Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt? (tudásbázis)
Közben lesem miket eszel!;)
Érdekes, mikor bicóztam nem volt izomlázam másnapra, amikor viszont a kertben dolgoztam éreztem másnap, hogy a combomban igencsak van. :)Tényleg jól megmozgatja az embert a kerti munka. Sajnos nálunk nem valami nagy, a konyhakert is olyan pici, hogy egy sor a tuják mögött. :) Amíg picik addig ültethetünk pár dolgot mögé, de ez is valami!
Én is nagyon szeretek kint lenni, főleg ebben a szép időben! Imádok a virágokkal foglalkozni, palántázni, szépítgetni a kertet.
Szia!
Ez a kevesebb kaja több mozgás elviekben működik,de azért figyelj,hogy át ne ess a ló túloldalára.Ne drasztikusan kezd el.Először csak ne egyél 6 után,sétálj nagyokat,majd fokozd a tempót és válts futásra 2-3 hét után.Mindent ehetsz,csak mértékkel és a sok folyadék szükséges.
A párod is segíthet neked talán vigyázna addig a gyerekekre,nem?
Babu lee és erikpipi, nekem is jó lenne egyenlőre 70 kiló,aztán megint nekiállnék valami diétának. a párom mindig azt mondja 6-ossal kezdődjön a súlyom,az már jó. a párom nem cikiz a súlyom miatt,csak néha említi meg.
már ez a 4.napom a 90 napossal, a tegnapi szénhidrátnap kicsit sokra sikeredett,mert tegnap 82,9 kilót mértem,ma pedig 83 kilót. de ma gyüminapom lesz!!!!!!!!!hú,kell a kitartás ,gyümölcsön élni 1 napig. picit vagyok éhes,de most hogy van a kertben munkám nem is veszem észre,lefoglal és nem foglalkozom az éhséggel,bár nem koplalok azért. bicózás helyett rengeteg kerti munkám van, és 1 hét alatt a derekam 2-3 centivel vékonyabb lett. a kerti munka még jobban fogyasztja a derekamat,mint a szobabicó.úgyhogy a mostani sportom a kerti munka.
Szépen hangzik, és csak 3 centivel vagyok nálad alacsonyabb, megelégednék a 70 kilóval is:DDD Az annyi mint......:(((((
És hogy bírtad ezt a 2 napot?:)
:DDDD
Az nagyon jó! Segít a kitartásban! Gondolom ezért is kérdezted, hogy egyedül megyek-e.
:DDDD Jaja!!!!
Holnaptól kezdem a nagytakarítást! Akkor majd gondolok rád! :) Parasztfödémes a tető, úgyhogy lehet pókhálómentesíteni! Létrára fel, létráról le!
Á! :( A párom is elkezd megint futni (ő is megpocakosodott picit). Úgyhogy csak felváltva menne a dolog, mert van 2 kisgyerekünk.
Én este mennék, nem szeretnék égni. :)
Most viszont a gyerekek a szünet alatt a nagyszülőknél lesznek, úgyhogy addig együtt elkezdjük. :) Ez is valami.
Viszont előszedtem Norbi kazettáját (Fitness kickbox) azt majd napközben csinálom. :) Annak idején szerettem.
Olyan sok mindent csinálnék, de csak fokozatosan! :)
Hú, az tényleg sok idő! Akkor nekem sem megy majd le a hasamból? :( Onnan szeretnék leginkább fogyni.
A biciklizést nem próbáltad?
Köszi!
Én a fehér kenyérre gondoltam, hogy nálam ez lehet az oka leginkább, úgyhogy váltottam barnára (sokmagvas). Felvágottakat nem nagyon eszek. Párom múltkor hozott haza a Sp...ból és olyan élesztős szaga volt, hogy egyből ment ki a macskának.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék lefogyni 30 kg-ot szeptemberre?
- Szeretnék 35 kg-ot lefogyni! Hogy kezdjek neki?
- Szerintetek hogy lehetne elég akaraterőm lefogyni 20kg-ot? Tizennégy éve próbálkozom és mára már utálom magam!
- Valaki tudna tippet adni, hogy tudok lefogyni két iszonyatosan makacs kg-ot, ami a napi futások ellenére sem moccan?
- Szerintetek mennyi idő alatt lehet lefogyni 5 kg-ot?
- Hogy lehetne lefogyni?