Hogyan legyek "csajos csaj". Kívánatos, szexi? (beszélgetés)
Ok,de ha " szexi" akarsz lenni, az olcsó benyomást kelt ám. Okos NŐ akarj lenni, akkor találod meg az értelmes férfiakat.
Kósza ingyen...ra minden pasi kapható.
Dehát Te is ezt akarod. Nem?
Nem szabadna megmérgeznie mert nem sok mindenkire számíthat az ember. A saját húgának inkább szövetségesnek kellene lennie.
Amit akarsz tanulj el tőle. Beszélgessetek. Amit nem akarsz átvenni azt hagyd. Majd egyszer magtanítja az élet, hogy ne játszadozzon másokkal. Az nem a te dolgod.
Mármint ne akarj ennyire más lenni, a külsőre álompasi, lehet nem ér semmit a medencés partyn kívül.
Én nagyon rühelleném, ha a fiaim csak olyan csajokkal futnának össze, aki manipulálja-kihasználja őket.
Nem túl jó a viszonyunk. A féltékenységem megmérgezi a viszonyt.
Tegnap is a srác akivel bulizott tudom, hogy nem akar tőle semmit. Csak hogy legyen programja, legyen aki meghívja erre-arra. Ne üljön itthon. És nekem ez a gyomromba nem fér bele.
A húgomat sem használják.
Úgy tekeri, hogy sosem érzi magát használva. Ha szexel is, akkor is csak amikor ő nagyon megkívánja.
Magyarul te használni akarod a pasikat.
De ôk is ugyanezt fogják tenni veled.
Aztán jön majd egy-két nagy kopp.
És akkor leszállsz a képzeletbeli trónusról.
Nem tudom... ez személyiség kérdése.
El tudod magad képzelni, hogy veled is így bánjanak? Tudnál olyan viselkedést produkálni, hogy elérd a hatást?
Csak azért kérdem mert szerintem nekem nem menne. Lehet, hogy az akarat hiánya végett...
Azt szeretném amit ő: tegnap randizott egy sráccal, fagyizni voltak meg egy szabadtéri buliban.
Ma egy másik hívta el, ezzel valami kerti medencés party-n vannak. És nagyon jól tudja manipulálni őket, a fiúk oda vannak érte.
Hát, nem lesz egyszerű, főleg, hogy másokhoz hasonlítod magad.
Belül kell előbb rendet tenned! Képzeld el, hogy szerinted hogy kell viselkedned, öltözködnöd, stb. ahhoz, hogy elérd a hatást. Próbálkozz, hogy mitől vagy magabiztosabb. Sokszor elég egy jó rúzs vagy egy magassarkú és teljesen megváltozik az önbizalom.
Viszont maradj hű magadhoz, mert sokáig úgy sem tudod megjátszani magad.
Valami ilyesmi. Szerintem. :)
Ez nem így mûködik, de te tudod!
Ezt hívom én papírzsebkendô-szerelemnek :(
Húgom: egy belevaló csaj. Neki nem okoz gondot, hogy mélyen dekoltált ruhában menjen el szórakozni, ha éppen pasit akar fogni. Ő mindig úgy csűri-csavarja a dolgokat, hogy a pasik a küszöbjét rágják, hogy randizni menjen velük. Ugyanazok a szüleink és mégis ennyire mások vagyunk.
Engem is bírnak a fiúk, de ekkora vágyakat egyikben sem tudok ébreszteni.
Mosolyogj.
Nem összekeverendő a vigyorgással, a vicsorgással és a vihogással.
Vannak udvarlóim, de nem az álompasik.
Van aki kinéz magának egy férfit és gyakorlatilag semmit sem tesz, az a férfi mégis beleszeret.
Jó a vonzereje, jó a kisugárzása. Én is olyan szeretnék lenni aki megkapja azt akit kinéz. Nem pedig abból válogat akik leszólítják.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Hogy legyek okos? Hogy tudjam meg az igazat? Kétségbe vagyok esve, minden jel arra mutat, hogy megcsalt.
- Szeret vagy nem? Segítség, mitévő legyek?!
- Hogyan szereled le egy férfi nem kívánatos közeledését?
- A barna bőr kívánatosabbá teszi a nőt?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Szeretek kívánatos lenni! Jólesik, hogy vágynak rám.