Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt? (tudásbázis)
Amikor jó pár évvel ezelőtt indult nálunk torna,eleinte mi is megálltunk hogy szusszanjunk egy kicsit,és utána belekapcsolódtunk,egy párszor igy ment,de aztán belejöttünk,senki nem állt le:))
Valahogy megszoktuk,és lehet akármilyen kemény,bár én mindig alig vártam,hogy a bemelegitő gyakorlatokon túlessünk,és jöjjön a keményebb,de bemelegiteni meg kell,és a torna végén pedig levezető gyakorlat van:))Én torna előtt egy órával ettem meg a gyümölcsös zagyvalékomat,mert utánna mikor este 8 után hazaérsz nuku semmi:))
:DDDDD
Van torna, de az olyan intenzív, hogy először itthon jönnék bele az ugribugriba és csak utána mennék oda, mert tudom, hogy nem bírnám.
A Csala-féle tea most kezd igazán hatni. Rendesen hajtja a fölös vizet (is) én meg iszok, mint egy ex-alkoholista. :)))
Már nagyon kevés étel is elég. Szépen elhúztam a nagytakarítást, úgyhogy a mozgás is megvan hozzá.
:DDDD
Akkor megmozgattak rendesen!
Múltkor a kertben voltam és másnap éreztem hasonlóan magam, vagyis az izomlázat, de csak a lábamban.
én ma kezdtem bele a 90 naposba.
kb. 13 kg-tól illene megszabadulnom
Én kivánok mindenkinek "Kellemes ünnepeket!"
Talán én azért nem tudok bűnözni,mert főzéskor annyira eltelitődök az illatokkal,mintha kajoltam volna:)))Mást az étel illata pedig evésre késztet:))Na akkor már haladsz lefele:)))
Igen, nehezebb, de a 10 kg fogyás nagyon szép eredmény! :)
Bár még csak a harmincas éveimet taposom, de én is észrevettem, hogy nagyon jönnek felfelé azok a fránya kilók, leadni pedig nagyon nehéz :(
Anyum veled egyidős, ő most elkezdte a Herbalife shaket inni. Kíváncsi vagyok mennyit fogy majd.
Azért iszom, mert nagyon jó erre a haspuffadásra! Mellesleg elég borzalmas az íze, úgyhogy garantáltan elveszi az ember étvágyát! :)
Ha langyos rakok bele egy kis citromlevet, attól elviselhetőbb. Ma megittam a teát és egy répát elrágtam olyan 10 körül. Most ettem egy kis sonkát zöldségekkel, tojással.
Tegnap bűnöztem, de mentségemre legyen, hogy egész délután a kertben voltam és csak este 8 körül végeztem. Pár sütike is lecsúszott a torkomon...mert ünnep van ugye....:))) de így is 2 és fél kg-al kevesebb!
Most hallottam a szomszédomtól, hogy megvette a Herbalife shake-port (vitaminnal és valami rosttablettával) és 5 nap alatt fogyott 3 és fél kg-ot. Anyu is megvette a port, de csak 3-4 napja használja. Kíváncsi vagyok rá mennyit tud majd leadni.
♥ Kellemes Húsvétot mindenkinek! ♥
Sziasztok!
Nekem eddig sikerült 10 kg leadnom, még 10-et szeretnék.
52 éves vagyok ebben a korban már igen nehezen mennek lefele a kg, annál könnyebben jönnek felfele.
Keményen kondizok minden nap november óta, a vacsorát-reggeleit táplálékkiegészítővel váltottam ki. Jó lenne valami segédeszköz, valami gyorsító, ami megkönnyítené a fogyásomat.
8 nap alatt fogytam 3 kilót. Tornázok, futok, focizok.
Az étrendemen is változtattam nagyon sokat.
Akkor mégis sikerült összehozni a csapatot?
Már itt a jó idő és nemsokára a strandszezon gondolom ez mindenkit ösztönöz. :)
Nem adom fel! Azért is írtam ide, mert utána szégyelném magam, ha nem tudnám tartani magam az ígéretemhez. :)
Csak kíváncsiságból léptem a mérlegre! :)))) Iszom a Csala-féle teát és szuper a puffadás ellen!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék lefogyni 30 kg-ot szeptemberre?
- Szeretnék 35 kg-ot lefogyni! Hogy kezdjek neki?
- Szerintetek hogy lehetne elég akaraterőm lefogyni 20kg-ot? Tizennégy éve próbálkozom és mára már utálom magam!
- Valaki tudna tippet adni, hogy tudok lefogyni két iszonyatosan makacs kg-ot, ami a napi futások ellenére sem moccan?
- Szerintetek mennyi idő alatt lehet lefogyni 5 kg-ot?
- Hogy lehetne lefogyni?