Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeret vagy nem? Segítség, mitévő legyek?! fórum

Szeret vagy nem? Segítség, mitévő legyek?! (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2012. okt. 15. 21:53
Sziasztok:)Kivel mizu azóta??Jó rég írtunk ide. Elfelejtett jelszó,Évibaba...
2011. jan. 21. 23:43

Sziasztok!Kivel mi a helyzet azóta?Évivel szoktunk váltani közben pár sort.

Velem az van,hogy októberben elhagyott a párom egy másik nőért.Egy fiatalabbért,külföldi munkája által pénzesebbért-ezáltal csinosabbért,de közben hasonló hozzám,még a keresztnevünk is ugyanaz:S Azóta beszéltünk,találkoztunk párszor,az elején nagyon kiakadtam,mondta hogy ne keressem többé,aztán valahogy ugy alakult hogy mindig ő keresett,igaz közre játszott hogy meghalt az apukája és akkor is én voltam mellette,mert az új nője dolgozott,nem volt itthon.Érzelmileg ez mindenféle téren nehéz volt,de amint mondtam már,ez a kapcsolat amúgy is barátságból lett.Nincs sok esély mégsem arra,hogy visszajöjjön hozzám,pl.már vettek hitelre közösen új autót is,exem is ki fog menni dolgozni vele...

Már nem szívesen állok szóba vele,mert rájöttem,ő belőlem merít erőt,s általam-is-boldogul jobban.Én mindig mindenben bíztattam,támogattam mióta csak ismerjük egymást,s rájöttem hogy nem szabad találkoznunk,mert ha én nem adok neki erőt,gyengébb lesz talán kapcsolatában,nem érzi hogy visszavárja a biztos pont.Nehéz ezt megállni,de rá kellett jönnöm,hogy hiába harcoltam,tűrtem,szerettem,feláldoztam,adtam,futottam éveken át ismét,mint előzőleg 5évig.Így én meg tudtam a fórum kérdésére a választ:ENGEM NEM SZERETETT!Talán soha sem.És nem azért mert elégedetlen voltam,hanem erre így,utólag jöttem rá.

343. nadine81 (válaszként erre: 342. - Elfelejtett jelszó)
2009. nov. 19. 10:44

Hát igen,ezt én is tökéletesen megálmodtam anno,hogy na,jól elmegyek bulizni s felszedek vkit,akiért ott is hagyom aztán csak nézegessen..szóval bennünk is érlelődött anno,csak ott én húztam a rövidebbet,mert ő előbb talált.

Én azt mondodm,míg szreted,nem fogsz semmit tenni ellene.Végülis neked vagy inkább mindkettőtöknek az volna a legjobb,ha ő összekapná magát.Én mondjuk ha annyira szeretném s igenis ki akarnám harcolni a vele levő jobb kapcsit,még oda is költöznék hozzájuk(ha megengednék).Mert úgy hátha boldogabbak lesztek,szüleivel meg majd csak kijössz vhogy.Egy alapviszonyt próbálj kialakítani velük,semmi több.Ha boldog leszel,hidd el az is könnyen fog már menni,mint sok minden más az életben.Én adnék még esélyt a kapcsinak,de ezúttal valami teljesen más féle esélyt mint eddig.Olyant,ami eredményt is hoz!

342. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 341. - Nadine81)
2009. nov. 19. 10:29

Tökéletes igazad van!! Nagyon jól leírtad! Ezt igy ahogy van meg kéne neki irnom, mert én sosem tudom kifejezni magam ilyen jól :( De nem mindegy,nem akarok és nem is fogok vele többé szóba állni, ehhez nem kell 3. személy mindkettőnkben megvan már az erő a változtatáshoz. Ennyi huzavona után belátja az ember, hogy nincs más megoldás.

Erre ő nem volt hajlandó, továbblépni a kapcsolat nem tudott mert ahhoz kompromisszumot kéne kötni de ő elvárta, hogy én adjak fel mindent ha akarok valamit. Neki semmiben ne kelljen változtatni a kényelmes kis életén. Én meg már csak azért sem fogok ennek eleget tenni, mert sztem ez igy nem fair. Úgyhogy befejeztük. Majd pár évtized múlva mikor én már unokázok ő még mindig otthon ül anyuci szoknyáján akkor rájön talán mégsem igy kellett volna. De nem érdemli meg még a sajnálatomat sem.

Igyekszem újat találni minél elöbb és megmutatni neki, hogy lesz még aki szeret és hajlandó is tenni értem.

341. nadine81 (válaszként erre: 339. - Elfelejtett jelszó)
2009. nov. 19. 10:17
Szia.Ez is ismerős férfi tulajdonság számomra,hogy a meglévőt semmibe veszik,van hogy ki is dobják,de mikor érzik hogy süllyed a hajó,kapálózni kezdenek.Van,amelyik még össze tudja kapni magát s tud bizonyítani és a kapcsolat jó irányt vesz,de a legtöbbjük ilyenkor is csak sajnáltatja magát,ránk hárítják a hibákat.Én sokszor estem már ilyen csapdába,hogy megsajnáltam,főleg amikor már elszállt a haragom,s előjött az önfeláldozósságom.Mert igen,ilyenkor amikor úgy döntünk,folytatunk egy labilis kapcsolatot,magunkat áldozzuk fel.Sokszor a fiatalságunkat,van hogy családunkat,vagyonunkat,az éveket....DE amíg érezzük a "kis hangot"a szívünkből,hogy igenis vele jó lehet még,mindaddig nem lépünk tovább,illetve újraindulunk.Az ilyen kapcsolatoknak csak egy 3.személy beavatkozásával lehet vége(ha valamelyiteknek lesz vkije).Amelyitek több felé jár,nagyobb az ismeretsége az a szerencsés,az talál előbb"újat"-de ezzel kapcsolatban sose feledd az autós hasonlatomat pár válasszal alább:)Sajnos én az 5éves kapcsimban megértem azt,hogy én voltam a szenvedő alany,én akartam otthagyni őt,de mégis én lettem fenékbe rúgva,mert bennem élt még a megoldás keresési szellem...de ő megelőzött,megoldás helyett felszedett vkit,s elhagyott.Pasiknak talán ez a legegyszerűbb megoldás.S ha nem akarsz te is hasonlóan járni,tényleg jól gondold meg bírsz-e élni nélküle stb.mert ha igen,akkor tényleg hagyd ott ha egyszer nm bír semmivel se bizonyítani a továbbiakban.Én pl.elvárnám tőle,hogy a szüleitől is jobban szakadjon el,,s egy kapcsolat nem heti 2 taliból áll,hanem fokozatosan együttélésből,ami által elvárnám tőle,hogy álljunk neki 1ütt albérletet keresni,ha egyszer egyiteknél se tudtok lenni.Ő a férfi,fektesse le ő az alapokat,ha annyira bizonyítani akar,ne leveleket írogasson!
340. cb82b220ce (válaszként erre: 339. - Elfelejtett jelszó)
2009. nov. 19. 09:22
Értem!Hát örülök hogy megkönnyebbültél és végre túl tetted magad rajta.Remélem hamarosan találsz valakit akivel felhőtlenül boldog tudsz majd lenni.
2009. nov. 19. 09:14

Tegnap írt, "mivel nem válaszoltam az előző levelére gondolja nem vagyok kíváncsi rá a továbbiakban" és szépen elbúcsúzott. Ott egye a fene mondom!

Erre sem akartam írni semmit de aztán annyit mégis írtam, hogy nem tudtam mit válaszolni az előző levelére javitgatni meg nem akartam amit irt mégha nem is értek vele egyet. Abból garantált a veszekedés, mert őt érintő dolgot nem lehetett már vele megbeszélni. Aztán minden jót kívántam, szia! Most akkor itt a vége szerencsére. Már én is belefáradtam abba ami köztünk ment. Jó lesz végre egy kis nyugalom és békesség az életemben.

338. cb82b220ce (válaszként erre: 337. - Elfelejtett jelszó)
2009. nov. 17. 08:47
Értem.Hát nem tudom.Azt én se hiszem hogy kedvtelésből veszekednél de van olyan hogy az a valaki már annyira iritál hogy egyszerűen mindegy mit csinál semmi sem tetszik,ilyen valóban van.
2009. nov. 17. 08:37
Ez most csak a legújabb összetűzés, valami mindig van ami nem felel meg. De hogy kedvtelésből veszekednék azt nem hiszem!
336. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 335. - Cb82b220ce)
2009. nov. 17. 08:36
Nem változott. Nem tudom, de igazból én vagyok a hunyó szerintem ha tökéletes lenne akkor is bele tudnék kötni valamibe. Most az volt a bajom, hogy anyós és sógi rágták a fülét, hogy oltassa be magát mert megszületett az unokahuga nehogy megfertőzze. És szó nélkül megteszi ez nekem nem tetszett, rendben van h nem akarja megfertőzni de miért kell egyből ugrani minden szóvukra? Az enyémre bezzeg rá se bagózik. De ha ők szólnak.áá szerintem túl nagy a befolyás és ez nem tetszik. Nincs önálló döntése a családja árnyékában él akik ugy rángatják mint egy bábut. Vele ezt meg lehet tenni, mert annyira önállótlan. Na ezt elmondtam neki meg, és azt sem rejtettem véka alá hogy nem csipem a családját régóta frusztrált ez a dolog és akkor ott kibukott belőlem. Erre lehordott mindennek, milyen önző vagyok, meg élvezem a veszekedést azt nézem mibe lehet belekötni nekem senki nem fontos csak saját magam stb.. El voltam képedve, mert eddig én láttam rajta ugyanezeket. Olvastam a levelet és éreztem, hogy nincs igaza de nem fogok már magyarázkodni ha igy gondolja szíve joga. Ezt írta 4 napja, azóta se válaszoltam és nem is fogok így nem beszélünk.
335. cb82b220ce (válaszként erre: 334. - Elfelejtett jelszó)
2009. nov. 17. 08:22
értem!Pedig nem kéne félned,járj inkább nyitott szemmel!! Most hogy hogy nem sikerült a kibékülés?Gondolom az illető nem változott semmilyen irányban.
334. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 333. - Cb82b220ce)
2009. nov. 17. 08:11
Nem. Most nem is hiányzik, csak elkeserít a tudat, hogy kezdhetem előlröl az ismerkedést. Annyira nem bízom senkiben és olyan rettenetesen nehéz valakit közel engedni főleg hogy nem találok erre érdemes embert.
333. cb82b220ce (válaszként erre: 331. - Elfelejtett jelszó)
2009. nov. 17. 07:43
Most akkor csak nem vagytok együtt?
2009. nov. 16. 20:27

Sziasztok.Velem sincs semmi különös,az én kapcsim is 1x fenn,1x lenn.

Évi,jobbulást.A neocitran nekem be szokott jönni.Köhögésre meg az ambroxol szirup.

331. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 328. - Nadine81)
2009. nov. 16. 16:18

Szia!

Én is nagyon eltűntem bocsánat érte mostanában sajna az én életem is zűrös. Igen, ez a kapcsolat nagyon hasonló az enyémhez, teljesen megértem miért maradtál az akkori párod mellett. Én is olyan tipus vagyok, hogy nem tudom egyedül átvészelni a szakítást kell legyen valami "kapaszkodó" és ilyenkor jól jön még egy ilyen pasi is. De tényleg durva, hogy milyenek vannak! Miért pont nekem sikerül mindig ilyet kifognom? Ha körülnézek a társkeresőn akkor is csak a leggázosabb pasik találnak meg, volt aki irni se tudott helyesen minden 5. szavát lehetett csak érteni. A másik drogozott, a harmadiknak háreme volt így tovább. Semmi normális.

De azért nyitott szemmel járok hátha én is ráakadok a köv. páromra akivel majd jobb lesz. Az emberben mindig él a remény, hogy talán a következő.. Sok sikert Nektek!

2009. nov. 16. 13:58

sziasztok! hogy vagytok ? minden rendben mindenkivel?

velem kb nem történt semmi az elmúlt két hétben, azon kívül, hogy eléggé meg vagyok betegedve, láz, meg folyamatos köhögés, jah meg az elengedhetetlen fejfájás....fogalmam nincs mi bajom. dokihoz utálok menni, gyógyszert nem eszek....:)úgyhogy házi praktikákkal várom, hogy jobban legyek....:D bár ha még fájna a torkom:D

Lacóval minden rendben, a szokásos egyszer fenn, máskor lenn:D szombaton elmentünk bálba, kár volt a haj, smink, ruci....mert fél12!!kor jöttünk haza, behisztizte magát, hogy nincs kedve táncolni.....hm........a tegnapi nap meg nagyon jól telt, bocsánat kérés minden téren:) fogalmam nincs......nah mindegy, ennyi velem., sok a munka, egy perc szabadidőm nincs:( meg ez a rohadt fejfájás

Írjatok! és megígérem többet nem tűnök el...

2009. nov. 16. 08:30
Sziasztok lányok!Mi újság nálatok?Nagyon eltüntetek!
328. nadine81 (válaszként erre: 327. - Elfelejtett jelszó)
2009. nov. 7. 11:43

Az a helyzet,3éves szingliségem alatt nekem volt egy hasonló kapcsolatom.1.komoly kapcsim szakítása után megismiztem egy sráccal,elég jól indult minden.Egy 7végi buliba ismerkedtünk meg.Az 1.tali utána 7végén volt,a 2.se esett 7köznapra...s ez így ment,míg rájöttem,a fenébe is ez nem kapcsolat,hanem egy 7végi,alkalmi,buli kapcsolat.Mindig ígérte,7köznap is talizunk..de aztán a köv.7végi talin mindig kimagyarázta,mennyit dolizott stb.Persze haverokkal sörözni,a helyen ahol doliztam,volt ideje.Na mind1,szó szó,ez a mondvacsinált kapcsi volt az 1etlen vígaszom,míg nem lett újra komoly.Tehát majdnem 3évig eltartott.Jó volt várni a 7végéket,a bulikat,mert tudtam h 1ütt leszünk,főleg hogy nagyon tetszett-akkor-az a srác,meg jó volt vele minden,kedves is volt velem,ő tudott dícsérni stb.Voltak rázós időszakok vele is,pl.amikor ráakaszkodott egy régi bnőm,s volt úgy h akkor nem taliztunk pár 7végét,s próbáltam én is valaki komolyabbat keresni...e közben ismerkedtem meg jelenlegi párommal.S hogy miért tartottam fenn addig azt a kapcsit?Talán mert nem találtam nála komolyabbat akinek nem csak szexre kellettem volna 7végente,s az 5éves szakításomat csak így tudtam kibírni hogy volt kit várjak mégha csak 7végékre is.Meg valahol reméltem,hogy majd többet is ki tudok hozni belőle,rendes kapcsolatot..de nem.Nem bánom a mai napig se,mert nem elvesztegett idő volt,mert én mellette folyamatosan kerestem az igazit,nem találtam az idő alatt,magyarul ha ő se lett volna,az 5évet nehezebben tudtam volna feledni/feldolgozni h az exem elhagyott.Próbálkoztam én is úgy megfogni,h elküldtem,mondtam h vége mert ez így nem kapcsolat,csak heti 1x összefekszünk,s pár órát jól érezzük magunkat.Természetesen beleegyezett..ez tartott a köv.buliig míg nem futottunk össze.Semmivel se tudtam őt megfogni,pedig a heti 3 talival,ami nem elsősorban az ágyról szólt volna már beértem volna.Mégcsak fel se hívott sose 7köznap,soha,semmi...

Remélem,nálatok nem ilyesmi a helyzet,mert akkor sajna nem tudok tippet adni,hisz az volt életemben nekem is az a kapcsi,amiből semmi se lett,megoldhatatlan volt,megfoghatatlan a srác.

327. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 326. - Nadine81)
2009. nov. 7. 08:29

Sajnos ez sem kizárt, piszkálgattam már ezzel kapcsolatban, nem tudott rá semmit mondani. A hallgatás beleegyezés alapon ebben bizony sáros lehet.

Nem akar semmi komolyabbat a mostaninál, neki minden így van jól ahogy van. Nem is hiányzom neki annyira, hogy folyton vlem akarna lenni. A szakítást is tök jól bírta. Jó lenne megmutatni neki, hogy én is mennyire le tudom sz*rni! Akkor majd talán észbekapna, mert már semmi nem használ. Ezentúl ilyen leszek én is, bármit mond közönyösséggel és közömbösséggel fog találkozni. Amilyen az adjon Isten...

2009. nov. 6. 11:45

Dehogy vagy türelmetlen,így is értékelendő,hogy adtál neki újabb esélyt.szerintem ebben az újab felvonásban légy határozottabb,mondd meg neki neked egy kapcsolat nem 1heti taliból áll,s mivel ilyenek a körülményeitek,lassacskán össze kéne költözni ha tényleg komolyan gondolja veled,mert ez így csak összejárás,nem kapcsi.Nézzetek vmi olcsóbb albérletet..vagy nem tudom,szerintem ez a probléma is megoldható lenne,a szerelem,szeretet legyőzhet minden akadályt!

De ugye nem az van,hogy ne adj Isten csak a szexre kellessz neki,neki az a lényeg,a heti 1-2vel beéri,s a többi nem érdekli?

2009. nov. 6. 11:24
Én lennék türelmetlen? Ti mit gondoltok? Szerinte én csak követelőzöm és nem teszek semmit a dolgokért. Mindent tőle várok.
2009. nov. 6. 11:22
Még együtt sem aludtunk, még ott sem tartunk majdnem 3 év után. Kicsit riasztó!!
2009. nov. 6. 11:21
Amolyan se vele se nélküle, csak kerülgetjük egymást. Msn van sok, mondtam neki hogy nem tudom úgy szereti mintha mindennap látnám. Hetente max egyszer találkozunk, mostanában inkább kéthetente 1 :S Rengeteget melózik szinte megállás nélkül. Összeköltözni meg nem akar anyuék nyakára, meg én se hozzájuk. Ebben a távkapcsolatban pedig én már nem sokáig bírom úgy érzem. AZ fáj nagyon,hogy látom a többiek milyen szerncsések 18 éves kortól együttélnek, eljegyzés eskövő stb.. Én meg nem tartok sehol, csak várok... a semmire!
2009. nov. 6. 11:12
Amúgy miujs a kapcsid terén,hogy alakul?
321. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 320. - Nadine81)
2009. nov. 6. 10:54

Jaj bocsi eltévesztettem Nokia 2680. Azért volt fura a másik szögletes alakja :)

Ez olyan szép áramvonalas teló. Teszek fel egy képet. (jó tudom inkább magamról kéne de nem tudom hol találhatnál rólam képeket majd kitalálok valamit)

320. nadine81 (válaszként erre: 317. - Elfelejtett jelszó)
2009. nov. 6. 10:05

Megnéztem a telót,végülis így képen nem olyan rossz.

Hát igen,nokiák közt is vannak,amik nem csinálnak vmi szép képeket,nálam mondjuk ez az 1.szempont,mikor telót veszek,mert nincs fényképezőgépem.2.hogy bluetooth legyen rajt,amivel fel tudom rakni a gépre a fájlokat.3.hogy mp3 legyen rajt.Tesóm most vett érintőképernyős samsungot,F480at,de nekem nem jön be,a működése se,meg kívülről se.A menüje mondjuk tipikus samsung.

2009. nov. 6. 10:00
Hahó lányok,merre vagytok??
2009. nov. 3. 13:53
* nekem vett bocsi
317. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 315. - Nadine81)
2009. nov. 3. 13:53

Mintha csak én írtam volna! Köszönöm!

Tényleg ez motivált a békülésnél hogy inkáb megpróbálom még egy kicsit alakítani a saját igényeim szerint bár mint tudjuk a pasik tudatosan nem hagyják magukat :)

Van egy jó mondás: "Amit megadod a pasinak az érzést, hogy ő irányít azonnal Te irányítasz". Bocsánat lehet, hogy nem pontos mert nem találtam a neten és magam fogalmaztam. A lényege ez volt.

Anyumnak van most Nokai 6280-asa és tényleg nagyon jó! Nem is tudok olyat mondani amit ne tudna. Egy hibát azért találtam: a kamerás képek színei nem tökéletesek és sötétben nagyon ramaty képet csinál tele van csíkokkal és homályos. De amúgy frankó ez a "tolótetős" telefon.

Samsungokkal sincs bajom, de ez amit neked vett konkrétan katonáknak ajánlott tereptelefon. Ő az:


[link]

316. nadine81 (válaszként erre: 310. - Elfelejtett jelszó)
2009. nov. 3. 13:01
Ha nem akarsz,nem muszáj ide feltenned képet,először Évivel is ivin néztük meg 1mást,ha gondolod,írd meg privibe,esetleg hol találhatnék rólad fotót.De persze nem muszáj:)Amúgy én se örülnék,ha elolvasgatná itt egy ismerős az irományaimat.Ezért itt rólam is csak egy távoli kép van fennt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook