Hogyan győzzem meg az eladót, hogy nekem adja el álmaim lakását? (beszélgetés)
az se lehetett rossz :-))))
Nem kell semmit tenned, csak a háttérből figyelned, és közben nő a pénzed :-))
készpénzessel szemben nem nagyon tudlak bíztatni :-(
Én az előző lakásomat úgy adtam el, hogy nem akartam én dönteni a 2 vevőjelölt között, és kértem, hogy jöjenek el egyidőben és beszéljék meg egymással...rálicitáltak a helyszínen...és 600ezer ft-tal drágábban ment el az irányárhoz képest...
A pénz nagy úr...a mai világban nem szimpátiára megy.
Mondjuk most divat a TITOK, ami azt mondja, hogy érezd magadénak, érezz úgy, mintha már a Tied lenne, ott laknál, és akkor majd úgy alakul a dolog, hogy a Tied lesz.
ebben vagy hiszel, vagy nem :-)
DRUKKOLOK NEked!
Megvan már a hitelminősítésed, tuti, hogy megkapod a hitelt?
Ha igen, van sanszod, hogy te kapd meg, ha nincs, biztosan nem fogja kockáztatni, hogy a készpénzes vevője elússzon. Ha nem szorítja őt a határidő, azt az egy hónapot biztosan hajlandó kivárni, amíg folyósítják a hiteledet.
Viszont ne hangoztasd, mert tényleg feltornászod az árat :)
Barátnőmék is így voltak pár évvel ezelőtt. Ők még azt is tudták, hogy az eladó építkezik, így felajánlották neki, hogy nem kell kiköltöznie, hanem arra az időre visszabérelheti tőlük a lakást, ha gondolja, nekik nem sürgős a költözés. Ez meg az eladónak jól jött, hogy nem kell albérletet keresni + költözni, úgyhogy persze nekik adta el a lakást. :)
Nem tudom, neked mennyire sürgős, de ha hasonló szituáció van, akkor ez egy jó érv tud lenni ;)
Sok sikert!!!
Van egy lakás, amit kinéztem, és más érdeklődők is vannak rá, akik ráadásul készpénzesek. Jövő hétre dönti el az eladó, hogy kinek adja el. Azt mondta, hogy mi vagyunk a legszimpatikusabbak, de azt meg tudom, hogy a többi vevő ugyebár készpénzes.... Árban képtelen vagyok feljebb menni, mert azt meg már tényleg nem tudom, hogy miből fizetném ki.
Szerintetek mit tegyek? Mert nekem csak ez a lakás tetszik, semmi más. Nem hiszem ,hogy mostanában találok olyat, ami ehhez hasonló...:(
Köszi előre a segítségetek.
További ajánlott fórumok:
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Hogyan győzzem le az "estizabálásroham" démonját?
- Hogyan győzzem meg a 18 éves lányom, hogy nem kell minden fiúval lefeküdnie?
- Van valaki, aki hitel nem fizetése miatt elveszítette a lakását vagy házát?
- Hogy győzzem meg a férjem, hogy alkohol problémájával forduljon szakemberhez?
- Lakásfelújítás, lakásátalakítás