvásra?
- Hogyan szoktassam le a kutyám, hogy ne tapossa szét a kertet?
- Hogyan szoktassam le 2 éves fiamat a szopizásról?