Hogyan lehet pár fillérből enni? (beszélgetés)
Nagyon elkanyarodtatok a témától!!!
Hogyan lehet pár fillérből enni?!!!
Összedobtam egy levest a múlt hétről maradt két nyúvadt, kis karakábéból, egy fél, uborkagyalun felkarikázott sárgarépából és egy negyed fehérrépából. A szokásos hagymás dinsztelés, lisztszórás, kicsi paprika és sok petrezselyem majd felöntés. Az érdekessége a tejfölös galuska levesbetét volt. Nagyon finom lett az íze tőle! Tálalás előtt tejföl helyett egy löttyintés tejet öntöttem még a levesbe, hogy lágyítsa az ízeket.
Nos, ebből a mennyiségből 4 nagy tányér, laktató, nem valamit visz a víz tipusú leves lett!
Ez tényleg nem volt drága!
(Igény esetén tovább lehet növelni a beltartalmat egy apróra vágott krumplival, de nekem így is sűrű volt!)
sok az a 2 dl ecet
szerintem a kevesebb hatásosabb
Nézz szét itt! Sok hasznos tanácsot találsz, talán a te problémádra is van megoldás.
okoanyu.blog.nlcafe.hu/
A mikro tisztításához amúgy én már vagy 10 éve a citromlevet használom. Egy műanyag edénybe vizet töltök, löttyintek bele egy adag citromlevet, felforralom a mikróban, majd pár perc múlva kitörlöm. Nagyon hatásos. De nem tudom, hogy a pattogatott kukoricát kiveszi-e. Szurkolok nekedd
Szerintem is úgy lesz jó. Lehet, hogy ki kellett volna vinni, hogy ne legyen ecetszag bent.
Én is jókor gondolkodom.:)))
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- Hogyan lehetne kicsit önállóbbá tenni egy egyke fiút?
- Hogyan lehet visszavenni a 2 éves gyermek alvásából?
- Hogyan lehetne szebbé tenni a szobát? Mit kellene változtatni rajta?
- Hogyan lehet finoman rávenni egy férfit arra, hogy költözzön el otthonról és éljen családban?
- Hogyan lehet rávenni valakit, hogy pszichológushoz menjen?