Hogyan legyek "csajos csaj". Kívánatos, szexi? (beszélgetés)
Társas latinban mondjuk megfigyelhető. Már-már férfias, artemiszi erő sugárzik a nőkből. De mégis nőiesek, nem veszítik el magukat.
A hétköznapi életben az efféle tartás nincs, ezt elveszítették a nők, ezért sokan nem is vonzóak. Alacsony az önértékelésük. Pudingok.
Egy nagyon fontos cikk a témában (nekem az egyik kedvencem):
Ha jól nézel ki, ha adsz önmagadra, azzal sokmindent elérhetsz a férfiaknál, mert a férfiak elsősorban a csomagolásra gerjednek, a lelked nem mindig érdekli őket.
A profi pasivadászok tudják, hogy ha el akarnak érni valamit, akkor be kell indítani a férfiak párzási ösztönét. Ilyenkor kirakják azt, amire a legbüszkébbek, feltunningolják magukat. A férfiaknak elég a külcsín és már ugranak is!
Ezért van az a mondás, hogy elsősorban a farkuk vezérli őket. Ez nem vicc.
Nagyon sokszor viszont a külsőre épülő dolgokkal megkockáztatják hogy szalmaláng életű lesz a kapcsolat.
Vagy ahogy a mondás tartja:
"A külső megfog, a belső megtart!"
Szoktam figyelni a nőket, elég válogatós vagyok ezen a téren. De egyszer láttam egyet, nem nagyon felejtem el. Tömeg volt, de olyan férfiakat megszégyenítő magabiztosság (önbizalom) és tartás volt ebben a nőben, hogy azt mondtam: "Ejjha!"
Pedig semmi extra nem volt az öltözködésében, normális egyszerű ruha, semmi bohóckodás.
Úgy vonzott mint a mágnes. De az utunk sajnos másfele vezetett.
Itt láttam szinte először (nagyon ritka látvány) hogy milyen vonzó tud lenni egy ennyire magabiztos nő.
Ha neked ez nem fekszik, akkor miért akarsz ilyen lenni? Szerintem nem akarod te ezt az életstílust, csak több önbizalomra gyúrsz.
Sportolj többet, jót is tesz, és önbizalomra is rásegít.
Szüless újra! :)
Amúgy meg, légy önmagad, ne akarj más lenni! Így leszel igazán szabad, és ezt észre is fogják venni rajtad, egyből "csajosabb, kívánatosabb, szexibb" leszel.
Nem offoltál, ez is egy út. (vesztő, vagy zsák, vagy sugár...ki fog derülni számodra később)
Addict helyzet.
Uram, Uram!
Volt itt finom smirglizés, de az éles szerszámok nem kerültek elő:)
Biztos, hogy a kérdező nem jótanácsot akar kapni, hanem még a kérdéseit keresgéli.
(de még ez sem biztos)
Holgyeim. Holgyeim!
A furkosbotokat, kardokat, keseket, kerjuk az ajton kivul hagyni, mielott a Hoxa-ra belepunk!
A barátnőidtől kell megtudnod? Te ezt nem érzed?
Hidd el, kedves viselkedéssel lehet 14 pasi is beléd lenne zúgva...és nem mástól tudnád meg, hanem éreznéd!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Hogy legyek okos? Hogy tudjam meg az igazat? Kétségbe vagyok esve, minden jel arra mutat, hogy megcsalt.
- Szeret vagy nem? Segítség, mitévő legyek?!
- Hogyan szereled le egy férfi nem kívánatos közeledését?
- A barna bőr kívánatosabbá teszi a nőt?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Szeretek kívánatos lenni! Jólesik, hogy vágynak rám.