Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hogyan lehet pár fillérből enni? fórum

Hogyan lehet pár fillérből enni? (beszélgetős fórum)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1254. pista55 (válaszként erre: 1253. - Grtm)
2012. szept. 15. 18:37
Borkősavat még nem ettem az savanyú? Az egyébként jó.:) A citrom is savanyú.
1253. grtm (válaszként erre: 1252. - Pista55)
2012. szept. 15. 18:31
Annyi kellett bele, hogy megállt benne a kanál és csak keményedett. Egyébként savanyú volt.
1252. pista55 (válaszként erre: 1251. - Grtm)
2012. szept. 15. 18:23
Savas lett? A cukor biztosan elolvadt volna egyszer melegítés nélkül is.:)
1251. grtm (válaszként erre: 1250. - Pista55)
2012. szept. 15. 18:17
Mert túl sok borkősavat tettem bele, aztán meg a cukor olvadt nehezen. Felmelegítettem.
1250. pista55 (válaszként erre: 1249. - Grtm)
2012. szept. 15. 18:14
Akkor neked jövőre egész hordóval kell csinálnod ha ennyire szereted. Miért kellett volna kidobni?
1249. grtm (válaszként erre: 1248. - Pista55)
2012. szept. 15. 18:12
Éjjel-nappal azt ittam. Kb. 8l és szirup sűrűségű lett. Életemben először csináltam, azt hittem ki kell dobni, de megoldottam. :)
1248. pista55 (válaszként erre: 1246. - Grtm)
2012. szept. 15. 17:57
Akkor az nem is volt olyan hatalmas mennyiség mert soká lesz még mikor újra virágzik a bodza.:)
1247. pista55 (válaszként erre: 1243. - 79af44b700)
2012. szept. 15. 17:56
Nekem sincs pálinkafőzőm, de gyűjtöttünk gyümölcsöt, nem keveset és kifőzetjük szeszfőzdében.
1246. grtm (válaszként erre: 1245. - 79af44b700)
2012. szept. 15. 17:24
Én hatalmas mennyiségű bodzaszörpöt csináltam. De már elfogyott. :)
1245. 79af44b700 (válaszként erre: 1244. - Grtm)
2012. szept. 15. 16:57
;-) naná, ott mi is azt ettük. ittthon jöttem rá sok dologra, hogy menyit pocsékolunk, meg mennyi dolgot nem használunk ki( anak ellenére mondom, hogy eddig sem dobtun k zacskószám kukába kaját, csak hogy olcsóbban is megoldhatom, ezt tanultam).
1244. grtm (válaszként erre: 1243. - 79af44b700)
2012. szept. 15. 16:54
Én gombászni voltam 1x, két napi kaja kijött belőle. Jó laktató volt.
2012. szept. 15. 16:29
én 7 év után Borsodban, a hegyek között voltam "nyaralni"-igazából gombászni. Amikor hazajöttem, más szemmel néztem az itteni világot. Ott a lehullott termést, vadtermést is összegyűjtik pálinkának. Én ezt nem tudom megteni, nincs páleszfőzőm. De csiplebogyóból csináltam lekvárt, somból befőttet, mert az itt is van, és nem kell érte pénzt adni. Kukacos mogyorót is gyűjöttem, amelyik fele ép volt, kiválogattam, megpirítottam.
1242. grtm
2012. szept. 15. 16:24
Hahó, mindenki eltűnt?
1241. grtm
2012. szept. 2. 21:32
Van egy ötletem. Kiadom ezeket a recepteket és pénzt keresek velük.
1240. Anyagi
2012. szept. 1. 14:06

Lányok!Nem arról kéne szólni ennek a fórumnak, hogy egyszerű és olcsó ételek receptjét osztjuk meg egymással???


Maradék fokhagymás sültcsirke darabjaim vannak, amit felöntök egy kis vízzel, még rakok bele még fokhagymát és borsot majd erre egész felvert tojásokat öntök, A tántottaszerű szaftot csak addig szabad melegíteni, míg híg marad, mert különben elválik a szaft a tojástól! (híg rántotta!)

A bőséges, tartalmas, fokhagymás tojás pótolja a hús hiányzó mennyiségét és laktató! Még mindenkinek ízlett, érdemes kipróbálni!

Hozzá krumplipüre lesz és kovászos uborka!

1239. grtm (válaszként erre: 1238. - Df2a740c00)
2012. aug. 6. 21:07
Egyáltalán nem, előmelegített sütőbe raktam.
1238. df2a740c00 (válaszként erre: 1235. - Grtm)
2012. aug. 6. 20:05
Szuper:) Nem lett nagyon leves? Mert azt elfelejtettem írni, hogy én jó nagy fokozaton szoktam sütni, hogy ne legyen olyan sok leve.
1237. grtm (válaszként erre: 1236. - Edina51)
2012. aug. 5. 08:18
Kár, hogy nem tudom megenni ételallergia miatt...
1236. Edina51
2012. aug. 4. 10:30

Málnaleves habgaluskákkal


1 l tejből, 1 vaníliapudingot megfőztem, és öntöttem bele málnaszörpöt is, erős rózsaszíne lett. (de ki mennyit szeretne)Fagyasztóból elővett tojásfehérjéből habgaluskákat főztem ki, a tetejére raktam. Szép is lett, és lehűtve isteni finom!

1235. grtm
2012. aug. 2. 21:05
Na megcsináltam az eredeti cukkinis receptet sajt nélkül. Hatalmas sikert aratott, ők is majd megcsinálják otthon. Köszi anakitti!
1234. grtm (válaszként erre: 1233. - Edina51)
2012. aug. 2. 16:21
Már késő, majd legközelebb...
1233. Edina51 (válaszként erre: 1229. - Df2a740c00)
2012. aug. 2. 12:25
Reszelt hagyma,és fokhagyma bele,isteni tőle.
1232. Edina51 (válaszként erre: 1229. - Df2a740c00)
2012. aug. 2. 12:23
Tojás nélkül is lehet!
1231. grtm (válaszként erre: 1229. - Df2a740c00)
2012. aug. 1. 19:18
Tojásallergiám van. Mivel pénteken tojásrántottát mertem enni, ezért most 2500 Ft-os probiotikumot szedek és ma héjában főtt krumlip ettem meg pirítóst párizsival...
1230. df2a740c00 (válaszként erre: 1228. - Grtm)
2012. aug. 1. 19:04
A tejfölbe is, de mindig mást, ahogy kedvem van. Ebben kreatív vagyok:)
1229. df2a740c00 (válaszként erre: 1228. - Grtm)
2012. aug. 1. 19:03
Tócsni: cukkinit lereszeled, besózod, picit állni hagyod, kicscavarod. Adsz hozzá 2 tojást, vagy amennyit felvesz, szórsz rá lisztet, só, bors, meg még amit akarsz, kis lepényeket formálsz belőle és olajban kisütöd, vagy az egész masszát beleöntöd tepsibe, és sütőben sütöd. Tejföllel nagyon finom.
1228. grtm (válaszként erre: 1227. - Df2a740c00)
2012. aug. 1. 18:33
Nem, de elmondhatod. Egyébként a tejfölbe is ezeket a fűszereket teszed bele?
1227. df2a740c00 (válaszként erre: 1226. - Grtm)
2012. aug. 1. 18:30
Hát, ezt sajnos nem tudom megmondani, mert mindig ránézésre döntöm el, hogy elkészült. De vendégváró kajának lehet jobb lenne a cukkinitócsni, hogy maradjunk a cukkininál. Az mégis kiadósabb. Bár ahhoz több minden kell. Azt ismered?
1226. grtm (válaszként erre: 1225. - Df2a740c00)
2012. aug. 1. 18:26
Az van. Holnap jön a bérmakeresztlányom bemutatni a vőlegényét, lehet, hogy ez jó lesz... Mennyi ideig sütöd?
1225. df2a740c00 (válaszként erre: 1224. - Grtm)
2012. aug. 1. 18:23
ételízesítő, pici só, bors
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook